Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(estella @ 2005 06 22, 20:25)
ir dar klausimelis: pas mus bus muzikantai, ir galvoju, kokios cia dainos paprasius jaunuju valsui g.gif  kai nereikia, tai atrodo, tiek tu graziu letu lietuvishku dainu yra, bet vat dabar kai bandau sugalvoti, niekaip nesiseka cry.gif  gal galit ka patarti? 4u.gif

klausimu į klausimą: o šoksite lėtą valsą ar Vienos valsą?
Na jei lėtų dainų ieškai, tai turbūt lėtas valsas bus?
Atsakyti
O as prie tris savaites raiscius pasitempiau, iki dabar skauda. o mokemes Vienos valsa, nu o dabr sokt bijau, akd vel nepasitemciau. Ir ta suknes nerviona. Juokavo, kad reikia kladra apsivyniot ir bandyt pasokt, jei pavyks tei varysim vienos. O rimati tai kai busim gamtoje kur toliūa nuos veciu kai busim tik su fotografu sau minyse niunuodami pabandysim pasokt ir isitikinsim ar pavyks
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 22, 20:54)
klausimu į klausimą: o šoksite lėtą valsą ar Vienos valsą?
Na jei lėtų dainų ieškai, tai turbūt lėtas valsas bus?

taip. planuojam sokt leta valsa, nes turbut neuzteks laiko ishmokyt savo busimaji ir Vienos:) letas gal truputi lengviau
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 12, 16:59)
Išsirinkau muziką jaunųjų valsui (šoksim lėtą valsą, man jis romantiškesnis)...
Idėjų vestuvinio valso dainai ieškojau internete - paprasčiausiai per google 'wedding dance' įrašiau ir radau krūvas nuorodų.
Šoksime pagal "Whole New World" iš Disnėjaus animacinio filmo "Aladinas", man iš vaikystės nerealūs sentimentai šiai dainai. Man buvo svarbu, kad muzika graži ir kad žodžiai prasmingi ir gražūs būtų. Maniškiui patiko, dar sesei ir mamai daviau paklausyt, irgi patiko.
Valsą šokti mokam, aš tai šokėja nuo vaikystės, o pavasarį su saviškiu lankėm kursus "Šokių populiarinimo centre", tai ir jis jau moka. Prieš vestuves reiks tik pasikartoti, jei bus minčių, gal ir kokį junginuką sustatysiu, kad gražiai atrodytų ir su ilga suknia patogu šokti būtų - visokie apsukimai, išsiskyrimai, pritraukimai ir pan. Gal net ir kokią individualią pamoką reiktų paimti.

Idomu butu paklauryti tavo dainos, gal gali atsiust rosita.a@splius.lt blush2.gif
Atsakyti
klausiu bent siek tiek apie muzika suprantanciu: ar su tokiais instrumentas - paprasta gitara, bosine gitara, saksofonas, musamieji - imanoma sugroti leta valsa? mes uzsisakeme muzikantus, kurie groja tokiais instrumentais. o su vyreliu ir sokt pradejom mokintis... tai nebezinau ar test pamokas... smile.gif
Atsakyti
Mes tai mokinomes sokti individualiai sokti pas mano buvusia mokytoja mokykloje, tai ka jus manot mano isrinktasis kuo puikiausiai soka nors iki to laiko net nebuvo sokes
Atsakyti
turiu nerealia muzika valso tiesiog uz sirdies griebia
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2005 07 18, 21:20)
turiu nerealia muzika valso tiesiog uz sirdies griebia

Gal galėtum pasidalinti ?smile.gif
Atsakyti
As tai taip pergyvenau del to valso ir visai be reikalo,nes nereikejo jokiu pamoku...suknele leido vos vos mums pajudeti tad gerai,kad per daug nesimokinom,visteik butume napasoke
Atsakyti
o tai jus valso savo irasus paleidziate? As tai manau, kad muzikantas pagros g.gif
Atsakyti
Mums muzikantas pagrojo ir viskas,nes ta diena ir taip tu rupesciu gana,dar irasa namie paliksi,tai vel nervai...Graziai parojo ir uzteko
Atsakyti
mes tai savo valso irasa paleisim, dabar susitariau su maniskiu (valioooo!! clap.gif clap.gif ) , esime kartu i sokio pamokas, reikia tik daina issirinkti ir pagal ja mus mokyns. su musikos ar dainos issirinkimu dar problema, patinka labai daug, turbut reiks paklausti ta sokiu mokytoja, pagal kokia bus galima greiciau ir lengviau ismokti.
Atsakyti