Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(tigrik @ 2007 08 05, 22:25)
Gal butu galima foto, paieskociau ir as tokio pirkti Kaune 4u.gif

Jei teisingai supratau ta kosmetika parduoda tik Vilniuje... pasiziurekite i foruma kosmetikos gamintojai Logona arba/ir Sante, ten mamos apie ekologišką kosmetika plepa
Atsakyti
sveikutes. as savo kirpejos patarimo paklausiau,tai pasiule life tex. bet mano problemos neissprende sad.gif galai dar labiau nusausejo,o saknys ir toliau riebaluojasi.... nezinau ko griebtis.. unsure.gif
Atsakyti
Issiploviau galva su TBS dilgeliu sampunu ir medaus balzamu. Dilgeliu samp.reguliuoja riebalu issiskyrima, o medaus balzamas sausiems plaukams. Pries tai dar per nakti palaikiau su TBS riesutu kauke. Nes mano plaukai linke riebaluotis, o galai, kazkodel labai sausi ir linke luzineti (nors ir nedazau, nedziovinu dziovintuvu, o saugau juos). Po to dar patepiau TBS vynuogiu kauliuku serumu(aliejuku). Plaukai super purus, lyg ir storesni atrodo. Ziuresiu kiek ilgai nesiriebaluos. Bet patiko, o ir kvapas labai gaivus. wub.gif

Konsultante sake, kad panaudojus riesutu kauke 2 kartus per savaite turetu plaukai atsigauti. ax.gif
Atsakyti
mano kirpėja patarė taip, jei šaknys riebios o galai sausi:
šampūną naudoti riebiems arba normaliems plaukams, o balzamą tepti tik ant pačių galiukų skirtą sausiems/ pažeistiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 09 15, 13:14)
šampūną naudoti riebiems arba normaliems plaukams, o balzamą tepti tik ant pačių galiukų skirtą sausiems/ pažeistiems plaukams.

geras patarimas thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau as ta Logonos sampuna riebiems plaukams . Na nepasakyciau kad labai patenkinta. Pastebejau kad jis tik labiau issausino plauku galiukus.

atrodo taip:
Balance Shampoo Lemon Balm
user posted image

Atsakyti
mano kirpėja sakė, kad šampūną reik pirkti tokį kad tik gerai galvą išplautų, t.y. šaknis, nes šampūnas juk tam ir reikalingas pašalinti riebalą iš šaknų ir kitokius nešvarumus, o va jau balzamas ar kondicionierius reikalingas likusiai plauko daliai. Man skamba kad protingai biggrin.gif
tai aš nusipirkau paprastą šampūną bet riebiems plaukams, o va jau balzamą ieškau gerą, sausiems plaukams ir jį tepsiu tik ant galiukų, ir dar visokio bieso ant tų galiukų dėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 09 15, 12:14)

Man buvusi kirpeja irgi taip buvo patarusi ir paklausiau - balzamus ir kaukes tepdavau tik ant galu, kol plaukai pasidare kaip siaudai, o dabartine - kad visus plaukus tepti tiek balzamu, tiek kauke, nes visa plauka reikia maitinti, ne tik galus rolleyes.gif O mano plaukai riebus, tiksliau saknys riebios, galai sausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2007 08 16, 13:00)
Konsultante sake, kad panaudojus riesutu kauke 2 kartus per savaite turetu plaukai atsigauti.  ax.gif

Kokia kaukes kaina?
Atsakyti
na as jau laaaabai noriu pasigirti, jog susitvarkiau su savo plauku riebalavimusi blush2.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif naudodama TResseme giliai valanti sampuna mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 16, 16:34)
na as jau laaaabai noriu pasigirti, jog susitvarkiau su savo plauku riebalavimusi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif    naudodama TResseme giliai valanti sampuna mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ir kur tu ji pirkai? klp galima rasti? ir beje koks poveikis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 09 16, 15:29)
Kokia kaukes kaina?

Jei neklystu, tai 51Lt. Bet girdejau, kad rugsejo 27d. visoms TBS prekems bus 20% nuolaida (bet tik 1 diena) thumbup.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2007 09 16, 16:57)
ir kur tu ji pirkai? klp galima rasti? ir beje koks poveikis? bigsmile.gif

na as ji pirkau ne LT, o kiek skaiciau foruma, tai lyg nei viena forumiete lietuvoj jo neuzmate, bet as pati atsimenu kad kazkur kaune maciau g.gif pradzioje naudojimo galvojau kad eilinis sampunas, taciau po keliu savaiciu pastebejau, jog issiplovusi galva galiu ir antra diena ju neplauti, nes nesusiriebaluoja clap.gif clap.gif taigi sunaudojusi viena bonke nusprendziau jau neieskoti laimes su kitais sampunais ir toliau naudoju tik si, nes amn jis super assa.gif assa.gif thumb_yello.gif
Atsakyti