Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

Sveikos merginos, jungiuosi prie Jūsų 4u.gif Su riebių plaukų problema kovoju seniai, ir ko tik nepirkta doh.gif nuo brangiausių iki parduotuvinių. Tikriausiai organizmas toks g.gif ir nieko nepadarysi. Nusiperki šampūną, paplauni gerai, paskui plaukas pripranta ir vėl negerai. Aš galvą turiu plauti kiekvieną dieną, nes kitaip į darbą negalėčiau eiti doh.gif Kirpėja rekomendavo pirkti šampūną normaliems plaukams g.gif Kiek galvų tiek nuomonių. Dabar Farouk šampūną padėjau šalin. Pirkau Droge, žiūrėsiu ar tinka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 07 kovo 2015 - 09:48
QUOTE(DiKu @ 2015 03 07, 09:45)
Sveikos merginos, jungiuosi prie Jūsų  4u.gif  Su riebių plaukų problema kovoju seniai, ir ko tik nepirkta  doh.gif nuo brangiausių iki parduotuvinių. Tikriausiai organizmas toks  g.gif ir nieko nepadarysi. Nusiperki šampūną, paplauni gerai, paskui plaukas pripranta ir vėl negerai. Aš galvą turiu plauti kiekvieną dieną, nes kitaip į darbą negalėčiau eiti  doh.gif Kirpėja rekomendavo pirkti šampūną normaliems plaukams  g.gif Kiek galvų tiek nuomonių. Dabar Farouk šampūną padėjau šalin. Pirkau Droge, žiūrėsiu ar tinka  ax.gif

user posted image

Tai jūs kaitaliokit mirksiukas.gif Pati turiu šią bėdą, tai visąlaik pas mane vonioje du šampūnai. Ir kaitalioju - vieną kartą plaunu vienu, kitą -kitu. O kai pabaigiu pakuotę, prie to pačio nebegrįžtu. Koks nuostabus bebūtų. Nes man irgi greit pripranta.
Šampūnus stengiuosi daugmaž normaliems plaukams naudoti. Riebiems jau seniai nenaudoju (nes uždaras ratas gautųsi - kuo labiau galvos odą džiovini, tuo labiau riebaluojasi). Ir jau mažiausiai trejetą metų taikau savo atradimą - stengiuosi pirkti volume šampūnus, šampūnus ploniems plaukams. Pas mane daug plaukų, tačiau jie sukrenta. O va tie volume išpurena plauką, neleidžia prisiploti prie galvos (ko pasėkoje mažiau riebaluojasi).
Pvz. pabandykit pradžiai Aussie Volume (yra Droge, berods jau ir Maximose)

http://www.aussiehai...ume-shampoo.php

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 03 07, 14:06)
Tai jūs kaitaliokit  mirksiukas.gif  Pati turiu šią bėdą, tai visąlaik pas mane vonioje du šampūnai. Ir kaitalioju - vieną kartą plaunu vienu, kitą -kitu. O kai pabaigiu pakuotę, prie to pačio nebegrįžtu. Koks nuostabus bebūtų. Nes man irgi greit pripranta.
Šampūnus stengiuosi daugmaž normaliems plaukams naudoti. Riebiems jau seniai nenaudoju (nes uždaras ratas gautųsi - kuo labiau galvos odą  džiovini, tuo labiau riebaluojasi). Ir jau mažiausiai trejetą metų taikau savo atradimą - stengiuosi pirkti volume šampūnus, šampūnus ploniems plaukams. Pas mane daug plaukų, tačiau jie sukrenta. O va tie volume išpurena plauką, neleidžia prisiploti prie galvos (ko pasėkoje mažiau riebaluojasi).
Pvz. pabandykit pradžiai Aussie Volume (yra Droge, berods jau ir Maximose)

http://www.aussiehai...ume-shampoo.php

Jau aš tai kaitalioju mirksiukas.gif esu shopoholikė blush2.gif prisiperku reikia nereikia doh.gif Buvau dabar Droge tai mačiau Aussie, bet neatkreipiau dėmesio koks g.gif Kitą kartą pabandysiu, norėjau pirkti Faith in nature su rozmarinu, bet susilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pastaruoju metu dairausi į šampūnus, suteikiančius apimtį normaliems plaukams. Paprasti normaliems plaukams ne visada pasiteisina. Nusprendžiau rečiau naudot riebių plaukų šampūnus, gal vieną du kartus per savaitę. Žiūrėsim, kas gausis. Šiaip laiks nuo laiko darausi aliejines kaukes, galvoju, gal ir jų reik atsisakyt g.gif Kaip jūsų plaukai draugauja su tokiom kaukėm?
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 07, 14:58)
Kitą kartą pabandysiu, norėjau pirkti Faith in nature su rozmarinu, bet susilaikiau  biggrin.gif

esu šitą naudojusi, tai išplaudavo gerai, bet riebalavimosi tikrai nesumažino. reomenduoju nepirkti. Šiuo metu naudoju Kaaral KO5 šampūną, tai net nustebau, bet plaukai ne taip greit susiriebaluoja bigsmile.gif Trečią dieną dar normaliai atrodo, kai trečią dieną jau mirk gyvenk turėdavau būtinai plauti. Rekomenduoju išbandyti, kaina nėra kosminė jei ir netiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 03 08, 10:50)
esu šitą naudojusi, tai išplaudavo gerai, bet riebalavimosi tikrai nesumažino. reomenduoju nepirkti. Šiuo metu naudoju Kaaral KO5 šampūną, tai net nustebau, bet plaukai ne taip greit susiriebaluoja  bigsmile.gif Trečią dieną dar normaliai atrodo, kai trečią dieną jau mirk gyvenk turėdavau būtinai plauti. Rekomenduoju išbandyti, kaina nėra kosminė jei ir netiks  ax.gif
user posted image

