Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

Man patiko ,,L'OREAL" ELVITAL šampūnas ilgiems riebiems plaukams ir balzamas toks pat.
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 03 17, 14:33)
o kas cia per Myra? kokios priemones konkreciau?
ir gal nuotraukytes galima, arba bent nuorodas
aciu

tikriausiai buvo kalbama apie tas priemones :

http://www.promofarma.lt/?group;48
Atsakyti
Taip, butent sios priemones, kur nuoroda ideta thumbup.gif

Turiu dar tik kauke, bet kai baigsiu "dzintars" sampuna ir balzama pirksiu "myra" ir lepinsiu plaukelius ax.gif

Nes man nepadeda tie visi reklamuojami sampunai - chemija tikra schmoll.gif

Gal kas ilgesni laika naudojo siuos produktus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 03 18, 10:31)

Turiu dar tik kauke, bet kai baigsiu "dzintars" sampuna ir balzama pirksiu "myra" ir lepinsiu plaukelius ax.gif

kokia kainyte? ax.gif
Atsakyti
balzama ar kauke reikia stengtis deti tik ant plauku galiuku ir netepti ant saknu, kurios ir taip greiciau riebaluojasi
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 04 13, 19:20)
kokia kainyte?  ax.gif

Oi, labai normali - sampunas 10 Lt, kauke - 14 Lt "maximoje" "akropolio" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 04 15, 13:20)
Oi, labai normali - sampunas 10 Lt, kauke - 14 Lt "maximoje" "akropolio" mirksiukas.gif

o eurovaistineje sampunas - 8.99, o kauke 11.99 lt wink.gif niu bent jau klaipedos akropolio aurovaistineje 4u.gif
Atsakyti
Turiu ta pacia plauku problema doh.gif . Anksciau jie visi buvo stipriai issauseje, o paskutiniu metu saknys eme labai riebaluotis blink.gif . Nenaudoju jokiu riebinanciu priemoniu, balzama ir kaukes tepu tik ant saknu, neplaunu galvos kasdien, taciau problema niekur nedingsta unsure.gif . Idomu, ar kazkam teko isbandyti sampuna Phytocedrat (kazkodel mane jis sudomino, idomu butu isbandziusiu atsiliepimai) g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 04 15, 22:23)
o eurovaistineje sampunas - 8.99, o kauke 11.99 lt wink.gif niu bent jau klaipedos akropolio aurovaistineje  4u.gif

O tai reikes uzeiti i eurovaistine doh.gif
Naudojai tas priemones? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 04 16, 12:36)
O tai reikes uzeiti i eurovaistine doh.gif
Naudojai tas priemones? rolleyes.gif

dar ne, bet kai pabaigsiu ka turiu, zadu pirkti smile.gif butent kauke noriu pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Kauke man labai kvepia - po jos plaukai buna svelnuciai 4u.gif
Radau daug info, kad sviestmedzio sviestas tinka sausiems, luzinejantiems plaukams ir net skatina ju augima wub.gif
Tik nesuslapinki to sviesto tarp indelio - geriau kauke kabinti su kokia medine mentele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 03 18, 11:31)

O jei butent tinka riebioms saknims, bei sausiems plauku galams? : g.gif 4u.gif
Atsakyti