Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(toja @ 2005 09 21, 12:02)
mes valsa mokinomes patys sokt, pagal Valsas
o muzika namuose pasirinkom, kucinsko kazkokia buvo su valsiu, dainos

Mes irgi pagal šitą mokinomės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes tai kaip ir beveik okejom pries vestuves. Jaunikis gerai mokejo, o as primirsus buvau, tai reikejp kartu pasipraktikuot. tai mes vestuviu svakarese kazkoki sintezatorium grojama valsiuka radom ir pasisokom kokiu 15 minuciu...

O per vestuves tai sokom 2 kartus valsa - per islydetuves ir per pacias vestuves, muzikantai kazkoki valsiuka pagrojo, o po to dar buvo pirsliu polka ir sveciu rokenrolas. ir dar daug daug visokiu sokeliu po to biggrin.gif
Atsakyti
o mes vakare pabandem pasokt gal kokias 20min.ir viskas.
sveciai sake gavosi puikiai,ne mes biski improvizavom besokdami.yras mane apsuko kelis kartus ir vel zingsniais sokom.
o kai kurie pute muilo burbulus kai mes sokom.graziai atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 09 28, 20:42)

o kai kurie pute muilo burbulus kai mes sokom.graziai atrode smile.gif

gera idėja...
Atsakyti
tik jei grindys linuoliumu klotos tai gali but slidu,o jei yra kilimas tai tikrai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 09 29, 21:50)
tik jei grindys linuoliumu klotos tai gali but slidu,o jei yra kilimas tai tikrai gerai.

ir labai slidu gali būti, jei grindys klotos plytelėmis... Vienose vestuvėse po jaunųjų valso šokių aikštelėje "čiuožyklą atidarėme" ax.gif Nerealiai slidinėjom thumbup.gif

Mums smagu, ale jauniesiems čiuožykloje šokti jaunųjų valsą yra labai sunku schmoll.gif Tiesiog mes nepagalvojom, kad taip gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 10 01, 22:37)
ir labai slidu gali būti, jei grindys klotos plytelėmis... Vienose vestuvėse po jaunųjų valso šokių aikštelėje "čiuožyklą atidarėme"  ax.gif Nerealiai slidinėjom  thumbup.gif

Mums smagu, ale jauniesiems čiuožykloje šokti jaunųjų valsą yra labai sunku  schmoll.gif Tiesiog mes nepagalvojom, kad taip gausis  doh.gif

pas mus taip buvo
Atsakyti
Nuo mano vestuvių jau praėjo nemažai laiko, bet iki šiol labai pykstu ant muzikantų. Jų buvo gal tris kartus prašyta groti lėtą valsą. Pažadėjo, kad pagros. Aš savo tada dar būsimąjį vyrą vakarais iki nukritimo mokindavau lėto valso žingsnių. Pačiai mokytis nereikėjo, nes keletą metų lankiau sportinius šokius. Lemiamą akimirką, kai buvo paskelbtas jaunavedžių valsas, mes išėjome į šokių aikštelę ir išgirdome... vienos valso akordus. Beje, labai lėto tempo. Tie muzikantai, pasirodo, nežinojo, kuo skiriasi lėtas valsas nuo vienos valso ir sugadino mums visą reikalą cry.gif . Kam mokėmės kelis mėnesius? Šlamštas visiškas. Dar dabar negaliu žiūrėti tos vietos vaizdo įraše, nes vaizdelis toks, lyg tampyčiausi laisvės statulą. Juk maniškis visai nemokėjo šokti vienos valso. Ir išvis man vienos valsas labiau išleistuvėms tiktų, o per savo vestuves visą gyvenimą svajojau šokti tik lėtą valsą.
Šiaip ten gal ir neblogi muzikantai buvo, balsus ir klausą turintys. Ir muzika nieko. Sakėme, kad nekenčiame popsovų čiastuškių, tai tokių ir negrojo. Pagal mūsų pageidavimą grojo daug rokenrolų, šiaip geros muzikos. Bet su valsu tai jau tikrai pavedė.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 10 03, 19:17)
Nuo mano vestuvių jau praėjo nemažai laiko, bet iki šiol labai pykstu ant muzikantų. Jų buvo gal tris kartus prašyta groti lėtą valsą. Pažadėjo, kad pagros. Aš savo tada dar būsimąjį vyrą vakarais iki nukritimo mokindavau lėto valso žingsnių. Pačiai mokytis nereikėjo, nes keletą metų lankiau sportinius šokius. Lemiamą akimirką, kai buvo paskelbtas jaunavedžių valsas, mes išėjome į šokių aikštelę ir išgirdome... vienos valso akordus. Beje, labai lėto tempo. Tie muzikantai, pasirodo, nežinojo, kuo skiriasi lėtas valsas nuo vienos valso ir sugadino mums visą reikalą  cry.gif . Kam mokėmės kelis mėnesius? Šlamštas visiškas. Dar dabar negaliu žiūrėti tos vietos vaizdo įraše, nes vaizdelis toks, lyg tampyčiausi laisvės statulą. Juk maniškis visai nemokėjo šokti vienos valso. Ir išvis man vienos valsas labiau išleistuvėms tiktų, o per savo vestuves visą gyvenimą svajojau šokti tik lėtą valsą.
Šiaip ten gal ir neblogi muzikantai buvo, balsus ir klausą turintys. Ir muzika nieko. Sakėme, kad nekenčiame popsovų čiastuškių, tai tokių ir negrojo. Pagal mūsų pageidavimą grojo daug rokenrolų, šiaip geros muzikos. Bet su valsu tai jau tikrai pavedė.

Mes irgi leta sokom, tiesa sakant net neprasem kad leta grotu, kazkaip mum gavosi normaliai ir pagal greita sokti leto valso zingsneliu... man kazkaip letas irgi graziau, tiksliau vestuvem tinkamesnis atrodo 4u.gif
Atsakyti
doh.gif pas mus irgi buvo nebloga ciuozykla, nes buvo plyteles, tai normalus valsas buvo tik is pradziu... kol dar nebuvo daug burbulu pripute clap_1.gif bis.gif po to tai tik stengemes nepaslysti, plyso visi juokais, bet smagiausia buvo paskui kai pirsliai ta savo polka skele ir pabroliai jiems padejo thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2005 10 04, 13:56)
Mes irgi leta sokom, tiesa sakant net neprasem kad leta grotu, kazkaip mum gavosi normaliai ir pagal greita sokti leto valso zingsneliu... man kazkaip letas irgi graziau, tiksliau vestuvem tinkamesnis atrodo 4u.gif

o tai nesupratau, nepasakot kokios dainos tiklsiai norit savo pirmajam sokiui?????

as tai jauciu kad musu pirmojo sokio daina net ne muzikantai gros, nes yra tokia daina, kur mums abiems labai patinka, ji leta, angliska, tai tikrai nenoriu kad kas nors ja perdainuotu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 10, 17:39)
as tai jauciu kad musu pirmojo sokio daina net ne muzikantai gros, nes yra tokia daina, kur mums abiems labai patinka, ji leta, angliska, tai tikrai nenoriu kad kas nors ja perdainuotu... schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mes turim SAVO daina (Reamonn - Supergirl), tai pagal ja ir soksim. Ir jokie muzikantai jos neperdainuos schmoll.gif Soksim pagal originala wub.gif
Atsakyti