Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(Sola @ 2005 07 25, 10:58)
As tai taip pergyvenau del to valso ir visai be reikalo,nes nereikejo jokiu pamoku...suknele leido vos vos mums pajudeti tad gerai,kad per daug nesimokinom,visteik butume napasoke

Va aš irgi pergyvenu dar dabar, mokomės savarankiškai, bet tikrai gerai sakai, su suknele nelabai pašoksi... doh.gif
Atsakyti
Galit nevargti,nes tikrai viskas veltui,na nebent suknia ant ausu uzsiverstum biggrin.gif juokauju aisku
Atsakyti
Tai aš ir nevargstu biggrin.gif Vistiek iš mūsų šokėjai ne kokie blush2.gif
Atsakyti
oi mums ne kas gaunasi verysad.gif manau tik pasiūbuot į šonus teliks....
aš tai nebloga šokėjėlė esu, tai man pikta truputį,kad maniškiui nekas gaunas verysad.gif
Atsakyti
Mums vakar pagaliau gavosi susišokti clap.gif Dar pasitreniruosim ir tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
nu mes tai vakar bandem kvadratu sokt bet nelabai gavosi, bandysim dar siandien tik, kad bute vietos mazokai tai ne kaip gaunasi, o jei neismoksim taip sokt tai tada mokinsimes bent siubuot i sonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 07 28, 08:24)
Mums vakar pagaliau gavosi susišokti  clap.gif  Dar pasitreniruosim ir tikiuosi viskas bus gerai  thumbup.gif

tau gerai, kad taviskis treniruojasi biggrin.gif , mes abu sokejai smile.gif , taciau jis bijo, kad man suknia primins, apsikvailins ir del to nesutinka sokti, o mokame abu puikiai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(intoka @ 2005 07 28, 10:22)
tau gerai, kad taviskis treniruojasi biggrin.gif , mes abu sokejai smile.gif , taciau jis bijo, kad man suknia primins, apsikvailins ir del to nesutinka sokti, o mokame abu puikiai cry.gif

as tavo vietoj uzsideciau tada ilga sijona ar sukne, kad jis nebijotu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va, galvojau prasisuksim kaip viesulu, o gavosi tik švelnus dvelksmas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano suknia po dienos kelionių truputį pailgėjo ar kas ten jai pasidarė, vienu žodžiu, man ji buvo per ilga ir per plati, kad net pati dažnai primindavau, tai apie jokius valsus nebuvo nė kalbos biggrin.gif lengvai pasiūbavom ir tiek to mūsų valso. O paskui per kitus šokius, tai viena ranka visada turėdavau suknelę prilaikyti, nes kitaip bučiau pati nusivertusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2005 07 18, 21:20)
turiu nerealia muzika valso tiesiog uz sirdies griebia

gal gali pasidalinti muzika? aurosdezute@one.lt

aaaaciuuuuuu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2005 08 01, 09:13)
gal gali pasidalinti muzika? aurosdezute@one.lt
aaaaciuuuuuu  blush2.gif

man irgi gal galite kuri atsiusti valso muzika i pupele@xxx.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2005 07 26, 22:45)
Galit nevargti,nes tikrai viskas veltui,na nebent suknia ant ausu uzsiverstum biggrin.gif juokauju aisku

nieko panasaus mes surizikavom ir susokom Vienos valsa, gavosi super thumbup.gif o suknia buvo pusta
Atsakyti