Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(akoya_lt @ 2015 04 29, 19:39)
Taip, išsispaudžia baltas turinys, o kartais jau kaip sukietėjusi, kaip pora kokia išsikrapšto....

Na tikrai nieko gero, plaunantis šampūnu neturėtų taip būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 04 30, 08:49)
Na tikrai nieko gero, plaunantis šampūnu neturėtų taip būti unsure.gif

Sutinku. Meskite lauk ir nenaudokite.
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2015 04 29, 18:39)
Taip, išsispaudžia baltas turinys, o kartais jau kaip sukietėjusi, kaip pora kokia išsikrapšto....

Oi, manau netinkamas šampūnas tinkrai.

Aš kartais plaukus ištepu alyvuogių aliejumi ir palaikau. Kažkada Kretoje man taip patarė - sako kam pirkti tuos visus šampūnus ar kondicionierius su aliejais, geriau pačiu aliejumi patepkit. Taip ir darau thumbup.gif
O kirpėja kažkada sakė, kad majonezas tinka. Bet šito nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai tikrai nepatarčiau jokio majonezo ant plaukų tepti schmoll.gif Juk ten vieni konservantai. Aš irgi turiu labai problematiškus plaukus, visko daug esu išbandžiusi, bet dėl ko įsitikinau, tai, kad maisto produktų naudojimas ant plaukų, nieko gero neduoda. Aišku, galbūt čia tik man taip, nes visų organzimai skirtingi, bet geriau paskirti laiko ir pinigėlių profesionalios, tinkamos plaukų priežiūros linijos paieškoms, nei tepeti ant savęs neaišku ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 15:19)
nepatarčiau jokio majonezo ant plaukų tepti schmoll.gif Juk ten vieni konservantai.

O valgyt tai jau irgi tikrai nepatartumet?smile.gif)
Man atrodo, visai nieko variantas, ne viena jau giria majoneza plaukams, mano ispejimas nebent butu rinktis be krapu ir pan. smile.gif)
Nenaudoju jo nei i vidu, nei isoriskai, bet gundo geri atsiliepimai...
Atsakyti
Valgyti tuo labiau nerekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 15:19)
Juk ten vieni konservantai.

Kad per plaukus jokios medžiagos į organizmą nepatenka, nei vitaminai, nei konservantai (jei odos neliečiat) biggrin.gif . Tad jei naudot kaip kaukę - purumui, minkštumui, netepant odos - gal ir nieko tas majonezas. Nors pati nebandžiau.
Atsakyti
Supratu, kad nepatenka, bet iš plaukų, tai tiką velniavą padaro. Bandžiau labai seniai vieną kartą, taip suriebalavo, kad reikėjo kelias valandas plauti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Manau, riebios šaknys ir sausi galai dažnos merginos problema. smile.gif Kol man nepaaiškino kirpėjas, jog šampūnas - galvos odai, o kondicionierius - plaukų galams, tol šios problemos neišsprendžiau. Būdavo visada perku vienos linijos produktus ir naudoju, o reikia daryti visai kitaip. Dabar - šampūnas apimčiai, o kondicionierius ir kaukė maitinantys, atgaivinintys sausus plaukų galus. Naudoju Matrix Amplify šampūną ir Moisture kondicionierių. Super!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
del riebios galvos odos ejau pas daktara ir sis israse recepta suplaktinei, bet pasiziurejau i sudeti tik po to kai ja atsiemiau... doh.gif Pagrindas etanolis (alkoholis), rezorcinolis, salicilo rugstis, eteris.... blink.gif Siaip vaistininke sake, kad sita tirpala nuo spuogu naudoja... Kiek jau mano zinos nesa tai zinau, kad negalima odos sausinti, o cia vien visi tokie komponentai doh.gif Nenoriu ant galvos odos jo tepti. Gal kas bandete toki tirpala?
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2015 05 28, 16:43)
Sveikos  4u.gif
del riebios galvos odos ejau pas daktara ir sis israse recepta suplaktinei, bet pasiziurejau i sudeti tik po to kai ja atsiemiau...  doh.gif  Pagrindas etanolis (alkoholis), rezorcinolis, salicilo rugstis, eteris....  blink.gif  Siaip vaistininke sake, kad sita tirpala nuo spuogu naudoja... Kiek jau mano zinos nesa tai zinau, kad negalima odos sausinti, o cia vien visi tokie komponentai  doh.gif  Nenoriu ant galvos odos jo tepti. Gal kas bandete toki tirpala?

Na ir sudėtis doh.gif Na, aišku, alkoholis nuima riebalų perteklių nuo odos ir sunaikina bakterijas, bet kartu ir sausina odą blink.gif
Ir jautresnę odą gali ir sudirginti toks tirpaliukas unsure.gif

Mėginot naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 06 10, 14:16)
Na ir sudėtis doh.gif Na, aišku, alkoholis nuima riebalų perteklių nuo odos ir sunaikina bakterijas, bet kartu ir sausina odą blink.gif
Ir jautresnę odą gali ir sudirginti toks tirpaliukas unsure.gif

Mėginot naudoti?

Dar nemeginau doh.gif is tikruju tai ir bijau meginti, nes pasitepiau veido oda aplink nosi ir taip oda israudo, poros issiplete... blink.gif tai kas su galva darytusi unsure.gif Kad is to norejimo padesi sau nepabloginciau situacijos, kad dar labiau nepradetu riebaluotis
Atsakyti