Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Mes pora savaiteliu pries vestuves gavom dovanu valso pamokas- ir ismokom bigsmile.gif Ir per vestuves susokom thumbup.gif Nors man is pradziu kulniukai kliuvo uz sukneles "padalku" , bet paskui isivaziavom ir viskas puikiai pavyko thumbup.gif Ir juostoj dabar taip grazu pasiziureti... wub.gif
Atsakyti
sveikutes, va mes irgi jokiu pamokeliu nelankem, siaip namie truputi pasokom ax.gif pagal ivairesne muzikike ir gavosikazkas smile.gif bet uz sukneles tai kulniukai kibo doh.gif taciau juostoje visai nieko atrodo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hefaiste: 25 spalio 2006 - 09:22
mes va irgi nei kur mokemes nei ka ir viskas normaliai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
na as moku sokti valsa labai gerai, o maniskis jau irgi ismoko per laikotarpi kai mes kartu (per 4 metus) tai kaip ir problemos nebeliko tik gal galvojam ka nors ispudingesnio sumastyti tik va muzika nezom dar kokia pasirinksim gal zinot kokiu graziu valsui tinkamu dainu siuolaikisku, kad suspaustu uz sirdeles wub.gif
Atsakyti
Mums tai teks abiems mokytis, nes dabar tai meskiuku valsas gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 08, 19:44)
Mums tai teks abiems mokytis, nes dabar tai meskiuku valsas gaunasi  lotuliukas.gif

mums irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 08, 18:51)
tik va muzika nezom dar kokia pasirinksim gal zinot kokiu graziu valsui tinkamu dainu siuolaikisku, kad suspaustu uz sirdeles  wub.gif

Aš irgi dabar muzikos intensyviai ieškau - bet kolkas nelabai sekas - jei tinka ritmas ir patinka melodija, tai žodžiai netinkami (tokio tipo "aš ją labai mylėjau manęs ji nemylėjo" doh.gif ) tikiuosi greit pavyks rast kažką TOKIO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 08, 18:51)
na as moku sokti valsa labai gerai, o maniskis jau irgi ismoko per laikotarpi kai mes kartu (per 4 metus) tai kaip ir problemos nebeliko tik gal  galvojam ka nors ispudingesnio sumastyti tik va muzika nezom dar kokia pasirinksim gal zinot kokiu graziu valsui tinkamu dainu siuolaikisku, kad suspaustu uz sirdeles  wub.gif

yra [orą labai gražų dainelių iš Enyos repertuaro, man labai graži daina Amarantine thumbup.gif apie meilę dainuoja ir ritmas tiktų, čia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Mb valso nemoka..dar blogiau neturi ritmo!! tai nera sansu, o as sokti megstu, galiu ir valsa ir polka lotuliukas.gif

Tai galvoju parinkti kokia romantiska dainele ir 'graziai' pasisukti.. man atrodo taiip geriai nei bandyti sokti valsa kai nesigauna..

Manau rinksimes Lionel Richie- Endless Love... dainuoja - 'as pagaliau radau savo amzina meile' wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2007 01 12, 19:10)
Manau rinksimes Lionel Richie- Endless Love... dainuoja - 'as pagaliau radau savo amzina meile' wub.gif

gal kartais gali atsiust man sita daina i pasta? bigsmile.gif
ausryte.smile@gmail.com aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
pas mus atvirkstine situacija:mano busimas vyras pramoginius sokius lanke 7m., o as visai nemoku sokt doh.gif noreciau eit su vyru kur pasimokint, o jis neturi laiko nei kur kartu eit, nei pats manes mokyt sokt, tai pravalas gausis visiskas doh.gif o musu gimines kai kurie lanko sokiu kursus (jie uz mus vyresni) ir moka visokius sokius sokt, tai pavarys daug graziau negu jaunieji (negu jaunoji) ir dar kox filmuotojas sugalvos filmuot juos, o ne mus. nu zodziu nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Mes turbut irgi rinksimes Enya-Caribbian blue...Manau tiks thumbup.gif Tikrai jos dainos visos labai grazios smile.gif
Atsakyti