Gal kas turit ir galit atsiusti valso muziką, būčiau labai dėkinga.
auramune@omni.lt
QUOTE(auramune @ 2006 05 17, 09:14)
gal pabandyk per www.google.lt pasiieškoti turėtų būti
radau internete kaip ismokt sokt valsa patiems, bet man tai per sunku, bet kam nors gal pagelbes http://www.valsas.lt/mokymas/
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 05 17, 15:47)
radau internete kaip ismokt sokt valsa patiems, bet man tai per sunku, bet kam nors gal pagelbes http://www.valsas.lt/mokymas/
va jėėėėėėėėėėėėė aš greičiau skraidyt išmoksiu kokios schemos
o as spaudziu jauniki kad jau laikas mokytis o jam ne motais...
QUOTE(sesele @ 2006 05 17, 23:38)
jums jau ir vėlokoka ar kinkos dreba ?
Shaman irgi labai idomu pagal kokias melodijas jus sokat tuos valsus?
Nepritariu toms, kurios sako, kad trys valso pamokos neduos jokios naudos. Aišku, kad dar reikia ir namie mokintis. Mes lankom Basanavičiaus gatvėje privačias pamokas ir galiu pasakyti, kad jau po pirmos pamokos buvo ryškus progresas, o nuėjom abu visai žali ir nemokėdami net pagrindinio žingsnelio. Ryt trečia pamoka ir jau turėsm sustatytą šokį. Iš tikro tai labai daug nuo noro priklauso. O dėl savarankiško mokymosi - mes irgi bandėm, bet visas valso subtilybes gali perteikti tik tiesiogiai mokytojas mokiniui. Aišku, jei svarbu tikrai gerai sušokti... O jei nesvarbu, tai gal geriau tiesiog pasirinkti kažkokį lėtą šokį ir tiek...
QUOTE(Alvyda @ 2006 05 19, 21:48)
Nepritariu toms, kurios sako, kad trys valso pamokos neduos jokios naudos. Aišku, kad dar reikia ir namie mokintis. Aišku, jei svarbu tikrai gerai sušokti... O jei nesvarbu, tai gal geriau tiesiog pasirinkti kažkokį lėtą šokį ir tiek...
o kas yra GERAI ? tai kiekvienas skirtingai suprantame šokis turi lietis... vargu, ar tai pavyks po kelių kartų pabandymo
QUOTE(sesele @ 2006 05 17, 23:38)
taigi sesele siandien TUOKIASI
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 15:58)
va jėėėėėėėėėėėėė aš greičiau skraidyt išmoksiu kokios schemos
nieko cia sudetingo, cia tik taip baisiai atrodo o realiai tai nieko sunkaus