Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(kayla mire @ 2005 05 19, 21:55)
NEZINAI TIU MANO UOSVIENES thumbup.gif  .DEL SVENTOS RAMYBES GERIAU ISMOKSIU. mirksiukas.gif

nesileisk jau nuo pirmos dienos šokdinama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 20, 08:12)
nesileisk jau nuo pirmos dienos šokdinama  doh.gif

man ir atrodo kvaila dėl uošvienės mokintis.
Atsakyti
QUOTE(Dalia30 @ 2005 05 19, 19:17)
O aš vis tiktai nusprendžiau su būsimuoju pasimokyti kelias valandikes valso. Paėmem individualias privačias pamokas. Viena valanda 50 lt kainuoja. Žadam pasiimti tą avalynę, su kuria per vestuves eisim.

O kur jūs tas pamokas užsisakėte? unsure.gif
Gal kuri nors žinote, kur Kaune galima užsisakyti privačių šokio pamokėlių? g.gif
Atsakyti
Privaciai daug kas Kaune mokina, tiksliau jie turi sokiu studijas, kur mokina grupemis, bet paskambini ir susitari su kuriuo nors sokiu mokytoju individualiai sau patogiu laiku, kad ir sestadieni ar sekmadieni. Galiu kelis telefonus parasyti: sokiu mokytoja Marina, tel: 8 620 64645 ("Trestas", Mickeviciaus g. 8a), sokiu mokytoja Dalia, tel: 8 657 81768 ("Politechnikumas", Tvirtoves al.), sokiu klubas "Santaka" (Gruodzio g.3) tel: 725874, 8 680 59702, Sokio populiarinimo centras (K.Petrausko g. 24), tel: 333260, 8 612 53166, SalsaManija (Demokratu g. 53), tel: 489076, 8 687 47262, 8 685 13270, studija "Sokio harmonija" (Sarkuvos g.30, Silainiai), mob: 8 682 13265, http://www.sokiai.visiems.lt
Atsakyti
QUOTE(Dalia30 @ 2005 05 21, 00:34)
Privaciai daug kas Kaune mokina, tiksliau jie turi sokiu studijas, kur mokina grupemis, bet paskambini ir susitari su kuriuo nors sokiu mokytoju individualiai sau patogiu laiku, kad ir sestadieni ar sekmadieni. Galiu kelis telefonus parasyti: sokiu mokytoja Marina, tel: 8 620 64645 ("Trestas", Mickeviciaus g. 8a), sokiu mokytoja Dalia, tel: 8 657 81768 ("Politechnikumas", Tvirtoves al.), sokiu klubas "Santaka" (Gruodzio g.3) tel: 725874, 8 680 59702, Sokio populiarinimo centras (K.Petrausko g. 24), tel: 333260, 8 612 53166, SalsaManija (Demokratu g. 53), tel: 489076, 8 687 47262, 8 685 13270, studija "Sokio harmonija" (Sarkuvos g.30, Silainiai), mob: 8 682 13265, http://www.sokiai.visiems.lt

Ačiū Dalia30 už tiek kontaktų thumbup.gif Iš tiek turėčiau tikrai išsirinkti smile.gif
Atsakyti
O man tai va bus problemu su tuo valsu,jo labiausia ir bijau fear.gif ....nes manasis visai nelinkes i soki blush-anim-cl.gif,na,kai grama padaro,tai lyg ir pasoka,reiks gamtoj jam biski uzpilt friends.gif
Atsakyti
Išsirinkau muziką jaunųjų valsui (šoksim lėtą valsą, man jis romantiškesnis)...
Idėjų vestuvinio valso dainai ieškojau internete - paprasčiausiai per google 'wedding dance' įrašiau ir radau krūvas nuorodų.
Šoksime pagal "Whole New World" iš Disnėjaus animacinio filmo "Aladinas", man iš vaikystės nerealūs sentimentai šiai dainai. Man buvo svarbu, kad muzika graži ir kad žodžiai prasmingi ir gražūs būtų. Maniškiui patiko, dar sesei ir mamai daviau paklausyt, irgi patiko.
Valsą šokti mokam, aš tai šokėja nuo vaikystės, o pavasarį su saviškiu lankėm kursus "Šokių populiarinimo centre", tai ir jis jau moka. Prieš vestuves reiks tik pasikartoti, jei bus minčių, gal ir kokį junginuką sustatysiu, kad gražiai atrodytų ir su ilga suknia patogu šokti būtų - visokie apsukimai, išsiskyrimai, pritraukimai ir pan. Gal net ir kokią individualią pamoką reiktų paimti.
Atsakyti
Šiaip vestuvinius šokius galvoju organizuoti taip:
pirmiausia jaunųjų valsas - mes šokam, visi kiti žiūri (gal sustoję su šaltom ugnelėm - labai patiko vienos forumietės pasiūlyta idėja).
Tada antras valsas arba tiesiog lėtas šokis - aš iškviečiu tėtį, jaunasis - savo mamą (čia iš amerikiečių tradicijų nusižiūrėjau ir man patiko), ir kviečiame prisijungti visus kitus.
Truputį vėliau liudininkų (piršlių nėra) polka su ragučiais ar kažkas panašaus. Liudininkė - sesutė, šokėja nuo pirmos klasės, jai neduok pavalgyt, duok pašokt smile.gif Tai jai ši idėja visai patiko.
O va tolesni šokiai jau laisvu stiliumi, kas kaip nori ir kada nori. Aš pati labai mėgstu šokti, tai tikiuosi suknelė labai netrukdys ax.gif
Atsakyti
as dabar mokinu savo busima vyra valsa shokti, prasistumdom baldus namie ir davai:) atrodo, jam visai neblogai sekasi, dar keletas repeticiju ir visai gerai bus thumbup.gif tik vat prisikaiciau cia pas jus, kad net ir patyrusiems sokejams nelabai sekasi gerai susokti su vestuvine suknele, tai truputi baisoka darosi blink.gif
ir dar klausimelis: pas mus bus muzikantai, ir galvoju, kokios cia dainos paprasius jaunuju valsui g.gif kai nereikia, tai atrodo, tiek tu graziu letu lietuvishku dainu yra, bet vat dabar kai bandau sugalvoti, niekaip nesiseka cry.gif gal galit ka patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 06 22, 20:25)
ir dar klausimelis: pas mus bus muzikantai, ir galvoju, kokios cia dainos paprasius jaunuju valsui g.gif  kai nereikia, tai atrodo, tiek tu graziu letu lietuvishku dainu yra, bet vat dabar kai bandau sugalvoti, niekaip nesiseka cry.gif  gal galit ka patarti? 4u.gif

Gal turite Savo daina? mirksiukas.gif Mes tai turime, tad musu pirmas sokis bus pagal ja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 06 22, 20:18)
Gal turite Savo daina? mirksiukas.gif  Mes tai turime, tad musu pirmas sokis bus pagal ja bigsmile.gif

tame ir beda, kad neturime kaip tokios "musu dainos" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 06 22, 21:23)
tame ir beda, kad neturime kaip tokios "musu dainos" verysad.gif

Niu, tai tada nezinau g.gif Gal kitos bus geresnes patarejos mirksiukas.gif
Atsakyti