Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(lijo @ 2006 05 20, 10:44)
o kas yra GERAI  ax.gif ? tai kiekvienas skirtingai suprantame  mirksiukas.gif šokis turi lietis... vargu, ar tai pavyks po kelių kartų pabandymo

Žinoma, kad turi lietis. Bet tų trijų pamokų pilnai pakanka tam, kad sužinotum visas sutilybes, kurios padeda tam plaukimui ir jau po to, su naujomis žiniomis galėtum repetuoti namuose...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2006 05 20, 15:23)
Žinoma, kad turi lietis. Bet tų trijų pamokų pilnai pakanka tam, kad sužinotum visas sutilybes, kurios padeda tam plaukimui ir jau po to, su naujomis žiniomis galėtum repetuoti namuose...

Aha mes jau po pirmos pamokos kasdien repetuojam namuose. Tai net pusles ant padu arsirado biggrin.gif O ir pykcio kiek buna.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 21, 11:21)
Aha mes jau po pirmos pamokos kasdien repetuojam namuose. Tai net pusles ant padu arsirado  biggrin.gif O ir pykcio kiek buna....  verysad.gif

oho bigsmile.gif valsas pasėjo nesantaikos sėklą tongue.gif (nors jaučiu, kad mes taip pat pasipyktume biggrin.gif )
Atsakyti
Labai Jusu prasau,pagelbekite rolleyes.gif Man reikia klasikines valso muzikos,bet niekur nerandu kur galeciau parsisiusti,reikia kuo skubiau,jei yra galinciu padeti,parasykite i AZ,skype(inocent_angel) ar i el.pasta (yamadastar@hotmail.com),labai prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 21, 11:51)
oho  bigsmile.gif valsas pasėjo nesantaikos sėklą  tongue.gif (nors jaučiu, kad mes taip pat pasipyktume  biggrin.gif )

Jo pasiuntam pasiuntam ir vel einam sokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kornext @ 2006 05 21, 17:11)
Labai Jusu prasau,pagelbekite  rolleyes.gif  Man reikia klasikines valso muzikos,bet niekur nerandu kur galeciau parsisiusti,reikia kuo skubiau,jei  yra galinciu padeti,parasykite i AZ,skype(inocent_angel) ar i el.pasta (yamadastar@hotmail.com),labai prasau  ax.gif

O tau leto valso reik ar vienos?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 21, 19:57)

Na as irgi esu viena is tu ieskanciu valso muzikos, man reiktu vienos valso, tai jei nesunku atsiusk i mukas24@gmail.com, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 21, 20:57)

Man nesvarbu,bus gerai bent koks ax.gif
Atsakyti
OK vakare pasiusiu visom smile.gif
Atsakyti
ir man ir man atsiuskite muzikos aciu labai aciu
Atsakyti
ir as noreciau muzikos, jei nesunku, persiuskit;)Dekoju
zaniux@gmail.com
Atsakyti