O mūsų draugai per vestuves išsirinko ir patys atsivežė dainą, kuri jiems su jų nuostabiais santykiais asocijuojasi ir sušoko savo valsą - buvo laaabai natūralu, gražu ir už širdies sugriebė
susitariau pagaliau su vienu pazystamu mokytoju, jis labai fainas, tai kad mano pamerges ir pabroliai irgi su mumis i pamokas eis, tai maniskis labai patenkintas, kad ne vienas toks bus.
o del sukneles as nebijau, nes ja vistiek trumpins, kad ant zemes nesivaliotu. muzika isrinkom Johano Strauso, valsas is "cigonu baronas", cia trumpausias 3 min, o buna ir 11 minuciu, tai visi aplink uzmigs ziuredami
o del sukneles as nebijau, nes ja vistiek trumpins, kad ant zemes nesivaliotu. muzika isrinkom Johano Strauso, valsas is "cigonu baronas", cia trumpausias 3 min, o buna ir 11 minuciu, tai visi aplink uzmigs ziuredami
nu va muzika vis del to kita parinkom, nes maniskis tik leta valsa sokti (biski) moka ir nori , a jau kita tai sveciam paleism, bus labai linksma jauciu!
neisivaizduojat koks mano patenkintas pasidare, kai biski gaunasi jam, iskarto toks patenkintas, save giria
o mes tik pasiūbavom
nu bet is kur parsisiusti valso muzika? Mes tai abu pasitreniravome truputi, siaip abu mokam, esame soke drauge kazkada seniai, bet noretusi su muzika dar pasitreniruoti
QUOTE(Cili @ 2005 08 25, 08:47)
nu bet is kur parsisiusti valso muzika? Mes tai abu pasitreniravome truputi, siaip abu mokam, esame soke drauge kazkada seniai, bet noretusi su muzika dar pasitreniruoti
o gal kas zinot kaune kokia sokiu mokytoja, kad individualiai kelis kartus pas ja nueiti gal muzikyte pasiulytu, biski pamokytu
labai labai reikia, tai jei kuri turit kontaktu, labai labai ................. aciu
QUOTE(Cili @ 2005 08 25, 07:47)
as internete irgi nieko neradau, gal netaip ieskojau. as nuejau ir cd nupirkau. paprastai paklausiau parduotuvei ar valso cd turi, jie man rado.
o taip gal cia uzeik pasiziurekMy Webpage:
kadangi muzika pas mus buvo kompas, stiprintuvas, mp3 tai su muzika jokiu problemu nekilo.
o valsui pasirinkom Michael learns to rock - someday dainele - fantastishkai tiko. dar pasisukiojom ten papildomai tai visi pakartot prashe
o valsui pasirinkom Michael learns to rock - someday dainele - fantastishkai tiko. dar pasisukiojom ten papildomai tai visi pakartot prashe
QUOTE(Katusik @ 2004 06 18, 14:13)
vienose vestuvese teko matyti, kaip jaunavedzhiai shoko tvista! zhinokit, buvo
tik tvistas buvo kaip priklauso (kaip "Bulvariniame skaitale") - basom, akytem tik zhvilgt!
tarp kitko, visiems labai patiko... net ir vyresniajai kartai
tik tvistas buvo kaip priklauso (kaip "Bulvariniame skaitale") - basom, akytem tik zhvilgt!
tarp kitko, visiems labai patiko... net ir vyresniajai kartai
as nesuprantu kodel gi visi tu vyresniuju tiek paiso ir bando jiems itikti. Man tai net pikta del to daros. As tai net nezadu sokti valso, noriu siaip pasirinkti daina kuri man patinka, beje kuri mums kazka reiskia abiems. Ir nesoskiu jos stumdoma sveciu is sonu. Nu nepernesu sito. O be to dar durniau atrodo, kaip groja valsa, o jaunieji vos strypso. Tai jau geriau nei negrotu ar nesoktu is vis.
Tradicijas juk galima keisti, modernizuoti, kaip ir viskas keicias siame pasaulyje!
QUOTE(katyteee @ 2005 09 20, 16:38)
as nesuprantu kodel gi visi tu vyresniuju tiek paiso ir bando jiems itikti. Man tai net pikta del to daros. As tai net nezadu sokti valso, noriu siaip pasirinkti daina kuri man patinka, beje kuri mums kazka reiskia abiems. Ir nesoskiu jos stumdoma sveciu is sonu. Nu nepernesu sito. O be to dar durniau atrodo, kaip groja valsa, o jaunieji vos strypso. Tai jau geriau nei negrotu ar nesoktu is vis.
Tradicijas juk galima keisti, modernizuoti, kaip ir viskas keicias siame pasaulyje!
Gal tiesiog vadininkime tai pirmuoju jaunųjų šokiu ? Ir kas kaip moka, tas taip šoka
Aš supratau tą pirmąjį jaunųjų šokį taip - kad jie pradeda tą šokį šokti vieni salėje. Visi grožisi Ir jei daina labai ilga, visi kiti gali prisijungti prie šokančiųjų.
Pirmajam šokiui mes nebuvom išssirinkę dainos ir nesiruošėm specialiai jokio šokio. Muzikantai užgrojo dainą, o mes pasimetę (dėl to, kad suknelė su lankais ir neįsivaizduojam, kaip šokti) iš tolo pradėjom šiek tiek linguoti, vėliau priartėjom viens prie kito ir šokom kaip visada Nuotraukose ir filmuotojo medžiagoje matosi mūsų šokis - man jis
Vėliau prie mūsų prisijungė šventės svečiai. Man tai labai gražios akimirkos!
Kad ir kaip stengiausi savaji ismokyt valsa sokti vistiek nepavyko. O per vestuves sokt jaunajai gan sudetinga, tai ant sukneles jaunikis uzlipa, tai pati uzkliut gali. Susokom mudu ir neblogai, nors ir nevisai valso zingsniai tikslus buvo
mes valsa mokinomes patys sokt, pagal Valsas
o muzika namuose pasirinkom, kucinsko kazkokia buvo su valsiu, dainos nepamenu, o per vestuves tik paprasem, kad leistu truputi prisimint, nulekem i savo kambari, pasitreniravom max. 5 min ir susokom, bet daina buvo net nepamenu kokia, tikrai ne kucinsko. nei as ant sukneles, nei jaunikis nelipo, gal todel, kad sukneles ilgis buvo normalus, as ir gamtoj vaiksciojau jos nepasikelus, nors buvo iki zemes, tiesa paskui buvau kelis kartus uszirioglinus, nu bet cia per savo ziopluma
o muzika namuose pasirinkom, kucinsko kazkokia buvo su valsiu, dainos nepamenu, o per vestuves tik paprasem, kad leistu truputi prisimint, nulekem i savo kambari, pasitreniravom max. 5 min ir susokom, bet daina buvo net nepamenu kokia, tikrai ne kucinsko. nei as ant sukneles, nei jaunikis nelipo, gal todel, kad sukneles ilgis buvo normalus, as ir gamtoj vaiksciojau jos nepasikelus, nors buvo iki zemes, tiesa paskui buvau kelis kartus uszirioglinus, nu bet cia per savo ziopluma