Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(Sabina_25 @ 2015 01 28, 17:46)
Neseniai nusipirkau ENVIE šampūną riebiems plaukams. Buvo sukomplektuotas su purškalu. Tai kol kas esu patenkinta, nes plaukai tikrai mažiau riebaluojasi. O tas dvikomponentis ENVIE kondicionierius nuima elektrinimąsi. http://www.meistropa...-pasiulymas-549

Oo, apie tokį nežinojau g.gif O kiek dienų su juo pavyksta ištempti neplovus galvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 12 04, 17:12)
Aš aliejuką tepu taip - du tris lašus išspaudžiu ant delnų, patrinu juos tarp delnų ir tada švelniai pamaigau delnais plaukų galiukus, šiek tiek visus plaukus. Aš naudojų sėmenų aliejuką iš AlfaPhar, sorry jei blogai pavadinimą užrašiau, tingiu eiti žiūrėti blush2.gif

Gal tu vakarais plauni tuos plaukus?

O kuo blogai pavyzdžiui plauti galvą iš vakaro. Aš ryte nespėju
Atsakyti
O gal kas plauna galvą aliejumi? Ne paprastu žinoma, bet specialiu plaukams. Buvau užtaikius ant nemokamo galvos tyrimo tai man ištyrė, kad mano galvos oda riebi ( ot naujiena pasakė biggrin.gif ), plaukų galai sausi ( irgi nenustebino ) ir pasakė šitaip, kad jeigu noriu kad nesiriebaluotų, reik plaut aliejum. Žinoma rekomendavo šitą http://www.green-lin...=products&id=29 . Kadangi kaina ne 20lt, nesinori bandyti ir išmesti pinigus į balą jei nepatiks g.gif
Atsakyti
Aš tai savo plonus besiriebaluojančius plaukus plaunu kasdien. Tik tiek, kad naudoju kasdieniam plovimui skirtą šampūną (šiuo metu Numis Med). Ir tikrai niekaip negaliu neplauti (bandyta ne kartą). Tiek, kad savo plaukų nei dažau, nei džiovinu fenu nei tiesinu. Taigi, plaukai tikrai gražūs, blizgantys ir sveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 02 13, 12:18)
Oo, apie tokį nežinojau g.gif O kiek dienų su juo pavyksta ištempti neplovus galvos? smile.gif

Man kirpėja patarė, nes jis kaip profesionali priemonė skaitosi, tai nėra pirkti parduotuvėj. Man tris dienas, nes nešioju kepurę, tai riebalina labai. Trečios dienos vakare jau pradeda nekaip atrodyt plaukai..
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2015 02 17, 12:41)
O kuo blogai pavyzdžiui plauti galvą iš vakaro. Aš ryte nespėju

Uj, vakare tai nelabai, nes jei aš iš vakaro plaunu, tai jie greičiau riebaluojas.. Reikia kažkaip prisiverst atsikelt.. wink.gif
Atsakyti
As sitos bedos neturiu,bet manau ,kad jum reiketu ant plauku deti kondicionieriaus daugiau,nes tada sudrekintu plaukus, arba tepkites aliejukai: PVZ kokosu,argano,makadamijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglut5 @ 2015 01 29, 21:13)
Ta pati problema: riebios šaknys ir sausi plaukų galai. Kirpėja pasakė, kad organizmas negali išmaitinti viso plauko, todėl jie labai veliasi, ypač ties galais. Ji patarė daryti tokią naminę kaukę: medus, alyvuogių aliejus ir šiek tiek citrinos. Ši kaukė turėtų sumažinti riebalavimąsi.

Ši kaukė tik riebioms plaukų šaknims, ne sausiems galiukams, nes citrina dar labiau sausina plaukus, kažkas čia jau rašė. Irgi dariau šią klaidą, daugiau jokių kontaktų su citrina doh.gif
Atsakyti
Patariu skraba galvos odai nors karta per savaite. Receptas paprastas kavos tirsciai, saukstas arba du balzamo arba kaukes. Gerai itrinti skalpa, pamasazuoti nuplauti sampunu.
Atsakyti
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 20, 16:17)
Patariu skraba galvos odai nors karta per savaite. Receptas paprastas kavos tirsciai, saukstas arba du balzamo arba kaukes. Gerai itrinti skalpa, pamasazuoti nuplauti sampunu.

O tai kaip daryti, iš pradžių išplauti galvą šampūnu ir tada kavos tirščiai ar atvirkščiai ax.gif
Atsakyti
Kavos tirščiai kemša vamzdžius. Geriau cukrus arba druska. O nuo savęs dar pridėsiu kitą patarimą dėl odos riebalavimosi: galvos odą karts nuo karto vilgykite ar supurkškite dilgėlių ar ramunėlių nuoviru.
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2015 02 21, 14:09)
Kavos tirščiai kemša vamzdžius. Geriau cukrus arba druska. O nuo savęs dar pridėsiu kitą patarimą dėl odos riebalavimosi: galvos odą karts nuo karto vilgykite ar supurkškite dilgėlių ar ramunėlių nuoviru.

Nezinau del vamzdziu bet man labai patinka tokie skrabai. Galima aisku ir is cukraus daryti. As pries galvos plovima ismaisau kelis saukstus plauku balzamo arba kaukes su tirsciais arba cukrumi.Gerai pamasazuoju ir nuplaunu sampunu. Tokios proceduros tikrai padeda, plaukai maziau riebaluojasi. Kitas budas kuris vamzdziams nepakenks ricinu aliejus plauku saknims, ir kokosu galiukams. Ricinu aliejus biski dziovina saknis o kokosu aliejus atgaivina galus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumessluota88: 23 vasario 2015 - 13:51
O kavos tirsciai nedazo plauku,nes kazkur buvo parasyta kad dazo g.gif
Atsakyti