Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(rasamk @ 2014 02 19, 14:40)

Kuo toliau, tuo labiau manau, jog šampūnai tik skatina  plaukų riebalavimąsi.

Sutinku su tuo teiginiu g.gif ypač tie parduotuviniai su sulfatais, net žiauru prisimint, kaip man nuo ju prieš metus niežtėjo galvos odą, dabar sėkmingai naudoju natūralius ir niežtėjimas dingo smile.gif o kaip riebaluojasi mano plaukai doh.gif kiekvieną dieną reikia plauti, kitaip siaubas... o dar plaukai ploni, tai matosi labai. Darydavau taip, kad vieną dieną išplaunu su šampūnu, kitą tik su vandeniu. Vanduo pagelbėdavo truputį, bet plaukai atrodė kažkokie kaip negyvi, be blizgėsio, kaip perukas blink.gif dar galvos odą niežtėjo lotuliukas.gif dabar tai jau tikrai negaliu taip daryt, nes turiu kirpčiukus, o kadangi mano oda mišri, tai mano kakta suriebaluoja kirpčius taip, kad nors blynus kept kaip sakoma biggrin.gif kad tik būtų viena galvos oda tokia riebaluota... o čia veido T zona, nugara... Kaip nesiseka.
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2014 02 19, 22:32)
Sutinku su tuo teiginiu  g.gif  ypač tie parduotuviniai su sulfatais, net žiauru prisimint, kaip man nuo ju prieš metus niežtėjo galvos odą, dabar sėkmingai naudoju natūralius ir niežtėjimas dingo  smile.gif o kaip riebaluojasi mano plaukai  doh.gif  kiekvieną dieną reikia plauti, kitaip siaubas... o dar plaukai ploni, tai matosi labai. Darydavau taip, kad vieną dieną išplaunu su šampūnu, kitą tik su vandeniu. Vanduo pagelbėdavo truputį, bet plaukai atrodė kažkokie kaip negyvi, be blizgėsio, kaip perukas  blink.gif  dar galvos odą niežtėjo  lotuliukas.gif  dabar tai jau tikrai negaliu taip daryt, nes turiu kirpčiukus, o kadangi mano oda mišri, tai mano kakta suriebaluoja kirpčius taip, kad nors blynus kept kaip sakoma  biggrin.gif kad tik būtų viena galvos oda tokia riebaluota... o čia veido T zona, nugara... Kaip nesiseka.

Aš jau užsisakiau deguto muilą, pabandysiu. Skaičiau gerus atsiliepimus. Tik žolininkė iš kurios pirkau, sakė reikia plauką prie jo pripratinti. Dar nutolina bandymą, kad reikia tris kartus išmuiluoti ir palaikyti po 5 min. Parašysiu kaip seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 02 19, 15:40)
Gal kas bandėte deguto muilą?
Kuo toliau, tuo labiau manau, jog šampūnai tik skatina  plaukų riebalavimąsi. Ypač spec, riebiems plaukams. Apsidžiaugiau, jog radau tinkamą, užsisakiau du butelius, bet matyt per ilgai naudoju ir vėl riebaluojasi. Dabar kišk kur nori.  doh.gif  Geriausiai nėštumo metu nestuke.gif , labai džiugino nustoję riebaluotis plaukai. smile.gif

Bandžiau ir dabar dar turiu smile.gif bet naudoju ne tiek dėl riebios galvos odos, kiek dėl bėrimų, nežinia nuo ko atsirandančių doh.gif Tai bėrimus tikrai apramino, plaukai mažiau riebaluojasi. Bet tas kvapas ir plaukų iššukavimas po plovimo.. kaip mediniai pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2014 02 20, 13:37)
Bandžiau ir dabar dar turiu smile.gif bet naudoju ne tiek dėl riebios galvos odos, kiek dėl bėrimų, nežinia nuo ko atsirandančių doh.gif  Tai bėrimus tikrai apramino, plaukai mažiau riebaluojasi. Bet tas kvapas ir plaukų iššukavimas po plovimo.. kaip mediniai pasidaro  biggrin.gif

