Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(heide(0) @ 2005 05 01, 03:50)
tiesa, suknelė bus pūsta:)))) tikriausiai rumba šokti su pūstą sūknele neįmanoma:)))

Manau, kad esant norui viskas yra įmanoma smile.gif. Pati mačiau, kaip mano viena draugė dar per suknelės matavimąsi kaip pavarė kažką tokiam stiliuje šokti, tai su sese vienu metu ir stebėjomes ir juokemės, kaip įdomiai viskas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif O kodėl niekas neparašo pagal kokią muziką šoko.Aš norėčiau kad tas valsas būtų įspudingas , na pavizdžiui ,kad ir šokant lėtą valsą ,bet grojant romantiškai dainai.Tik nesugalvoju kokia ta daina.Gražu leisti muilo burbulus šokant valsą .
Atsakyti
visom nuotakom noriu pasakyti, jog .. deja, kad ir kaip norėtumėt sušokti valsą savo vestuvėms, bet jei norite pūstesnės o gal negti ir nepūstos, tačiau iki žemės suknutės, tai pamirškite svajones, aš mokiaus, galvojau tikrai šoksim, įkalbinėjau jaunikį šokinėt kartu, bet salėje, tarp daug žmonių, sviginančios muzikos sukūryje tegalėjom linguoti į taktą sad.gif o pabandę dėti žingsnelius, susimaišėm tarp suknutės padalkų.. sad.gif na jebent esate įpratę šokti su ilgom sukniom. smile.gif sakiau valsą pašoksiu per savo draugių vestuves smile.gif nes lyg ir likom skolingi sau smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kai randi visokių patarimų, o aš jau ir būčiau bandžiusi savąjį versti šokti valsą.......pati nelabai moku, jis iš vis ne, tai nieko nesigaus, nes mano suknia didžiulė biggrin.gif
Na ir gerai, palinguosim ir užteks biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad nebūtina čia savo sugebėjimus demonstruoti. Nors šokius lankiau nuo pirmos klasės ir valsas man nebūtų problema, bet savo brangiausiojo nekankinsiu ir neversiu viens du trys, viens du trys... t.y. tikslius valso žingsnelius daryti. Mes irgi palinguosim, pasisukinėsim ir bus thumbup.gif
Atsakyti
valsas per vestuves-man tai naujiena. Liepa teka mano geriausia drauge ir as busiu pirmoji pamerge. Negana visu kitu rupesciu man teks valsa sokti ar cia tik jauniesiems priklauso. Nekokia is manes sokeja. Moku dainuoti, organizuoti, galiu daryti bet ka tik ne sokti. Atsakykite man atvirai ar jau pradeti mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 13, 19:48)
valsas per vestuves-man tai naujiena. Liepa teka mano geriausia drauge ir as busiu pirmoji pamerge. Negana visu kitu rupesciu man teks valsa sokti ar cia tik jauniesiems priklauso. Nekokia is manes sokeja. Moku dainuoti, organizuoti, galiu daryti bet ka tik ne sokti. Atsakykite man atvirai ar jau pradeti mokytis.

valsa soka tik jaunieji, liudininkai pasiutpolke, o pulkas siaip ka nors
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 05 13, 19:31)
valsa soka tik jaunieji, liudininkai pasiutpolke, o pulkas siaip ka nors

dar jaunoji su uosviu turi sokti ir jaunikis su uošviene smile.gif
Atsakyti
as tai irgi mielai tik palinguociau, bet uosviene taip lyg netycia uzsimine kad labai jau nekeip atrodo kai tik linguoja lyg nieko nemoketu
Atsakyti
QUOTE(kayla mire @ 2005 05 19, 17:47)
as tai irgi mielai tik palinguociau, bet uosviene taip lyg netycia uzsimine kad labai jau nekeip atrodo kai tik linguoja lyg nieko nemoketu

o koks jau jai skirtumas ar jus tik linguosit ar soksite?pasakysi kad suknele trukdo smile.gif tongue.gif
Atsakyti
O aš vis tiktai nusprendžiau su būsimuoju pasimokyti kelias valandikes valso. Paėmem individualias privačias pamokas. Viena valanda 50 lt kainuoja. Žadam pasiimti tą avalynę, su kuria per vestuves eisim.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 19, 18:44)
o koks jau jai skirtumas ar jus tik linguosit ar soksite?pasakysi kad suknele trukdo smile.gif  tongue.gif

NEZINAI TIU MANO UOSVIENES thumbup.gif .DEL SVENTOS RAMYBES GERIAU ISMOKSIU. mirksiukas.gif
Atsakyti