Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

bet arbata tai man rodos žiūrint kokia;) juodoji gal ir nelabai gerai, bet jei kokia žolelių ar žalioji... ax.gif kaip ten iš tikro?
Atsakyti
na mielosios, ir kaip ten jums su vandenuku tuo sekasi grazintis? mirksiukas.gif
Kadangi mane kankina tos pacios bedos, pabandyt nusprendziau ir as gert dazniau vandeni ir reguliuot maista, apie joga irgi pasvajoju ax.gif
Parasykit, kurios isgrazejot, ar kurios bandot vis dar:) 4u.gif
Atsakyti
Pas mane panasi problema prie viso to ir plaukai ploni doh.gif man gelbejo WELEDA rozmarinu sampunas-po jo plaukai ilgiau nesiriebalavo ir likdavo purus thumbup.gif o plaukams galams naudoju sausu plauku priemones - balzamus, aliejukus. Kaukiu irgi stengiuos prie saknu netepti!
Atsakyti
Aš naudoju priemones sausiems plaukams, bet tepu tik ant galų mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 01, 16:25)
man rodos arbata, kava nesiskaito... g.gif

bet as zalia arbata geriu rolleyes.gif
Atsakyti
kartais taip noriu nusipirkt sampuna riebiem plaukam bet bijau kad nusausins plauka o tada visos pastangos nueis veltui . bet jau atsibodo labai riebaluojas greit galeciau plaut kasdien bet plaunu kas antra , ta antra diena po plovimo susirisus pravaikstau
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 28, 20:45)
kartais taip noriu nusipirkt sampuna riebiem plaukam bet bijau kad nusausins plauka o tada visos pastangos nueis veltui . bet jau atsibodo labai riebaluojas greit galeciau plaut kasdien bet plaunu kas antra , ta antra diena po plovimo susirisus pravaikstau

Man lygiai taip pat unsure.gif
Atsakyti
vakar issiploviau plaukus su sampunu ir kondicionierium normaliem plaukam skirtas kasdieniniam naudojimui tai siandien plaukai dar visai neblogi-neplausiu. visad naudoju sausiem pazeistiem ir t.t tai vis dazniau reik plaukus plaut. kazkaip mastau gal jau jie "persimaitino" biggrin.gif tai dabar bandysiu juos i sali padet ir naudot normaliem plaukam, nes kiek zinau daznas plovimas labai alina plaukus
Atsakyti
nusipirkau furterer sampuna reg uliuojanti riebalu issiskyrima ir tinka visu tipu plaukam. tai va jau antra diena ir plaukai normalus tik ryt plausiu smile.gif po jo plaukai ner silkiniai bet man jau atsibodo tie riebaluoti plaukai sad.gif naudosiu si sampuna viena kart i savaite tipo profilaktiskai ir dar jis be silikono clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 03, 16:51)
nusipirkau furterer sampuna reg uliuojanti riebalu issiskyrima ir tinka visu tipu plaukam. tai va jau antra diena ir plaukai normalus tik ryt plausiu smile.gif po jo plaukai ner silkiniai bet man jau atsibodo tie riebaluoti plaukai sad.gif naudosiu si sampuna viena kart i savaite tipo profilaktiskai ir dar jis be silikono  clap.gif

o kur pirkai ta sampuna?gal gali fotke imesti kaip atrodo, nes mane irgi ta problema kankina,viena diena kada isplauni plaukuciai graziausi atsikeli ryte jau prie saknu riebaluoti blink.gif
Atsakyti
fotiko dabar neturiu! o furterer prekiauja tikrai sarma , eurovaistine.pirkau savaitgali eurovaistinei tai dar pigiau gavos clap.gif
ant etiketes aiskiai parasyta kad reguliuoja riebalu kieki....pats sampunas toks tirstas tamsiai zalias
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 03, 20:00)
fotiko dabar neturiu! o furterer prekiauja tikrai sarma , eurovaistine.pirkau savaitgali eurovaistinei tai dar pigiau gavos clap.gif
ant etiketes aiskiai parasyta kad reguliuoja riebalu kieki....pats sampunas toks tirstas tamsiai zalias

A kiek mazdaug kainuoja?
g.gif
Atsakyti