Zinokit as niekuo taip nesizaviu kaip graziu sokiu!!! Ziurejau viena kasete kur jaunieji soko Vienos valsa! Dieve vaizdelis...PASAKA!! Tai zinokit as naudodamasi savo vestuvemis, issiunciau savo brangiausiaji i sokiu pamokas ismokti valsa
As pati kartu negaliu eiti su juo, nes jis Klaipedoj, o as Kaune, tai vienas vargsas turi vargti...Zinau, kad keikia jis mane, bet as kitiap jo nebuciau privertusi ismokti. O manau tikras vyras, vistiek bent jau valsa tai turetu moketi ane?
Ash pabandziau pora sav su savishkiu valsa sushokt - pasirodo nemoka, bandziau ishmokint - be shansu.. Tai nusprendziau nerizikuot ir liaudies nejuokinti.. Pasirinkom Amstrongo "What a wonderful world" ir sushom paprasciausia grazu leta
Galima pamokint jaunikiu atsukt jus elegantishkai ranka i virshu ishkelus, ar nulenkt prie zemes shokant.. Tiek manau jie gabus isissavinti Ir shoki labai pagrazina
Galima pamokint jaunikiu atsukt jus elegantishkai ranka i virshu ishkelus, ar nulenkt prie zemes shokant.. Tiek manau jie gabus isissavinti Ir shoki labai pagrazina
Oj!
mes irgi pasirinkom ""What a wonderful world"!!!! man tai tiesiog nereali daina!
mes irgi pasirinkom ""What a wonderful world"!!!! man tai tiesiog nereali daina!
Jo ir man prisiminimai iskilo Tevas mamai per vestuves ant sukneles sleifo uzmyne ir nuplese mama sake vos is gedos nenumiriau kaip ant koju lipo kaip arklys
Mums gavos geriau.Dar dabar skamba ausyse "Ispaniskas valsas".
Mums gavos geriau.Dar dabar skamba ausyse "Ispaniskas valsas".
Pas mus atvirkstine problema- valsa sokt mokiaus mokykloj pries isleistuves, bet dabar man kazko nebeiseina... Ypac bandant prisiderinti prie jaunikio Musu ugiai smarkiai skiriasi, tai nebespeju paskui jo zingsnius ir pamirstu kaip sokt reikia ) Dar turiu vilciu rpiversti ji izmokyti mane sokti... Nes pats tai n metu pramoginiuose sokes vis sumasto kokia mandrybe sokdamas atlikt, o as nebezinau ka man daryt...
Yra vien taisyklė - vyras turi vesti tave, o tu turi jausti jo judesius ir jokių savivalių, tokiu atveju jei vyras tikrai moka gerai vesti tu puikiai sušoksi.
Ir dar jei nebeišeina, tai stenkis, kad anr grindų būtų nevisa pėda, o patys pirštų galiukai, kad ir su kokiais aukštakulniais tu šoktum.
Mane mokė profesionalai
Ir dar jei nebeišeina, tai stenkis, kad anr grindų būtų nevisa pėda, o patys pirštų galiukai, kad ir su kokiais aukštakulniais tu šoktum.
Mane mokė profesionalai
QUOTE (Alonda @ 2004 07 03, 09:22) |
Yra vien taisyklė - vyras turi vesti tave, o tu turi jausti jo judesius ir jokių savivalių, tokiu atveju jei vyras tikrai moka gerai vesti tu puikiai sušoksi. Ir dar jei nebeišeina, tai stenkis, kad anr grindų būtų nevisa pėda, o patys pirštų galiukai, kad ir su kokiais aukštakulniais tu šoktum. Mane mokė profesionalai |
As taip irgi maniau, bet jau daugiau nei 2.5 metu karts nuo karto per balius pasokam- nu nespeju as prie jo prisitaikyti
Kazkaip jauciu, kad neatsipalaiduoju... Pries susipazindama su savuoju, siauciau po klubus, vat tada tai buvau super sokeja, o dabar... Gal per ta 1.5 menesio klubu lankyma atgaivint? )
Bet ir jis turi kažkaip prie tavęs taikytis.....
QUOTE (Alonda @ 2004 07 03, 19:32) |
Bet ir jis turi kažkaip prie tavęs taikytis..... |
Jis ir taikosi
Bet kartais nori, kad grazu butu ir sumasto koki nors judesi atlikti- tada man viskas ) Siaip ir man labai grazu, kai pora susisokusi ir grazu ziureti ju soki Jauciu, reik kaip ji priverts ji namie pasokt
O mes labai lengvai isprendem problema su sokiais. Pasiemem keleta privaciu pamokeliu. Ju daug nereikia 3-4 pamokos ir soksite kaip profesionalai Ir manau galima tam reikalui keleta lituku paaukoti. Uz tat kaip graziai atrodo sokanti valsa pora
Jei kam reikia turiu kontaktu. Man labai patiko: mokina tik jus du ir jokiu kitu zmoniu.
Jei kam reikia turiu kontaktu. Man labai patiko: mokina tik jus du ir jokiu kitu zmoniu.
Oleska man reikia! Bet man reikia Kaune ju...Oj kaip fainai butu! As as kazkaip jau vilti praradau, kad ismoks manasis bent ratuka apsisukti:)