Nuo mano vestuvių jau praėjo nemažai laiko, bet iki šiol labai pykstu ant muzikantų. Jų buvo gal tris kartus prašyta groti lėtą valsą. Pažadėjo, kad pagros. Aš savo tada dar būsimąjį vyrą vakarais iki nukritimo mokindavau lėto valso žingsnių. Pačiai mokytis nereikėjo, nes keletą metų lankiau sportinius šokius. Lemiamą akimirką, kai buvo paskelbtas jaunavedžių valsas, mes išėjome į šokių aikštelę ir išgirdome... vienos valso akordus. Beje, labai lėto tempo. Tie muzikantai, pasirodo, nežinojo, kuo skiriasi lėtas valsas nuo vienos valso ir sugadino mums visą reikalą
. Kam mokėmės kelis mėnesius? Šlamštas visiškas. Dar dabar negaliu žiūrėti tos vietos vaizdo įraše, nes vaizdelis toks, lyg tampyčiausi laisvės statulą. Juk maniškis visai nemokėjo šokti vienos valso. Ir išvis man vienos valsas labiau išleistuvėms tiktų, o per savo vestuves visą gyvenimą svajojau šokti tik lėtą valsą.
Šiaip ten gal ir neblogi muzikantai buvo, balsus ir klausą turintys. Ir muzika nieko. Sakėme, kad nekenčiame popsovų čiastuškių, tai tokių ir negrojo. Pagal mūsų pageidavimą grojo daug rokenrolų, šiaip geros muzikos. Bet su valsu tai jau tikrai pavedė.