Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Gal kas turit ir galit atsiusti valso muziką, būčiau labai dėkinga.

auramune@omni.lt
Atsakyti
QUOTE(auramune @ 2006 05 17, 09:14)
Gal kas turit ir galit atsiusti valso muziką, būčiau labai dėkinga.

auramune@omni.lt

gal pabandyk per www.google.lt pasiieškoti ax.gif turėtų būti g.gif
Atsakyti
radau internete kaip ismokt sokt valsa patiems, bet man tai per sunku, bet kam nors gal pagelbes http://www.valsas.lt/mokymas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LLAIMUKAS: 17 gegužės 2006 - 14:51
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 05 17, 15:47)
radau internete kaip ismokt sokt valsa patiems, bet man tai per sunku, bet kam nors gal pagelbes  http://www.valsas.lt/mokymas/

va jėėėėėėėėėėėėė doh.gif aš greičiau skraidyt išmoksiu biggrin.gif kokios schemos doh.gif
Atsakyti
o as spaudziu jauniki kad jau laikas mokytis o jam ne motais...
Atsakyti
Mes nuo vakar pradejom namie patys mokytis ir repetuoti valsa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 17, 23:38)

jums jau ir vėlokoka tongue.gif ar kinkos dreba ax.gif ?
Atsakyti
Shaman irgi labai idomu pagal kokias melodijas jus sokat tuos valsus?
Atsakyti
Nepritariu toms, kurios sako, kad trys valso pamokos neduos jokios naudos. Aišku, kad dar reikia ir namie mokintis. Mes lankom Basanavičiaus gatvėje privačias pamokas ir galiu pasakyti, kad jau po pirmos pamokos buvo ryškus progresas, o nuėjom abu visai žali ir nemokėdami net pagrindinio žingsnelio. Ryt trečia pamoka ir jau turėsm sustatytą šokį. Iš tikro tai labai daug nuo noro priklauso. O dėl savarankiško mokymosi - mes irgi bandėm, bet visas valso subtilybes gali perteikti tik tiesiogiai mokytojas mokiniui. Aišku, jei svarbu tikrai gerai sušokti... O jei nesvarbu, tai gal geriau tiesiog pasirinkti kažkokį lėtą šokį ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2006 05 19, 21:48)
Nepritariu toms, kurios sako, kad trys valso pamokos neduos jokios naudos. Aišku, kad dar reikia ir namie mokintis. Aišku, jei svarbu tikrai gerai sušokti... O jei nesvarbu, tai gal geriau tiesiog pasirinkti kažkokį lėtą šokį ir tiek...

o kas yra GERAI ax.gif ? tai kiekvienas skirtingai suprantame mirksiukas.gif šokis turi lietis... vargu, ar tai pavyks po kelių kartų pabandymo
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 17, 23:38)

taigi sesele siandien TUOKIASI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 15:58)
va jėėėėėėėėėėėėė  doh.gif aš greičiau skraidyt išmoksiu  biggrin.gif kokios schemos  doh.gif

nieko cia sudetingo, cia tik taip baisiai atrodo o realiai tai nieko sunkaus thumbup.gif
Atsakyti