Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(BlackDhalia @ 2015 06 10, 22:09)
Dar nemeginau  doh.gif  is tikruju tai ir bijau meginti, nes pasitepiau veido oda aplink nosi ir taip oda israudo, poros issiplete...  blink.gif  tai kas su galva darytusi  unsure.gif  Kad is to norejimo padesi sau nepabloginciau situacijos, kad dar labiau nepradetu riebaluotis

Na jei labai smalsu kokį efektą duos galvos odai, tai galite kokį mažą lopinėlį patepti ir žiūrėti kaip oda reaguos g.gif

Atsakyti
Man kol kas labiausiai padejo po galiuku pakirpimo toks eksperimentas - plati plaukus kas antra diena,o ta antra kai jau riebaluoti,naudoti sausa sampuna ir susiristi kazkaip.Na rezultatas akivaizdus - po menesio taip jau antra diena plaukai tikrai beveik neberiebaluoti,o galiukai gerokai atsigavo,nes naturalus riebalas plaukui labai gerai.smile.gif (aisku pries kiekviena plovima labai gerai issukuoju)
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2015 06 26, 07:53)
Man kol kas labiausiai padejo po galiuku pakirpimo toks eksperimentas - plati plaukus kas antra diena,o ta antra kai jau riebaluoti,naudoti sausa sampuna ir susiristi kazkaip.Na rezultatas akivaizdus - po menesio taip jau antra diena plaukai tikrai beveik neberiebaluoti,o galiukai gerokai atsigavo,nes naturalus riebalas plaukui labai gerai.smile.gif (aisku pries kiekviena plovima labai gerai issukuoju)

Aš apie mėnesį prausiau plaukus kas tris dienas, trwčią jau susirišuis būdavau, bet vis tiek tempdavau tris dienas, bet man kažkaip nepradėjo rečiau riebluotis g.gif Reikės gal kada pamėginti ilgesnį laiko tarpą taip pasiprausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 06 26, 17:51)
Aš apie mėnesį prausiau plaukus kas tris dienas, trwčią jau susirišuis būdavau, bet vis tiek tempdavau tris dienas, bet man kažkaip nepradėjo rečiau riebluotis g.gif Reikės gal kada pamėginti ilgesnį laiko tarpą taip pasiprausti g.gif

Buvo laikas, kai galva ploviau kasdien, o jau vakare plaukai budavo riebaluoti ir jei eidavau kazkur, tai dar karta tekdavo plauti doh.gif doh.gif Dabar irgi istempiu tris dienas - antra jau pobaisiai atrodo, trecia diena naudoju sausa sampuna, bet visgi manau taip geriau negu plauti kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 06 26, 16:51)

Bandykit ilgiau eksperimentuot, man galvos oda susitvarke per ziema. Kadangi einant i gatve parduotuve galedavau sleptis po kepure, tai pavykdavo istempt 3dienas ir tik ketvirtoj plauti, tai va taip per ziema vargau vargau, dabar vuolia - plaukai nebereikalauja dazno plovimo, dvi dienas isvaikstau ir tik trecioj issiplaunu.
Aisku turiu dar koziri tai kai plaukas sukrites buna,risu kuoduka ar arklio uodegyte, tos sukuosenos gerai paslepia nepuriu plauku stovi, o as pratempiu diena neplovus biggrin.gif Bet saknys tikrai nebe taip tragiskai riebinasi ir kasdienio plovimo nei pro kur nebereikia drinks_cheers.gif
As manau reikia laiko ir kantrybes,kad gqlvos oda susireguliuotu savaime ir nebeiskirtu riebaliuko taip gausiai, jes kuo dazniau plaunam, tuo intensyviau galvos oda riebinasi, nes daugiau iskiria apsauginio riebaliuko...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 06 29, 11:50)

As manau reikia laiko ir kantrybes,kad gqlvos oda susireguliuotu savaime ir nebeiskirtu riebaliuko taip gausiai, jes kuo dazniau plaunam, tuo intensyviau galvos oda riebinasi, nes daugiau iskiria apsauginio riebaliuko...

Na aš bandysiu dar eksperimantuoti ir ilgiau galvos neplauti, tik reikia paauginti plaukus iki tokio ilgio, kad glaėčiau susirišti, nes dabar per trumpi, tai nėra kaip paslėpti susiriebalavusių plaukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2015 06 26, 07:53)
Man kol kas labiausiai padejo po galiuku pakirpimo toks eksperimentas - plati plaukus kas antra diena,o ta antra kai jau riebaluoti,naudoti sausa sampuna ir susiristi kazkaip.Na rezultatas akivaizdus - po menesio taip jau antra diena plaukai tikrai beveik neberiebaluoti,o galiukai gerokai atsigavo,nes naturalus riebalas plaukui labai gerai.smile.gif

QUOTE(Egless @ 2015 06 27, 08:55)
irgi istempiu tris dienas - antra jau pobaisiai atrodo, trecia diena naudoju sausa sampuna, bet visgi manau taip geriau negu plauti kasdien smile.gif

O nuo to sauso šampūno pleiskanų neatsiranda, galvos neniežti?
Kokį sausą šampūną rekomenduotumėte?
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2015 07 02, 14:41)
O nuo to sauso šampūno pleiskanų neatsiranda, galvos neniežti?
Kokį sausą šampūną rekomenduotumėte?

