Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(Žvirbliukė @ 2006 12 29, 19:36)
paskaityk: Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Kosmetikos gamintojai - Milk Shake produktai

va ten viskas aprašyta.
Tai va - jaučiu reikia mastyti kažka... dėl tos spalvos, ar ką... nu reikia kažką sugalvoti...

aha butinaj pasiskaitysiu gal ir man reik g.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 12 30, 16:04)
Tą patį darau ir aš. Tik ricinos aliejaus stengiuosi nepadaugint. Dažnai naudojant plaukų galiukai kažkokie keisti ir apsunkę pasidaro.

nju man kolkas viskas geraj grazhus pasidaro po ricinos smile.gif o tu ja viena tepi? ash dar su shampunu sumaishau ir palaikau 1,5h smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 30, 17:30)
nju man kolkas viskas geraj grazhus pasidaro po ricinos smile.gif o tu ja viena tepi? ash dar su shampunu sumaishau ir palaikau 1,5h  smile.gif  biggrin.gif

Ant galiukų tepu grynai tik aliejų.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 12 30, 12:34)
Čia kaip? blink.gif Labai būtų įdomu sužinoti.

Tiesiog pradejo lankyti jogos pamokas - ismoko taisyklingai kvepuoti, eme sveikiau maitintis ir visur su savimi nesiojosi vandens buteliuka, kad galetu gurkstelti kada panorejus. Nesu medicinos eksperte, bet kaip suprantu, tiesiog pagerejo medziagu apykaita - susitvarke oda, nustojo riebaluotis plaukai, ir pigmentines demes pranyko tiesiog savaime - issivaiksciojo kazkaip turbut g.gif Ji net pati patiket negalejo is pradziu. Tai va, kaip viskas pigu ir paprasta pasirodo - gerti vandeni ir kvepuot taisyklingai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 12 30, 21:56)
Ant galiukų tepu grynai tik aliejų.

taj gal delto kaf viena tepi apsunke pasidare... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xmarx @ 2006 12 30, 22:40)
Tiesiog pradejo lankyti jogos pamokas - ismoko taisyklingai kvepuoti, eme sveikiau maitintis ir visur su savimi nesiojosi vandens buteliuka, kad galetu gurkstelti kada panorejus. Nesu medicinos eksperte, bet kaip suprantu, tiesiog pagerejo medziagu apykaita - susitvarke oda, nustojo riebaluotis plaukai, ir pigmentines demes pranyko tiesiog savaime - issivaiksciojo kazkaip turbut  g.gif  Ji net pati patiket negalejo is pradziu. Tai va, kaip viskas pigu ir paprasta pasirodo - gerti vandeni ir kvepuot taisyklingai  tongue.gif

Kuo toliau, tuo labiau vilioja joga.. Kai paskaitai, tai zmones visokiausias ligas pagydo praktikuojant joga.. bigsmile.gif
Atsakyti
kiek to vandenuko isgeriant perdiena, nu man neiseina 3litru, nei per kur...
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 01 03, 19:24)

I tuos 3litrus ieina arbata, sriuba, vaisiuose ir darzovese esantis vanduo ir t.t.
Vienu metu teko skaiciuoti kiek isgeriu vandens, tai susumavus viska daznai gaudavosi netgi 4litrai biggrin.gif
Atsakyti
as vasara ishgerdavau tris - na 2 l vandens, ir litras sriubos, vaisiai etc - tai faktiskai nepsedavau i tulika lekt lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi taip pat - nusprendžiau nebekankint savo organizmo ir gert daug vandens:) pradėjau nuo litro per paskaitas-tai kiekvieną pertrauką ir šiaip visą dieną tik ir lakstau į tualeta:D biggrin.gif biškį juokas ima, bet vis kartoju sau, kad tai į naudąwink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 01 03, 18:24)

man laisvai iseina, vien kiek arbatos isgeriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 01, 16:15)
man laisvai iseina, vien kiek arbatos isgeriu bigsmile.gif

man rodos arbata, kava nesiskaito... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 01, 17:25)
man rodos arbata, kava nesiskaito... g.gif

man irgi taip atrodo, nes kava turi tokią blogą savybę kelti dehidrataciją, taigi atsigėrę kavos prarandam daugiau vandeniuko, nei buvo toj pačioj kavoj doh.gif
Atsakyti