QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 05, 12:06) |
Oleska man reikia! Bet man reikia Kaune ju...Oj kaip fainai butu! As as kazkaip jau vilti praradau, kad ismoks manasis bent ratuka apsisukti:) |
Nu Kaune nezinau kontaktu, bet tada siulau padaryti labai paparastai: skambini kokiu trumpoju informacijos telefonu ir prasai visu sokiu studiju telefonus. Tada apskambini juos, suzinai kokia kaina porai, ar busite vieni ir viskas. As butent taip ir dariau.
Sekmes
Tai jums labai gerai, jei jūsų jaunikis eina į tokias pamokas.
Manasis komputeristas visą dieną ir pusę nakties pakritęs ant kompo dirba - pinigėlius daro. Juk vestuvėm tiek daug išeis, o kiek jau išėjo
Manasis komputeristas visą dieną ir pusę nakties pakritęs ant kompo dirba - pinigėlius daro. Juk vestuvėm tiek daug išeis, o kiek jau išėjo
QUOTE (Alonda @ 2004 07 05, 12:39) |
Tai jums labai gerai, jei jūsų jaunikis eina į tokias pamokas. Manasis komputeristas visą dieną ir pusę nakties pakritęs ant kompo dirba - pinigėlius daro. Juk vestuvėm tiek daug išeis, o kiek jau išėjo |
Mano irgi kompiuteristas ir irgi dirba vestuvems uzdirba. Nu bet vestuves tai reikia ruosti
As radau studija, as susitariaus del laiko, jam lieka tik ateiti ir 45 min. pasokti. Jau tiek tai imanoma prisideti prie organizavimo
QUOTE (Oleska @ 2004 07 05, 13:06) | ||
Mano irgi kompiuteristas ir irgi dirba vestuvems uzdirba. Nu bet vestuves tai reikia ruosti As radau studija, as susitariaus del laiko, jam lieka tik ateiti ir 45 min. pasokti. Jau tiek tai imanoma prisideti prie organizavimo |
Oleska, tai gal paskysi tuos kontaktus ir kainą? Mes valsą tai mokam, ir neblogai, bet šiaip norėtume kokių "navarotų", kad gražiau atrodytų, išmokti
QUOTE (kava @ 2004 07 05, 13:29) | ||||
Oleska, tai gal paskysi tuos kontaktus ir kainą? Mes valsą tai mokam, ir neblogai, bet šiaip norėtume kokių "navarotų", kad gražiau atrodytų, išmokti |
Petreikio sokiu studijoje yra keli mokytojai, bet mes lankom pas Laura ir as turiu tik jos telefona 869807999. Labai maloni panele
Oleska, o kiek vis gi kainuoja šis malonumas? ir kur yra ta studija? (tikiuosi, tai Vilniuje ir kur nors arčiau Antakalnio )
Kai mano drauge tuokesi, tai jie buvo su jaunikiu sokis surepetave ir kad zinotumet, kaip as prisijuokiau kai jie ten susimakalavo Nuotaka sukasi, jaunikis jai lyg neleidzia, zodziu linksma buvo Bet tik as viena zinojau kaip jie mokesi ir tik as viena matyt tepastebejau:)
O as jau susiradau treneri kuris praves mums kelias pamokeles as labai abejoju ar pavyks susokti ten is jaudulio, bet bent pabandysim ir patys pramoksim. Paskui galesim sokti po vestuviu vieni Vienos valsa uzsileide
O as jau susiradau treneri kuris praves mums kelias pamokeles as labai abejoju ar pavyks susokti ten is jaudulio, bet bent pabandysim ir patys pramoksim. Paskui galesim sokti po vestuviu vieni Vienos valsa uzsileide
QUOTE (Katusik @ 2004 07 05, 17:16) |
Oleska, o kiek vis gi kainuoja šis malonumas? ir kur yra ta studija? (tikiuosi, tai Vilniuje ir kur nors arčiau Antakalnio ) |
Tai kainuoja 40Lt viena akademine valanda. Tokios kainos yra visam Vilniuje. O studija yra prie Zalgirio stadiono. Kai paskambinsi mokytojai, susitarsi. Gal jie ir kelias patalpas nuomoja, nezinau.
Sekmes
QUOTE (Katusik @ 2004 07 05, 17:16) |
Oleska, o kiek vis gi kainuoja šis malonumas? ir kur yra ta studija? (tikiuosi, tai Vilniuje ir kur nors arčiau Antakalnio ) |
Mes pries pora meteliu lankem sokiu kursus Petreikio studijoje. Siaip mums uziemimai vyo Antakalnyje, Antakalnio gatveje, mokykloje, netoli "Iki". (Na, tikiuosi aiskiai pasakiau.) Tai va, tiksliai neatsimenu kiek kainavo, bet gali ilisti i goggle, irasyti Petreikio studija ir tau ismes visokias koordinates. Mes mokemes pas sokiu mokytoja Ramune - labai liuksiska mokytoja. Rekomenduoju.
O mes patys kazkada pasibandem pasokti.... visai pamirsom... zergaliojam kaip du meskinai... Nezinau, kaip reiks susokti...
Iki vestuvių lyg ir neblogai šokti mokėjom , ir susistygavę buvom , ale , kai per vestuves valsiuką užgrojo , tai man visi mokslai iš galvos išgaravo ...
Įsitempiau visa, kad tiek porų akių į mus žūri , vos pajudėt galėjau.O vyras , dabar jau , žiūrėdamas įrašą juokiasi iš manęs ...
Įsitempiau visa, kad tiek porų akių į mus žūri , vos pajudėt galėjau.O vyras , dabar jau , žiūrėdamas įrašą juokiasi iš manęs ...
man irgi baisu buvo kaip reiks susokti-bet viskas buvo maniskis labai bijojo-betmes ten sedevru nerodeme- pamaziuku ratuku sukomes ir tiek. ir viskas buvo laaabai gerai