Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 23, 15:42)
O kavos tirsciai nedazo plauku,nes kazkur buvo parasyta kad dazo  g.gif

mano plaukai sviesus ir tikrai nepastebejau,kad dazo. bet aisku galite pabandyti viena karta ir pastebesite. Visada galima pakeisti cukrumi.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 02 17, 15:00)
O gal kas plauna galvą aliejumi? Ne paprastu žinoma, bet specialiu plaukams. Buvau užtaikius ant nemokamo galvos tyrimo tai man ištyrė, kad mano galvos oda riebi ( ot naujiena pasakė  biggrin.gif  ), plaukų galai sausi ( irgi nenustebino ) ir pasakė šitaip, kad jeigu noriu kad nesiriebaluotų, reik plaut aliejum. Žinoma rekomendavo šitą http://www.green-lin...=products&id=29 . Kadangi kaina ne 20lt, nesinori bandyti ir išmesti pinigus į balą jei nepatiks  g.gif

Aš bandžiau kaip tik šios firmos Regene palukų aliejų, tik kitą smile.gif Tai man patiko, tikrai geras, bet kad plaukai riebaluotųsi mažiau - tai ne smile.gif

Bet aš dar nedaug naudojau ji, pirmus kartus išsiplovus po to padžiuvus dar perplaudavau šampūnu, nes buvo sunku patikėti, kad bus plaukai švarūs, nes jis riebus biggrin.gif Bet po to išdrįsau be šampūno, tik aliejumi, ir gražiai plaukai atrodė smile.gif Bet iš viso dar tik spėjau gal kokius 4 - 5 kartus panaudoti, nes kažkodėl pagalvojau, kad jis nėra dažno vartojimo, o tik kokiam kartui per savaitę, na kaip aliejus plaukams palepinti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 02 17, 14:00)
O gal kas plauna galvą aliejumi? Ne paprastu žinoma, bet specialiu plaukams. Buvau užtaikius ant nemokamo galvos tyrimo tai man ištyrė, kad mano galvos oda riebi ( ot naujiena pasakė  biggrin.gif  ), plaukų galai sausi ( irgi nenustebino ) ir pasakė šitaip, kad jeigu noriu kad nesiriebaluotų, reik plaut aliejum. Žinoma rekomendavo šitą http://www.green-lin...=products&id=29 . Kadangi kaina ne 20lt, nesinori bandyti ir išmesti pinigus į balą jei nepatiks  g.gif

As irgi taciau man pasake kad gerai neisplaunu plauku, svoguneliai net uzsikise nuo riebalo g.gif manau man reikia pabandyti sveitikli.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 02 27, 14:38)
As irgi taciau man pasake kad gerai neisplaunu plauku, svoguneliai net uzsikise nuo riebalo  g.gif manau man reikia pabandyti sveitikli.

va ir man pasakė, kad matai aplipę riebalu ( nors plauti buvo ). Na bet vis dar laukiu, gal kas nors pasisakys dėl aliejaus g.gif
Atsakyti
O gal Gasulo molis padetu riebalus nuo plauku saknu pasalinti? 4u.gif

Mano oda misri, tai man jis puikiai ir svelniai ja nuvalo, gal ir plaukams toky paty poveiky turetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 02 27, 15:45)
va ir man pasakė, kad matai aplipę riebalu ( nors plauti buvo ). Na bet vis dar laukiu, gal kas nors pasisakys dėl aliejaus  g.gif

Mano komentaras apie Regene aliejų yra truputį aukščiau smile.gif
Atsakyti
As pabandziau nusisveisti su cukrum smile.gif Svecia gerai nes net atplaisu liko bet per kelis kartus issiplove, riebaluojasi irgi maziau smile.gif karta per savaite atliksiu sia procedura smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 03 kovo 2015 - 14:40
QUOTE(guodzik @ 2015 03 03, 15:33)
As pabandziau nusisveisti su cukrum  smile.gif Svecia gerai nes net atplaisu liko bet per kelis kartus issiplove, riebaluojasi irgi maziau  smile.gif karta per savaite atliksiu sia procedura  smile.gif

O ką maišėt su cukrumi? smile.gif Įtrynėt į drėgnus ar į sausus plaukus? smile.gif
Atsakyti
Gal kurios ilgiau naudojot molį riebiems plaukams? g.gif Bandžiau kelis kartus baltą molį, parašyta, kad balansuoja riebią galvos odą, tai nepasakyčiau, kad stebuklas - taip, nuima riebalą, bet tik tam kartui, po to plaukai vėl riebaluojasi, poveikis kaip stipriai plaunančio šampūno, plaukai net girgžda. Gal reikia ilgiau naudoti? Ar kurios nuolat naudojat molį plaukams?
Atsakyti
Man pvz molis nelabai kazkada ,kai issiploviau tai plaukai tokie ploni atrode schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai turiu užsipirkusi molio ir dar tik žadu pradėti naudoti, bet komentarai daug vilčių nesuteikia g.gif Bus matyti kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau vakar baltajį molį, tai man labai tiko ir patiko bigsmile.gif Net nesitikėjau tokių gerų rezultatų bigsmile.gif

Plaukai blizga, purūs, lankstūs, paklusnūs wub.gif Tik įdomu kaip greit susiriebaluos jie g.gif
Atsakyti