Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Na merginos aš jums nepavydžiu.Sunku išmokt o dar jei abiem reikia mokytis.Man pasisekė mano vyras klasikinių šokių šokėjas tik aš varna šokt nemoku, tai jis mane per vestuvių valsą "panešiojo"ir viskas buvo ok thumbup.gif
Net patiko 4u.gif
Atsakyti
jei kuri turite sokiu pamoku video tai prasau atsiusti i ingute.tur@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 10, 22:54)
jei kuri turite sokiu pamoku video tai prasau atsiusti i ingute.tur@gmail.com

aš ir norėčiau , kad atsiųstumėt jei kas turit llaimukas@one.lt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ryt bandysiu skambintis tiem sokiu mokytojams. Kazkada skambinau kazkokiai i partizanu gatve tai sake per 2-3 privacius uzsiemimus ismoko vienos valso. Vienas kartas kainuoja 50lt. O mum jau reik skubet, gi tik menesis beliko:)
Atsakyti
Ohooo... 150 litų už 3 pamokas brangoka.. g.gif Nooors.. jei atseit jau išmokins vienos valsą šoks per jas... dry.gif

Parašyk paskui, kai ką tiksliau žinosi.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 15, 22:00)
Kazkada skambinau kazkokiai i  partizanu gatve tai sake per 2-3 privacius uzsiemimus ismoko vienos valso. Vienas kartas kainuoja 50lt.

nušaukit mane, bet netikiu, kad per 3 pamokas išmokytų schmoll.gif pinigus tik nuplėšia
Atsakyti
tai vat ir mum problema, nuejom i sokiu pamoka, o ten pasake kad valsio jie nemokina sokti, jei norit tai tik privacios individualios pamokos, kurios trukme 45 minutes kaina nuo 50-60 litu, man akys issoko..... tikrai neisiu privaciai mokintis tik valsio uz 300 litu, kai uz 160 litu galima visus lotynu amerikos sokius pramokti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
trys pamokos nieko nepades kad ir kiek jos bekainuotu...ta tikrai zinau...reikia praktikos tarkim jei liko menesis kaip cia kazkuri sake, reik pramokt zingsnius ir kas vakara bent po 15 minuciu sokti kad atsirastu igudziai ir sokis savaime lietusi....nereiktu galvoje skaiciuoti arba ilgas ilgas pristatyt kartoti....muzika turetu tiesiog nesti...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 15, 22:00)
Na ryt bandysiu skambintis tiem sokiu mokytojams. Kazkada skambinau kazkokiai i  partizanu gatve tai sake per 2-3 privacius uzsiemimus ismoko vienos valso. Vienas kartas kainuoja 50lt. O mum jau reik skubet, gi tik menesis beliko:)

Na paskambinau dabar sako 60lt, tai uzsirasiau 4dieniui. Bet tipo uzgarantavo kad ismokins smile.gif ai ziuresim biggrin.gif
Atsakyti
Jai kam reikia ismokt valso tai rasykit man ismokinsiu uz 25lt valanda ax.gif

Turejau viena karta jau jaunavedzius tai mergina mokejo o vaikinukas is vis nieko. Ismoko sokt bet poroje sunkiai sekesi. buvo pas mane tik viena valanda. Reikejo daugiau apsilankit. Tai mano nuomone tokia priklausomai nuo jusu sugebejimu reikia tu dienu. Galma per valanda jau supratima turet smile.gif
Atsakyti
Ir kodėl tu Vilniuje gyveni...??? doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gal Kaune kasnors pamokintų...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imbirim @ 2006 05 16, 12:18)
trys pamokos nieko nepades kad ir kiek jos bekainuotu...ta tikrai zinau...reikia praktikos tarkim jei liko menesis kaip cia kazkuri sake, reik pramokt zingsnius ir kas vakara bent po 15 minuciu sokti kad atsirastu igudziai ir sokis savaime lietusi....nereiktu galvoje skaiciuoti arba ilgas ilgas pristatyt kartoti....muzika turetu tiesiog nesti...

na visiškai drinks_cheers.gif o per 3 kartus... g.gif neprivalgei – neprilaižysi mirksiukas.gif
Atsakyti