Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Matau turi valsą, gal gali ir man atsiųsti. Gal galima lėta ir vienos valsą, nes neišsirenku, kurio labiau norėčiau.
Man labai, labai reikia.
Ačiū
auramune@omni.lt
Atsakyti
gal galetumete ir man atsiusti, nors ir neisteku bet pasisokam kartai
aciu vilma74@mail.ru
Atsakyti
Sveikos panos,

na atsiprasau kad nepasiunciau sad.gif
vakar sveikatele suslubavo, kad net prie kompo nepriejau sad.gif Tai sian butinai visom pasiusiu smile.gif
Atsakyti
Nu ponickos ar visos gavot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 23, 19:45)

Na as gavau, aciu labai 4u.gif tik kas pasakys kaip dabar issirinkt kuris tas tikrasis g.gif ismoksim pagal viena, o kai muzikantas uzgros visai kitaip nezinosim nei kur bekt sleptis ax.gif
Atsakyti
Ačiū, gavau ,kiek suprantu lėtą, variantą, qal yra kas greitesniu tempu smile.gif ?
auramune@omni.lt
Atsakyti
aciu
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2006 05 23, 21:13)
Na as gavau, aciu labai  4u.gif tik kas pasakys kaip dabar issirinkt kuris tas tikrasis g.gif ismoksim pagal viena, o kai muzikantas uzgros visai kitaip nezinosim nei kur bekt sleptis ax.gif

Taigi nunesi muzikantui savo cd ir pasakai - cia mano valsas as ji soksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2006 05 23, 21:13)
Na as gavau, aciu labai  4u.gif tik kas pasakys kaip dabar issirinkt kuris tas tikrasis g.gif ismoksim pagal viena, o kai muzikantas uzgros visai kitaip nezinosim nei kur bekt sleptis ax.gif

turit viską kruopščiai suderinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 23, 20:45)

as negavau

gal galetum ir man atsiusti

egle.kviat@gmail.com
Atsakyti
maniškis niekada gyvenime valso nešokęs... teks užsiimti man, kad bent turėtų bent šiek tiek supratimo kas tai yra tas valsas... bet nežinau ar kas nors šiandieną šoka tą tikrąjį valsą g.gif tikriausisi pašoka lėtą šokį ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 06 04, 11:59)
maniškis niekada gyvenime valso nešokęs... teks užsiimti man, kad bent turėtų bent šiek tiek supratimo kas tai yra tas valsas... bet nežinau ar kas nors šiandieną šoka tą tikrąjį valsą  g.gif  tikriausisi pašoka lėtą šokį ir tiek  rolleyes.gif

Kas ne moka tas soka leta tripciuojama o kas nori tas mokosi ir tikrai tokiu yra daug kas nori ta bent maza dalelia tos tradicijos islaikyt. mirksiukas.gif
Atsakyti