Matau turi valsą, gal gali ir man atsiųsti. Gal galima lėta ir vienos valsą, nes neišsirenku, kurio labiau norėčiau.
Man labai, labai reikia.
Ačiū
auramune@omni.lt
Sveikos panos,
na atsiprasau kad nepasiunciau
vakar sveikatele suslubavo, kad net prie kompo nepriejau Tai sian butinai visom pasiusiu
na atsiprasau kad nepasiunciau
vakar sveikatele suslubavo, kad net prie kompo nepriejau Tai sian butinai visom pasiusiu
Nu ponickos ar visos gavot?
QUOTE(Forgete @ 2006 05 23, 19:45)
Na as gavau, aciu labai tik kas pasakys kaip dabar issirinkt kuris tas tikrasis ismoksim pagal viena, o kai muzikantas uzgros visai kitaip nezinosim nei kur bekt sleptis
Ačiū, gavau ,kiek suprantu lėtą, variantą, qal yra kas greitesniu tempu ?
auramune@omni.lt
auramune@omni.lt
QUOTE(Vil'mukas @ 2006 05 23, 21:13)
Na as gavau, aciu labai tik kas pasakys kaip dabar issirinkt kuris tas tikrasis ismoksim pagal viena, o kai muzikantas uzgros visai kitaip nezinosim nei kur bekt sleptis
Taigi nunesi muzikantui savo cd ir pasakai - cia mano valsas as ji soksiu
QUOTE(Vil'mukas @ 2006 05 23, 21:13)
turit viską kruopščiai suderinti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 23, 20:45)
as negavau
gal galetum ir man atsiusti
egle.kviat@gmail.com
QUOTE(jurqutee @ 2006 06 04, 11:59)
maniškis niekada gyvenime valso nešokęs... teks užsiimti man, kad bent turėtų bent šiek tiek supratimo kas tai yra tas valsas... bet nežinau ar kas nors šiandieną šoka tą tikrąjį valsą tikriausisi pašoka lėtą šokį ir tiek
Kas ne moka tas soka leta tripciuojama o kas nori tas mokosi ir tikrai tokiu yra daug kas nori ta bent maza dalelia tos tradicijos islaikyt.