Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

oi mergickos..
as tai siulau rinktis jum patinkancia muzika (gal net tokia kuri jum ka nors reikstu).. nes tai daug originaliau o ir po vestuviu teiks daug sentimentu.. o ir sveciams netiketa..
pvz: mes sokom pagal ne valso muzika ir kai isgirstame tai visada iskyla prisiminimai ir mes su vyru biski pasokame wub.gif wub.gif siandien savo vestuviu pirmojo sokio muzikike isgirdome, kai parduotuveje groja ir maniskis pagriebe mane staiga ir apsuko ore.. tai taip smagu prisiminti.. :ax :ax
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 02 12, 00:15)
as tai siulau rinktis jum patinkancia muzika (gal net tokia kuri jum ka nors reikstu).. nes tai daug originaliau o ir po vestuviu teiks daug sentimentu.. o ir sveciams netiketa..

Mes ir taip darysim mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš ir pasisakysiu apie šokius ir jų pamokas 4u.gif
jei abu bent šiek tiek gabūs tam esate, ar vaikystėj/jaunystėj kokius tai šokius esate lankę, tai tada gal ir verta kažkokias pamokėles palankyt, ar savarankiškai pasimokint...na kad gražaiai sušokt per vestuves..
bet jei ne, tai nelabai verta ir į tas pamokas eit...na išmokins žingsnelių, bet tai ir liks tik žingsnelais o ne šokiu...per vestuves jaudulys dar daro savo, ir tada būna juokinga ir graudu, kai jaunasis nelinkstančiais keliais bando kažkokius žingsniukus dėliot....
daug gražiau ir mieliau tokiais atvejais papraščiausiai pasiūbuot, palinguot...
nu ne visi mes šokėjai, ir nereikia to sureikšminti...
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 02 11, 23:15)
oi mergickos..
pvz: mes sokom pagal ne valso muzika ir kai isgirstame tai visada iskyla prisiminimai ir mes su vyru biski pasokame wub.gif wub.gif siandien savo vestuviu pirmojo sokio muzikike isgirdome, kai parduotuveje groja ir maniskis pagriebe mane staiga ir apsuko ore.. tai taip smagu prisiminti.. :ax :ax

mes orgi taip darysime...soksim per mums patinkancia daina....ir nebus tai valsine kokia, o tiesiog grazi leta daina...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 13, 18:45)
mes orgi taip darysime...soksim per mums patinkancia daina....ir nebus tai valsine kokia, o tiesiog grazi leta daina...

O kokia daina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 02 14, 09:41)
O kokia daina? ax.gif

na yra kelios kur mums labai patinka, bet patikeke pavadinu nezinau..nei kas dainuoja..man labai suknu isimint tokius dalykus... bet jos yra kompe jau yrasytos...
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 02 13, 13:23)
na aš ir pasisakysiu apie šokius ir jų pamokas 4u.gif
jei abu bent šiek tiek gabūs tam esate, ar vaikystėj/jaunystėj kokius tai šokius esate lankę, tai tada gal ir verta kažkokias pamokėles palankyt, ar savarankiškai pasimokint...na kad gražaiai sušokt per vestuves..
bet jei ne, tai nelabai verta ir į tas pamokas eit...na išmokins žingsnelių, bet tai ir liks tik žingsnelais o ne šokiu...per vestuves jaudulys dar daro savo, ir tada būna juokinga ir graudu, kai jaunasis nelinkstančiais keliais bando kažkokius žingsniukus dėliot....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na aš ir pasisakysiu apie šokius ir jų pamokas 

O mes norim ismokti!! biggrin.gif Tai dabar labai fainai leidziam laika, kai tuos zingsniukus abu mokinames, prisijuokiam nerealiai lotuliukas.gif gal ir ismoksim per 6 men rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai turime savo daina...tad valso pas mus nebus, o gros musu dainele... biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau jusu pasisakymus ir visai susibalamutinau, nebezinau kas geriau ar klasikinis valsas ar paprastas letas sokis pagal sirdziai miela daina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 16, 13:15)
na yra kelios kur mums labai patinka, bet patikeke pavadinu nezinau..nei kas dainuoja..man labai suknu isimint tokius dalykus... bet jos yra kompe jau yrasytos...

jau zinau daina pagal kuria tiksliai soksime: W. Houston & E. Iglesias: Could I hild this kiss forever!
Atsakyti
o mum muzikantai pagrojo valsa.
Atsakyti