Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Labas merginos smile.gif
sveikinu vasas, kurios jau ismoko sokti valsa smile.gif
as tai bandysiu treniruotis, bet muzikos neturiu. jei galit atsiuskit ir tu letu klasikiniu, ir greitesniu, na, kokiu tik turit, bandysiu rinktis: Julinkute@one.lt
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2006 07 08, 08:55)
Labas merginos smile.gif
as tai bandysiu treniruotis, bet muzikos neturiu. jei galit atsiuskit ir tu letu klasikiniu, ir greitesniu, na, kokiu tik turit, bandysiu rinktis: Julinkute@one.lt

Ir man prasau persiuskit b_ernesta@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2006 07 08, 12:55)
Labas merginos smile.gif

Atsiusciau bet i one netilps. Reikia kito pasto
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 08, 18:45)
Atsiusciau bet i one netilps. Reikia kito pasto

ir as noreciau 4u.gif laimaskarze@gmail.com
Atsakyti
Na ziurekit panos ar gaunat. Kitus valsus pasiusiu kai prie kito kompo prisesiu. Siaip sis valsas (kuri siunciau) skaitosi Vienos ( t.y. ne letas) bet tempas pats tas. Jei jau mano jaunikis sugebejo ismokt pagal ji sokt, tai ir jusu tikrai ismoks biggrin.gif
Atsakyti
Na ziurekit panos ar gaunat. Kitus valsus pasiusiu kai prie kito kompo prisesiu. Siaip sis valsas (kuri siunciau) skaitosi Vienos ( t.y. ne letas) bet tempas pats tas. Jei jau mano jaunikis sugebejo ismokt pagal ji sokt, tai ir jusu tikrai ismoks 

Ir man labai prasau, baltanosis@yahoo.com 4u.gif
O tai vestuves jau ant nosies , o tokie kerėplos esame šokių salėj doh.gif
Atsakyti
Tada vietoj one pabandyk atsiusti i andreas17@inbox.ru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 08, 15:55)
Na ziurekit panos ar gaunat. Kitus valsus pasiusiu kai prie kito kompo prisesiu. Siaip sis valsas (kuri siunciau) skaitosi Vienos ( t.y. ne letas) bet tempas pats tas. Jei jau mano jaunikis sugebejo ismokt pagal ji sokt, tai ir jusu tikrai ismoks biggrin.gif

Labai tau aciu as jau gavau good.gif 4u.gif
Atsakyti
na ziurekit ar visos gaunat?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 09, 13:46)

Forgete buk gerute imesk ir man: looreeta@yahoo.com, bandysim ir mes mokytis:) ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 09, 12:46)

aciu 4u.gif as gavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas o gal ir as galeciau gauti valso muzikytes 4u.gif Buciau labai dekinga blush2.gif
Zvakee@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvake: 09 liepos 2006 - 22:02