Pabandžiau. Man toks vaizdas, jog neplauti geriau atrodė biggrin.gif Bandysiu pratinti plaukus smile.gif
Atsakyti
Mano riebiai galvos odai Khadi Herbal Hair Wash labai tiko ax.gif Plaukai dvi dienas ištempdavo nesiriebalavę ir trečią visai pakenčiamai atrodydavo g.gif Bet užimdavo daugiau laiko tom žolėm prausiantis plaukus doh.gif Tai grįžus po darbo nelabai norėjosi dar žaisti su tom žolėm, bet vėl ruošiuosi pradėti naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 26, 19:45)
Mano riebiai galvos odai Khadi Herbal Hair Wash labai tiko ax.gif Plaukai dvi dienas ištempdavo nesiriebalavę ir trečią visai pakenčiamai atrodydavo g.gif Bet užimdavo daugiau laiko tom žolėm prausiantis plaukus doh.gif Tai grįžus po darbo nelabai norėjosi dar žaisti su tom žolėm, bet vėl ruošiuosi pradėti naudoti 4u.gif

Ar Jūs šampūną siųsdavotės? Mano plaukai ilgi, tas nuolatinis plovimas labai vargina.
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 02 27, 09:48)
Ar Jūs šampūną siųsdavotės? Mano plaukai ilgi, tas nuolatinis plovimas labai vargina.

Žolių mišinį siųsdavausi ax.gif Ten karštu vandeniu reikia užpilti porą šaukštų tų žolių, palaukti kol atvės ir tada tepti ant galvos, laikyti apie 15 minučių ir tada eit praust doh.gif Daug laiko užimdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 28, 19:02)
Žolių mišinį siųsdavausi ax.gif Ten karštu vandeniu reikia užpilti porą šaukštų tų žolių, palaukti kol atvės ir tada tepti ant galvos, laikyti apie 15 minučių ir tada eit praust doh.gif Daug laiko užimdavo unsure.gif

O iš kur siųdavotės, gal galite nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 02 28, 21:15)
O iš kur siųdavotės, gal galite nuorodą?

Perku iš violey.com

Bet ne pati, jungiuosi prie kitų čia, kartas nuo karto čia vis paskelbia, kad renkamas krepšelis, vienai siųstis neapsimoka, siuntimas brangus smile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Gal ką gero atradote riebiai galvos odai? smile.gif

Baigiu Margaritos šampūną su dilgėlėm, tai visai patiko, bet norėtųsi, kad plaukai antrą dieną geriau atrodytų smile.gif

Man labai patiko Oysters professional cutinol Be cool, bet ilgiau panaudojus, po daugiau nei mėnesio pradėjo galvą niežtėti... Dabar nutraukiau, bet visiškai dar nepraeina tas niežėjimas doh.gif
Atsakyti
Man asmeniskai tinka toks derinys: sampunas Neutral, ten raso, kad nera jokiu blogumu+ Margaritos balzamas su alaus mielemis;) svelnus, issukuojami plaukai 4u.gif bet norint, kad super duper atrodytu, as kas antra diena plaunu, nes prie saknu visviena susiriebaluoja rolleyes.gif
Atsakyti
Ta pati problema: riebios šaknys ir sausi plaukų galai. Kirpėja pasakė, kad organizmas negali išmaitinti viso plauko, todėl jie labai veliasi, ypač ties galais. Ji patarė daryti tokią naminę kaukę: medus, alyvuogių aliejus ir šiek tiek citrinos. Ši kaukė turėtų sumažinti riebalavimąsi. Bandžiau, bet reikia tam kantrybės, nes įdėjus citriną į kaukės mišinį, ši pradeda greitai stingti... tada netyčia atradau gaminį, kuris kainuoja 12 litų ir jį galima įsigyti Droge. Tiesa, kiekis mažokas 150ml, bet, manau, verta. Tas gaminys yra plaukų balzamas iš Alterros su akacijų žiedais. Jis tūbelėje. Jį naudojant man plaukai ne taip riebaluojasi. Tikras atradimas. Jau ne vieną kartą esu pirkusi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglut5: 29 sausio 2015 - 19:13