Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(Daina_P @ 2006 02 08, 08:45)
Man labai reikia, būsiu be galo dėkinga  4u.gif
daina@interplus.lt
Ačiū

QUOTE(siamka @ 2006 02 08, 08:49)
ir as labai noreciau siamka@one.lt,buciau labai labai dekinga

QUOTE(Vil'mukas @ 2006 02 08, 12:55)
Ir as noriu tu pamokeliu video, jei nesunku atsiusk i mukas24@gmail.com  ax.gif , arba pasakyk kur internete rast pati parsisiusiu.

kadangi i pasta yra sunku ikelti kelis megus, tai idejau i atvira serveri ir duodu nuoroda cia. Atsisiuti nesunku, sekite nuoroda apie sekundes, neissigaskit uzdetos reklamos ir pusnuogiu merginu. Serveris virusu ir negeru dalyku nesiuncia.

pirmi valso zingsniai
Atsakyti
Papasakosiu kaip mes darem. Kadangi ugiu skirtumas labai didelis, tai iprastas valsas nelabai kaip butu atrodes, todel issirinkom grazia romantiska daina, sveciam isdalinom muilo burbulu ir sokom tiesiog taip paprastai apsikabine... isejo alia originalus valsas wink.gif
Atsakyti
o jei kam reikia, galiu atsiusti ir video pamokele pagrindiniu zingsneliu

bandysiu is to serverio, jei nesigaus prasysiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 02 08, 18:05)
Papasakosiu kaip mes darem. Kadangi ugiu skirtumas labai didelis, tai iprastas valsas nelabai kaip butu atrodes, todel issirinkom grazia romantiska daina, sveciam isdalinom muilo burbulu ir sokom tiesiog taip paprastai apsikabine... isejo alia originalus valsas wink.gif

nu mes sokom vienos valso tempu ir zingsneliais ir irgi pute muilo burbulus. O jum slidu nebuvo? pas mus grindys paskui buvo kaip ciuozykla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 08, 15:02)
kadangi i pasta yra sunku ikelti kelis megus, tai idejau i atvira serveri ir duodu nuoroda cia. Atsisiuti nesunku, sekite nuoroda apie sekundes, neissigaskit uzdetos reklamos ir pusnuogiu merginu. Serveris virusu ir negeru dalyku nesiuncia.

pirmi valso zingsniai

Aciu, as jau parsisiunciau ir paziurejau thumbup.gif atrodo viskas taip paprasta ir elementaru, na as kazkada sokti mokejau reikes tik prsimint, bet va savo busima vyrioka kaip reikes ismokint tai nezinau nezinau g.gif , tikiuosi pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 08, 15:02)

Niu man cia biskuti nesamoningai.. Nuo kada atgal ziangiama desine koja??? blink.gif Pramoginius sokius kelis metus lankiau, tad toks variantas man naujiena g.gif
Atsakyti
kaip as supratau, tai cia kazkoks leto valso ir siaip sokio varinatas. mes atgal zingsnius mokemes pagal schemute
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 09, 14:39)
mes atgal zingsnius mokemes pagal schemute

Atgal zingsnius zengete desinia koja? Patogu jums? As tai pabandziau, bet labai jau nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 08, 21:10)
nu mes sokom vienos valso tempu ir zingsneliais ir irgi pute muilo burbulus. O jum slidu nebuvo? pas mus grindys paskui buvo kaip ciuozykla  doh.gif

cia tai teisybe! po musu valso pirsliene polkute bande...tai tik pradejo ir keberiokst vargse ant zemes doh.gif bet nieko, neskaudziai biggrin.gif
Atsakyti
Ir as labai noreciau valso video. Labai prasau anatolijus1@gmail.com
Atsakyti
Aš tai savo jėgom nepasitikiu schmoll.gif , vis žadu eit į šokių pamokėles bet užsiverčiau fotografų, filmuotojų, muzikantų paieškomis, šokius stidėdama vėlesniam laikui blush2.gif
Atsakyti
pirmi valso zingsniai

man tai kazko nesigavo parsisiusti, tik 20 s parsiunte cry.gif
Atsakyti