Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(Kisulita @ 2015 03 25, 10:48)
O kaip naudojote? Su kažkuo maišėt, ar vieną ricinų aliejų tepėt? Kiek laiko laikot, kaip dažnai naudojat? smile.gif

Ricinu alieju naudojau 3 menesius pries kiekviena plovima. Kartais gryna, kartais maisiau su kiausiniu (lengviau nusiplauna). Plaukai nustojo riebaluotis taip greitai ir labai ataugo, neslenka.
Papildyta:
[quote=Kisulita,2015 03 25, 10:04]
O tą Green Pharmacy šampūną riebiems plaukams Lietuvoje pavyktų rasti? biggrin.gif

Green Pharmacy maciau Eurokose. As irgi is tos serijos turiu keleta balzamu ir sampunu.
Atsakyti
QUOTE(Monika2013 @ 2015 03 25, 13:52)
Ricinu alieju naudojau 3 menesius pries kiekviena plovima. Kartais gryna, kartais maisiau su kiausiniu (lengviau nusiplauna). Plaukai nustojo riebaluotis taip greitai ir labai ataugo, neslenka.

O kiek laiko laikote ištepusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 27, 11:44)
O kiek laiko laikote ištepusi? smile.gif

Tai priklauso nuo to kiek laiko turiu. Kartais valanda, kartais ir 4 blush2.gif Kazkada net per nakti laikiau. Svarbiausia nors pusvalandi palaikyti. Jeigu neturite daug laiko, kai uzsitepsite, uzdekite ant galvos maiseli ir ranksluosti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika2013: 27 kovo 2015 - 12:03
Girdejau, kad aliejai yra labai gerai, bet negalima ju per ilgai laikyt, 3h, ne ilgiau, kiek tiesos, neaisku, pamastymui smile.gif
O siaip manau, kad jei saknys riebaluojasi, o plaukai sausi, gal sampunas per daug sarmu turi, nusausima plauka, o tada oda isskiria riebalu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2015 03 30, 00:08)
Girdejau, kad aliejai yra labai gerai, bet negalima ju per ilgai laikyt, 3h, ne ilgiau, kiek tiesos, neaisku, pamastymui smile.gif

Man irgi atrodo, kad nelabai sveika ilgai laikyti aliejų ant galvos odos unsure.gif Vis tik oda turi kvėpuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 04 08, 12:30)
Man irgi atrodo, kad nelabai sveika ilgai laikyti aliejų ant galvos odos unsure.gif Vis tik oda turi kvėpuoti smile.gif

Ant paciu plauku galima. Tik ant galvos odos geriau per visa nakti nelaikyti.
Atsakyti
Mano galvos oda greitai riebaluojasi, o pats plaukas normalus į sausumą, taigi buvau gavusi Furterer šampūno mėginuką, jį sunaudojau per kokius 4 kartus (15 ml), patiko, nusipirkau pilną pakuotę, išplauna galvą gerai, viskas ok, bet galvos oda pradėjo.... spuoguotis doh.gif Kyla spuogai kaip kad ant veido būna, tai nežinau, ką čia reiškia, ar čia valosi oda nuo tinkamo šampūno, ar jis man iš tikro visai netinka ir mest jį lauk? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2015 04 28, 13:19)
Mano galvos oda greitai riebaluojasi, o pats plaukas normalus į sausumą, taigi buvau gavusi Furterer šampūno mėginuką, jį sunaudojau per kokius 4 kartus (15 ml), patiko, nusipirkau pilną pakuotę, išplauna galvą gerai, viskas ok, bet galvos oda pradėjo.... spuoguotis  doh.gif Kyla spuogai kaip kad ant veido būna, tai nežinau, ką čia reiškia, ar čia valosi oda nuo tinkamo šampūno, ar jis man iš tikro visai netinka ir mest jį lauk?  ax.gif

aš tai nebenaudočiau. matyt netinka jums ir todėl spuogai atsiranda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2015 04 28, 16:19)
Mano galvos oda greitai riebaluojasi, o pats plaukas normalus į sausumą, taigi buvau gavusi Furterer šampūno mėginuką, jį sunaudojau per kokius 4 kartus (15 ml), patiko, nusipirkau pilną pakuotę, išplauna galvą gerai, viskas ok, bet galvos oda pradėjo.... spuoguotis  doh.gif Kyla spuogai kaip kad ant veido būna, tai nežinau, ką čia reiškia, ar čia valosi oda nuo tinkamo šampūno, ar jis man iš tikro visai netinka ir mest jį lauk?  ax.gif

O spuogai tokie balti? Galima isspausti kazka ar ne?Jeigu balti tai reiskia,kad riebaliukai kurier budavo ant saknu kaupiasi viduje. O tai nelabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2015 04 28, 16:19)

Panašu, kad Jūsų odai netiko kažkokie šampūno ingridientai... Jūsų vietoj daugiau nenaudočiau, nes tik dar labiau suerzinsite odą g.gif
Atsakyti
As irgi pritariu,kad reikia mesti ta sampuna lauk. Nes galite tik pakenkti.
Atsakyti
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 04 29, 11:56)
O spuogai tokie balti? Galima isspausti kazka ar ne?Jeigu balti tai reiskia,kad riebaliukai kurier budavo ant saknu kaupiasi viduje. O tai nelabai gerai.

Taip, išsispaudžia baltas turinys, o kartais jau kaip sukietėjusi, kaip pora kokia išsikrapšto....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akoya_lt: 29 balandžio 2015 - 18:49