Ačiū už rekomendaciją 4u.gif bandysiu Kaune paieškoti ir nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 03 08, 11:50)
esu šitą naudojusi, tai išplaudavo gerai, bet riebalavimosi tikrai nesumažino. reomenduoju nepirkti. Šiuo metu naudoju Kaaral KO5 šampūną, tai net nustebau, bet plaukai ne taip greit susiriebaluoja  bigsmile.gif Trečią dieną dar normaliai atrodo, kai trečią dieną jau mirk gyvenk turėdavau būtinai plauti. Rekomenduoju išbandyti, kaina nėra kosminė jei ir netiks  ax.gif

O kiek laiko jau naudojate šį šampūną?

Nes aš irgi buvau atradusi šampūną, šu kuriuo tris dienas laisvai išgyvendavau, plaukai nesiriebaluodavo taip greit smile.gif Bet po kokio pusantro mėnesio ėmė galvos odą niežtėti ir tik per kokius tris mėnesius pavyko to niežėjimo atsikratyti smile.gif
Atsakyti
Labas, gal esate bandžiusios Dikson Solfex šampūną su siera riebiai galvos odai?
Įdomu kaip jis veikia galvos odą?
user posted image

Pas mane ta pati bėda, plaunu kas antrą dieną,jei reikia kažkur eiti tai ir kasdien. Šampūnus kaitalioju, turiu 4, naudoju tik volume ,nes visi kiti neduoda purumo ir plaukai sulipę. Pastebėjau,kad atsisakius įvairių "maisto blogybių" plaukų būklė pagerėja, taip pat stengiuos kuo mažiau vartoti produktų su glutenu, t.y.miltinių gaminių. Bet vistiek išlieka problema su riebalavimusi. Ampolės taip pat nieko gero nepadeda. Reikėtų užsiimti įv.skalavimais žolelėmis. Kokiomis jūs skalaujate?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 09, 07:16)
O kiek laiko jau naudojate šį šampūną?

Nes aš irgi buvau atradusi šampūną, šu kuriuo tris dienas laisvai išgyvendavau, plaukai nesiriebaluodavo taip greit smile.gif Bet po kokio pusantro mėnesio ėmė galvos odą niežtėti ir tik per kokius tris mėnesius pavyko to niežėjimo atsikratyti smile.gif

Apie porą mėnesių, jau baiginėju jį. ax.gif
Mano galvos oda gan jautri, jei tik kas netinka iškart atsiranda pleiskanų. Man netinka dažytiems plaukams skirtos priemonės, nes iškart sujautrėja galvos oda, tai nenaudoju jų ir retai kada turiu problemų. Tai galvos oda į šį šampūną niekaip nesureagavo, nei sujautrėjo, nei turiu pleiskanų. Jis toks švelnus, atrodo, kad švelniai plauna. Nors kaip ten su natūralumu, nežinau, jei reikia, galiu pažiūrėt ant buteliuko sudėtį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2015 03 09, 14:10)

Reikėtų užsiimti įv.skalavimais žolelėmis. Kokiomis jūs skalaujate?

Aš dilgėlėm skalauju, mano plaukam labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 03 09, 14:19)
Apie porą mėnesių, jau baiginėju jį.  ax.gif
Mano galvos oda gan jautri, jei tik kas netinka iškart atsiranda pleiskanų. Man netinka dažytiems plaukams skirtos priemonės, nes iškart sujautrėja galvos oda, tai nenaudoju jų ir retai kada turiu problemų. Tai galvos oda į  šį šampūną niekaip nesureagavo, nei sujautrėjo, nei turiu pleiskanų. Jis toks švelnus, atrodo, kad švelniai plauna. Nors kaip ten su natūralumu, nežinau, jei reikia, galiu pažiūrėt ant buteliuko sudėtį  ax.gif

Oo, jeigu oda nesureagavo, tuomet būtų įdomu sužinoti kur pirkote smile.gif

Ir būtų neblogai pamatyti sudėtį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 09, 16:56)
Oo, jeigu oda nesureagavo, tuomet būtų įdomu sužinoti kur pirkote smile.gif

Ir būtų neblogai pamatyti sudėtį smile.gif

Jums geriausiai (jei Vilniuje gyvenate) tai čia http://www.kaaral.lt/kontaktai#content
Kaune ir yra pirkti thumbup.gif Zundoje Šv. Gertrūdos g. ir A. Mickevičiaus g. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 10 kovo 2015 - 07:55