Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

aš iš pradžių niekonemokėjau, nė žingsniuko. vyras parodė, tada jo sesuo dar. ir dabar kas dieną po trup. repetuojam. visai jau net neblogai. kambary mažavietos, bet nuo nulio pažanga nereali smile.gif
manau, darmėnesiukas- išmoksime
šokam pagallėtą contry valsiuką-angelo badalamenti - country waltz - Anuncio de BMW.
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 07 12, 22:13)
forgete.man labai reikia valsiuko
sandrava@gmail.com

Persiunciau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 07 13, 21:58)
aš iš pradžių niekonemokėjau, nė žingsniuko. vyras parodė, tada jo sesuo dar. ir dabar kas dieną po trup. repetuojam. visai jau net neblogai. kambary mažavietos, bet nuo nulio pažanga nereali smile.gif
manau, darmėnesiukas- išmoksime
šokam pagallėtą contry valsiuką-angelo badalamenti - country waltz - Anuncio de BMW.

Sandriuk persiusk man sita valsa, emeila man atrodo turtum zinoti biggrin.gif Labai noriu paklausyt wink.gif
Atsakyti
noriu valsiukų ir aš ax.gif
ambedi@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 14 liepos 2006 - 07:37
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 09:36)
Persiunciau wink.gif
Papildyta:

Sandriuk persiusk man sita valsa, emeila man atrodo turtum zinoti biggrin.gif Labai noriu paklausyt wink.gif

Labas, forgete.
tu tiesiog fantastiška thumbup.gif
tieki valsiukų atsiuntei...dabar nežinosim,ką išsirinkti...vienas už kitą gražesnis smile.gif
gerai, o tą contry aš tau siunčiu į valsevičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 07 14, 08:47)
Labas, forgete.
tu tiesiog fantastiška  thumbup.gif
tieki valsiukų atsiuntei...dabar nežinosim,ką išsirinkti...vienas už kitą gražesnis smile.gif
gerai, o tą contry aš tau siunčiu į valsevičių smile.gif

Neissigask greitesniu valsu smile.gif Mes tai pas tokia mokytoja kaune ejom dvi pamokas, pamoka - 60lt. Tai mes irgi sakom norim leta, vienos neismoksim, tai ji - ismoksit, per vestuves reik sokt vienos, tada ispudis buna. Nes letas valsas tai kaip letas ir atrodo. reik didingai sokt wink.gif Tai va ir ismokom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 09:54)
Neissigask greitesniu valsu smile.gif Mes tai pas tokia mokytoja kaune ejom dvi pamokas, pamoka - 60lt. Tai mes irgi sakom norim leta, vienos neismoksim, tai ji - ismoksit, per vestuves reik sokt vienos, tada ispudis buna. Nes letas valsas tai kaip letas ir atrodo. reik didingai sokt wink.gif Tai va ir ismokom smile.gif

didingai sakai....nu reikės stengtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 07:54)

Mes irgi truputį mokėmės šokti -lankėm kursus porą mėnesiukų. Tai ten pramokom tiek vienos valsą, tie paprastą. Klausiau pas mokytoją, kurį patartų vestuvėms pasirinti. Tai sako, gražiau ir iškilmingiau -vienos valsas. Be to, pasak jos, gražiai sušokti lėtą yra labai sunku ir reikia daug ilgiau mokintis. Anot jos, Vienos yra greitesnis ir jį lengviau sušokti pradedantiesiems.
Dabar dar reiktų namuose pasitreniruoti, bet, deja, muzikos neturiu. Gal Foregete, galėtum ir man Vienos valsą atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 07 15, 15:48)
Mes irgi truputį mokėmės šokti -lankėm kursus porą mėnesiukų. Tai ten pramokom tiek vienos valsą, tie paprastą. Klausiau pas mokytoją, kurį patartų vestuvėms pasirinti. Tai sako, gražiau ir iškilmingiau -vienos valsas. Be to, pasak jos, gražiai sušokti lėtą yra labai sunku ir reikia daug ilgiau mokintis. Anot jos, Vienos yra greitesnis ir jį lengviau sušokti pradedantiesiems.
Dabar dar reiktų namuose pasitreniruoti, bet, deja, muzikos neturiu. Gal Foregete, galėtum ir man Vienos valsą atsiųsti.

Tai kaipgi visom siunciu o tau neatsiusiu smile.gif duok emeila tik koki padoru ir staigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 15, 16:23)
Tai kaipgi visom siunciu o tau neatsiusiu smile.gif duok emeila tik koki padoru ir staigiai biggrin.gif

tai ir man tuo pačiu 4u.gif aciu mirksiukas.gif
gintukes@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 07 17, 00:34)
tai ir man tuo pačiu 4u.gif aciu mirksiukas.gif
gintukes@yahoo.com

tuoj tau persiūsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes nesokom valso.. sokom pagal jurates ir kastycio ta leta meiles daina ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 08:54)

buk gerute atsiusk ir man valsiuku,praita savaitgali bandem praktikuotis,bet neturim tikro valso muzikytes doh.gif mazziukas@yahoo.co.uk
Atsakyti