Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

as tai plaunu plaukus sausu plauku sampunu , bet tik saknis , po to galiukus tepu kauke ir balzamu sausiems plauksm , kai truputi pradziuna plaukai kokio aliejuko uztepu ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Krissstina @ 2007 07 07, 19:58)
aš irgi turėjau tokią problemą, bet kai nusipirkau Tigy Bed Head shampuna ir kondicionieriu Moisture Maniac, tai plaukai susitvarkė- šaknys normalios, plaunu galvą dvi savaites tris kartus. Kadangi plaukai iki juosmens, nesitikejau, kad galiukai nuo shampuno susitvarkys smile.gif Juos tepu aliejukais visokiais.

turejau sita thumbup.gif super linija , plaukai labai atsigavo , bet po to kai isnaudoji reikia biski pakeist ir nusipirkt tokiu paprastensiu fructis pavyzdziui , panaudot ir vel imt ta , tada efektas buna geresnis , nes plauaki per laiak pripranta prie geresnio sampuno ir kondicionieriaus ir nuslopsta efektas.
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 08 02, 11:33)
as tai plaunu plaukus sausu plauku sampunu , bet tik saknis , po to galiukus tepu kauke ir balzamu sausiems plauksm , kai truputi pradziuna plaukai kokio aliejuko uztepu ir viskas
Papildyta:
turejau sita  thumbup.gif  super linija , plaukai labai atsigavo , bet po to kai isnaudoji reikia biski pakeist ir nusipirkt tokiu paprastensiu fructis pavyzdziui , panaudot ir vel imt ta , tada efektas buna geresnis , nes plauaki per laiak pripranta prie geresnio sampuno ir kondicionieriaus ir nuslopsta efektas.

agha, šitas šampūnas labai neblogas - galbūt tik iš pradžių greičiau plaukai sukrisdavo smile.gif bet šiaip liux smile.gif
tik nežinau, ar jis kaltas, ar kas...bet labai greitai nusiplovė plaukų spalva.. unsure.gif
Atsakyti
Naudojau Eugenperma aliejuka plauku galams - labai padejo, nes amzinai turejau problemu su issisakojusiais galiukais. Toks permatomas buteliukas (raudona etikete), dabar nematau niekur pirkti tos firmos unsure.gif . Gal kas zinot kur prekiaujama Eugenperma?
Atsakyti
O ar jus pakerpat plauku galiukus kas menesi? Nes pas mane irgi sakojasi o prie galvos riebaluojasi, tai kirpeja man sake kad reik vis pakirpt nepamirst. Bet kad jie pas mane letai auga tai jei kas menesi nukirps daugiau nei per ta laika uzaugs tai schmoll.gif
Atsakyti
man patiko tigi self absorbed sampunas, jau 3 diena neploviua ir gerai plaukai atrodo thumbup.gif , paprastai jau antros dienos pusej galvugalis susiriebaluoja ir prisiploja blush2.gif doh.gif
Atsakyti
ai ne as tai niekada nekepru kas menesi ;DD nors ir rekomenduoja bet ai patinka man mano ilgi plaukai nenoriu nutrumpint , mazdaug du kartus metuose kerpu arba tada kai jau matau , kad tikrai nebeapseisiu ;D
Atsakyti
as esu pirkusi eurokoj toki sampuna sausiems plauku galams ir riebioms saknims,jis nebrangus 7lt mazdaug,bet geras uztenka ilgam ir diena ilgiau galiu plaukuciu neplaut bet dabar nusipirkau kita pabandyt tai neatsimenu kaip jis vadinasi,man rodos jis rusiskas o gal lenkiskas citrinos nupiestos ant buteliuko o buteliukas permatomas su geltonu dangteliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 08 03, 17:58)
man patiko tigi self absorbed sampunas, jau 3 diena neploviua ir gerai plaukai atrodo  thumbup.gif , paprastai jau antros dienos pusej galvugalis susiriebaluoja ir prisiploja  blush2.gif  doh.gif

Kokia kaina ir talpa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 05, 15:26)
Kokia kaina ir talpa? smile.gif

400ml, braskese kainavo ~27 lt biggrin.gif o pas mus tai kokia 50-60 lt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 08 03, 18:41)
O ar jus pakerpat plauku galiukus kas menesi? Nes pas mane irgi sakojasi o prie galvos riebaluojasi, tai kirpeja man sake kad reik vis pakirpt nepamirst. Bet kad jie pas mane letai auga tai jei kas menesi nukirps daugiau nei per ta laika uzaugs tai  schmoll.gif

Aš kerpu kas du mėn,nes pas mane tokia pat situacija kaip ir pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2007 08 05, 15:54)
Aš kerpu kas du mėn,nes pas mane tokia pat situacija kaip ir pas tave 4u.gif

Mano irgi rieus prie saknu o galiukai suasoki nes plaukai ilgi. As tik ka pabandziau naturalu molio sampuna, Logona, laaabai patiko. Tai visiskai naturalus produktas tik molis ir eterinaia aliejai, is pradziu atrode keista nes toks jausmas kad issitrini galva su smeliu ir tiek nes labai nedaug putoja. Bet rezulktaate puikiai issiplove pluakai, labai papure ir atsoke nuo saknu. bet visas plaukas liki kaip stagaras nes as nanaudojau jokio kondicionieriaus nei kaukes. Sekanti karta butinai panaudosiu. Taip pat ten kur pirkau Logona ( VCUPe) pardaveja apsakojo kad galima galiukus tepti su sviestu kunui, irgi ekologiskas, pries plaunant sampunu, kad jie pasimaitintu. Pabandysiu, parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(pauliukomama @ 2007 08 05, 17:42)
Mano irgi rieus prie saknu o galiukai suasoki nes plaukai ilgi. As tik ka pabandziau naturalu molio sampuna, Logona, laaabai patiko. Tai visiskai naturalus produktas tik molis ir eterinaia aliejai, is pradziu atrode keista nes toks jausmas kad issitrini galva su smeliu ir tiek nes labai nedaug putoja. Bet rezulktaate puikiai issiplove pluakai, labai papure ir atsoke nuo saknu. bet visas plaukas liki kaip stagaras nes as nanaudojau jokio kondicionieriaus nei kaukes. Sekanti karta butinai panaudosiu. Taip pat ten kur pirkau Logona ( VCUPe) pardaveja apsakojo kad galima galiukus tepti su sviestu kunui, irgi ekologiskas, pries plaunant sampunu, kad jie pasimaitintu. Pabandysiu, parasysiu.

Gal butu galima foto, paieskociau ir as tokio pirkti Kaune 4u.gif
Atsakyti