Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

jei kaunietes nores ismokti valsa parasykiti a/z...duosiu sokiu mokytojos telefoniuka...
Atsakyti
o Siauliuose kur butu galima valso pasimokyti?
Atsakyti
savaitgali buvau pusseseres vestuvese, sokant jaunuju valsa buvo puciami burbulai ir nusprendziau, kad vis delto ju nereikia, nes visi stebi ne jaunuosius, o burbulus g.gif na nebent reikia maskuoti valsa, kai nemoki sokti. Tiesa, bet nuotraukos tai grazios isejo thumbup.gif
Atsakyti
Vakar nupirkau ermitaze dvd su vestuviniu sokiu pamokom. Ten valsas ir tango, siaip nieko ypatingo, bet visi pagrindai gana aiskiai parodyti. Sakyciau pradedantiesiems kaip tik turi but.
Atsakyti
Čia ir čia parodyti valso žingsneliai. Gal kam bus naudinga. 4u.gif
Atsakyti
mano saulyte anksciau pasigirdavo kad moka valsa solti tik kazko kai jau nunesem pareiskimus apie tai nei zodzio nebegirziu jauciu teks leta sokt smile.gif
o dar ip patalpos bus tokios senovines ten grindinys labai senas ne parketas tai jauciu ir mokant sunku pasok butu valsa nebent leta biggrin.gif nebent spec sokiam dar bus aikstele irenkta ko tikios
Atsakyti
QUOTE(isimylejusi @ 2007 04 19, 18:38)
Čia ir čia parodyti valso žingsneliai. Gal kam bus naudinga.  4u.gif

aciukas, tikrai naudinga nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isimylejusi @ 2007 04 19, 18:38)
Čia ir čia parodyti valso žingsneliai. Gal kam bus naudinga.  4u.gif

mes bandysim is siu puslapiu bigsmile.gif paziuresim kaip gausis..laiko ne per daugiausia turim. nesitikim, kad super ismoksim, bet kad tas musu sokis nors is toli primintu valsa, tai butu labai gerai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit atsiust zmogaus kur mokintu valsa Kaune kordinates ir kainas jei zinot? Aciu
Atsakyti
[quote=isimylejusi,2007 04 19, 19:38]
Čia ir čia parodyti valso žingsneliai. Gal kam bus naudinga. 4u.gif
[/quote
Labai gera svetaine thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit kontaktu sokiu trenerio, kuris mus ismokintu sokti valsa? Domina Klaipedos miestas.
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 04 15, 19:27)
jei kaunietes nores ismokti valsa parasykiti a/z...duosiu sokiu mokytojos telefoniuka...

man i AZ prasau 4u.gif
Atsakyti