Man įdomu, ar nepradeda nuo jo lūžinėti plaukai g.gif

Nes kitoje temoje apie sausus plaukų šampūnus skaičiau, kad po ilgesnio naudojimo pradeda plaukai lūžinėti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 08 liepos 2015 - 14:37
QUOTE(NORIKA @ 2015 06 29, 11:50)
Bandykit ilgiau eksperimentuot, man galvos oda susitvarke per ziema. Kadangi einant i gatve parduotuve galedavau sleptis po kepure, tai pavykdavo istempt 3dienas ir tik ketvirtoj plauti, tai va taip per ziema vargau vargau, dabar vuolia - plaukai nebereikalauja dazno plovimo, dvi dienas isvaikstau ir tik trecioj issiplaunu.
Aisku turiu dar koziri tai kai plaukas sukrites buna,risu kuoduka ar arklio uodegyte, tos sukuosenos gerai paslepia nepuriu plauku stovi, o as pratempiu diena neplovus  biggrin.gif  Bet saknys tikrai nebe taip tragiskai riebinasi ir kasdienio plovimo nei pro kur nebereikia  drinks_cheers.gif

man deja sis metodas nepadejo unsure.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo variantą:
Mano plaukai banguoti, todėl iš prigimties sausi, o viršus pastoviai riebaluojasi. Paskutiniu metu tiesiog turėjau kas antrą dieną plauti galvą ir galai nuskilinėdavo jau po mėnesio. Pradėjau naudot tik profesionalias kosmetikos priemones (Wella), aliejukus plaukams su arganų aliejumi, kaukes ir nieko, kirpėja buvo pakraupus. Be to, jau metus vis svajoju atsiauginti plaukus, bet kai kerpi kas mėnesį.... Tada draugų vestuvėse susipažinau su kirpėja- jorkų veisėja ir ji parekomendavo naudoti šunų šampūnus, kad jie žymiai geresni nei brangūs žmonių thumbup.gif aišku, pradžioj stipriai nusijuokiau, bet ji pardavė savo naudojamus kirpykloje Precious Pets London. Visa sudėtis 5 ar 6 ingredientai, aišku, mažai putuoja, bes visai pripratau. Užtat visiškai susitvarkė riebalojimasis, o kirpėja pasakė, kad plaukai atrodo minkšti ir pamaitinti. Naudojau apie mėnesį, prieš savaitę buvau nusikirpt išsišakojusių galiukų ir žiūrėsiu kaip dabar bus smile.gif Savaime aišku, naudoju dar ir aliejuką plaukams (dabar Weleda su rozmarinais - labai superinis)
Žodžiu, pasipasakojau kirpėjai, o ji net nenustebo, sakė, kad nemažai klienčių taip daro smile.gif)) sakė, kad naudoja net aliejukus galiukams, skirtus jorkams smile.gif) neva jie pigesni, bet žymiai geresni smile.gif aliejukus man rodos gerus galima įsigyti pet24 pardėj (kaina, atrodo apie 10eu), o šampūną petberry eshope.
Atsakyti
QUOTE(kkammi @ 2015 07 10, 16:25)
Papasakosiu savo variantą:
Mano plaukai banguoti, todėl iš prigimties sausi, o viršus pastoviai riebaluojasi. Paskutiniu metu tiesiog turėjau kas antrą dieną plauti galvą ir galai nuskilinėdavo jau po mėnesio. Pradėjau naudot tik profesionalias kosmetikos priemones (Wella), aliejukus plaukams su arganų aliejumi, kaukes ir nieko, kirpėja buvo pakraupus. Be to, jau metus vis svajoju atsiauginti plaukus, bet kai kerpi kas mėnesį.... Tada draugų vestuvėse susipažinau su kirpėja- jorkų veisėja ir ji parekomendavo naudoti šunų šampūnus, kad jie žymiai geresni nei brangūs žmonių  thumbup.gif aišku, pradžioj stipriai nusijuokiau, bet ji pardavė savo naudojamus kirpykloje Precious Pets London. Visa sudėtis 5 ar 6 ingredientai, aišku, mažai putuoja, bes visai pripratau. Užtat visiškai susitvarkė riebalojimasis, o kirpėja pasakė, kad plaukai atrodo minkšti ir pamaitinti. Naudojau apie mėnesį, prieš savaitę buvau nusikirpt išsišakojusių galiukų ir žiūrėsiu kaip dabar bus smile.gif Savaime aišku, naudoju dar ir aliejuką plaukams (dabar Weleda su rozmarinais - labai superinis)
Žodžiu, pasipasakojau kirpėjai, o ji net nenustebo, sakė, kad nemažai klienčių taip daro smile.gif)) sakė, kad naudoja net aliejukus galiukams, skirtus jorkams smile.gif) neva jie pigesni, bet žymiai geresni smile.gif aliejukus man rodos gerus galima įsigyti pet24 pardėj (kaina, atrodo apie 10eu), o šampūną petberry eshope.

Sveiki, gal galite pasakyti kurios rūšies šampūną pirkote? Ten jų 5 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 11 liepos 2015 - 19:37
Mano plaukus taip pat tenka plauti kasdien, šaknys ir galvos oda riebūs, o galai sausoki, nes šviesinu plaukus. Neseniai atradau šampūną, kuris padeda gerai išplauti plaukus ir galvą jau galiu plauti kas antrą dieną. Šampūnas Envie specific normalizing oily scalp dry hair. 250 ml kainavo 6 EUR. Pirkau Vilniuje PC Mada prekių prof. kosmetikos ir priemonių parduotuvėje 1 aukšte.

user posted image
Atsakyti