o mes nešoksime valso, aš su savo suknyte dar susipainiosiu, nudribsiu, ot bus juoko mes šoksime pagal Stivie Wonder - I Just Call To Say I Love You
Mes buvom vakar pirmoj pamokelej, nors laiko jau nedaug liko, bet nors ka nors panasaus i valsa gal ismoksim Labai patiko! Ir geras sportas ir laisvalaikio praleidimo budas! Super! rekomenduoju
reiks ir man savo MB pamokinti valso, nes is jo sokejas kaip is manes statybininke
nžn, nesimokinom prieš vestuves, bet manau, kad šauniai pavyko
O mums bajeris buvo.. Lankėm valso pamokėles.. ir galiausiai išsirinkom mums labiausiai patinkančią Vienos valso muziką, pagal kurią planavom šokti per mūsų vestuves..
Ir ką... likus kelioms valandoms iki to didžiojo momento sužinojom.. kad mūsų muzikOntas neturi jokio CD player'io.. Ir jokios mūsų gražiosios muzikos nebus... Nes jis juk "GYVAI DAINUOJA IR GROJA".. Tai reziume šokom pagal tai, ką jis ten pagrojo.. kažkokį valsiuką..
Bet kad lankėm pamokėles nei kiek nesigailiu... nes be pamokų būtumėm tik vietoj patrypčioję... O dabar mokėjom jau ir po visą salę suktis ir gan neblogai pavyko (berods )..
Ir ką... likus kelioms valandoms iki to didžiojo momento sužinojom.. kad mūsų muzikOntas neturi jokio CD player'io.. Ir jokios mūsų gražiosios muzikos nebus... Nes jis juk "GYVAI DAINUOJA IR GROJA".. Tai reziume šokom pagal tai, ką jis ten pagrojo.. kažkokį valsiuką..
Bet kad lankėm pamokėles nei kiek nesigailiu... nes be pamokų būtumėm tik vietoj patrypčioję... O dabar mokėjom jau ir po visą salę suktis ir gan neblogai pavyko (berods )..
mes irgi po truputi mokomes, ziuresim kaip gausis
Na mes mokinomės šokti taip pat, bet kai reikėjo šokti valsą per vestuves, tai per mano suknele niekaip neišėjo.Tai aš užsimindavau padalkas tai maniškis man.
QUOTE(pupciukas @ 2006 08 26, 01:17)
Na mes mokinomės šokti taip pat, bet kai reikėjo šokti valsą per vestuves, tai per mano suknele niekaip neišėjo.Tai aš užsimindavau padalkas tai maniškis man.
Mes tai pora dienu pries vestuves parsinesem is nuomos pasijoni ir sokom Siaip tikrai nesipainiojo
QUOTE(pupciukas @ 2006 08 26, 00:17)
Mano suknutė buvo tokia pūstoka.. irgi sukau smegenus, kaip čia pavyks man su ja pašokti... kur tie visi lankai pasidės, kai berniukėlis mane pakels.. Ir t.t., ir pan...
O pavyko viskas kuo puikiausiai.. Ir tiesą sakant manau dėl to, kad suknelės ilgis buvo toks, kad einant jos nereikėjo kilstelt ir prilaikyti..
Mūsų filmuotojas rodė man vienų vestuvių ištraukas, tai užstrigo tai, kad jaunajai suknelė buvo tiesiog per ilga.. Jiems neišėjo eiti susikibusiems, nes vienoj rankoj puokštę laikė, o su kita - savo suknelę.. Ir jaunikis negalėjo pernelyg arti jos eiti, nes mindydavosi padalkos...
Taigi būčiau linkus įsivaizduoti, jei suknelės ilgis tinkamas.. tai tiesiog nėra galimybės jos padalkas užminti..
Gal dėl to ir jums sunkiai sekėsi šokti..?
Mes taip pat lankėme keletą pamokėlių, vėliau truputį parepetuodavom namie Manau šokis pavyko puikiai, šokome pagal vienos valso melodiją ir suknelė man visai netrukdė ir jaunikis kojų nemindžiojo
O as svajoju susokti salsa su savo mylimuoju per musu vestuves Mat ir mano svajoniu suknele nepusta, o prigludusi, tik i apacia vos platejanti, tai daug patogiau sokti letesni soki, aisku, salsoje daug apsisukimu, bet zingsneliai nedideli, o ir letai pakankamai galima suktis Aisku, nebandem, kai pabandysim paaiskes tikroji situacija As moku ir salsa, ir valsa, ir visa kita.. Maniskiui tektu pasitreniruoti bet kokiam sokyje. Manau, jei susoksime salsa, kuo turetume visus nustebinti , tai plius ir valsa be abejones vakaro eigoje susoksime
QUOTE(Amour @ 2006 10 23, 14:25)
O as svajoju susokti salsa su savo mylimuoju per musu vestuves Mat ir mano svajoniu suknele nepusta, o prigludusi, tik i apacia vos platejanti, tai daug patogiau sokti letesni soki, aisku, salsoje daug apsisukimu, bet zingsneliai nedideli, o ir letai pakankamai galima suktis Aisku, nebandem, kai pabandysim paaiskes tikroji situacija As moku ir salsa, ir valsa, ir visa kita.. Maniskiui tektu pasitreniruoti bet kokiam sokyje. Manau, jei susoksime salsa, kuo turetume visus nustebinti , tai plius ir valsa be abejones vakaro eigoje susoksime
man taip pat kazkaip valsas