Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

Man labai gerai isplauna galva sis muilas. Tinka ir kaip sampunas ir kaip duso zele. Vienintelis gerai isplauna aliejaus kaukes thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane ta pati beda su plaukais aibe metu ,plaukai iki liemens ju daug ir butinai turiu plauti kas antra ryta,atima daugybe brangaus laiko ...Bandysiu kaip cia kazkas rase ilasinti arbatmedzio aliejaus i sauja sampuno t.y ne i visa buteli. Gal pades g.gif

Vanil , kur pirkote si muila ? Kokio tipo Jusu plaukai ?
Atsakyti
Is esmes juk pats plaukas neturi riebaliniu liauku ir negali buti riebus,yra tik riebi galvos oda. Nesuprantamas zodziu zaismas,terminas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 05 lapkričio 2013 - 07:39
Naudoju normaliem plaukam skirta sampuna bei dziovinuosi plaukus dziovintuvu, sekancia diena sausa sampuna. Nemanau kad kokios priemones gali sumazinti ta riebalavimasi, buvau pas gydytojus klausiau gal gali padeti su tuo riebalavimusi tiek galvos odos tiek veido, bet pasake kad bent Lietuvoje tokiu problemu turintiem zmonem negali padeti, nes nera tokiu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2013 11 06, 20:51)
Naudoju normaliem plaukam skirta sampuna bei dziovinuosi plaukus dziovintuvu, sekancia diena sausa sampuna. Nemanau kad kokios priemones gali sumazinti ta riebalavimasi, buvau pas gydytojus klausiau gal gali padeti su tuo riebalavimusi tiek galvos odos tiek veido, bet pasake kad bent Lietuvoje tokiu problemu turintiem zmonem negali padeti, nes nera tokiu priemoniu.

Aš irgi nebetikiu, kad yra priemonė, kuri galėtų padaryti tokį stebuklą, kad plaukai riebaluotųsi mažiau g.gif Jau tiek visko išmėginau, tai pradedu susitaikyti su šia problema g.gif
Atsakyti
tokiu atveju pirkti šampūną, skirtą riebiai galvos odai (dažniausiai taip nerašo. Rašo riebiems plaukams), o kondicionierių rinkitės sausiems plaukams, ir problemos baigsis smile.gif nes yra viena taisyklė: šampūnas galvos odai (skalpui), o balzamas plaukams, tad ir derinti reikia atitinkamai.
Atsakyti
Ziurejau Dr. Oz laida kazkada ,sake,kad reiktu tokiu atveu bandyti vartoti daugiau vitamino A . Siaip jo naturaliai nemazai gaunu suvalgydama 3 minkstai virtus kiausinius ryte,tuo metu isgeriu sauksta linu semenu aliejaus. Ne taip senai pradejau isgerti jau 2 saukstus linu semenu aliejaus per pusrycius ir vakariene...net nezinau ka galvoti,bet plaukai visai neblogai atrodo jau 4 dienas o anksciau vos dvi atlaikydavo. Dar tiesa kelis kartus isploviau plaukus i sauja sampuno ilasinus kelis lasus arbatmedzio eterinio aliejaus. Nezinau kas vyksta ir butent nuo ko,bet tos 4 dienos tai man jau kaip stebuklas...tie pokyciai stebina mane labai pacia,tikiuosiu taip bus ir toliau.
Atsakyti
Niekada nebuciau pamasciusi, jog nuo vandens priklauso.
Visa laika turejau smarkiai besiriebaluojancius plaukus. Ryte istrinkus galva vakare bent jau priekis susiriebalave. Jei vasara tai po pusdienio.Kalbos apie kita ryta net negalejo but. Saknys kaip suteptos o galai sausi.
Praeita rudeni persikeliau gyvent i kita busta, pastebejau, kad plauku trinkti poreikio taip daznai nera. T.y galedavau dar kita diena ar bent pusdieni atvaiksciot. Zinoma,dziaugiaus, bet net nepamasciau nuo ko. Pries menesi grizau i senaji busta, ir ka? O gi vel tbs pats. Plaukai sukrite ties pakausiu, riebaluojas. Ir ne tik man, vyras kuris anksciau cia negyveno0 pastebejo ta pati doh.gif. Ar cia vandens minkstumas ar kas, net nezinau. Bet lb nesmagu, kad grizo si beda.
Atsakyti
Gal tikrai nuo vandens Jums taip,esu pastebejus,kad naudojant tas pacias priemones skirtingose vietose plaunant plaukus jie visai kitokie buna...daugiausiai jauciasi plauku minkstumo,glotnumo atzvilgiu. Karta Palangoje besiilsedama nusipirkau pigu kazkoki plauku balzama...dziaugiausi ,kaip gerai atrodo plaukai smile.gif Gryzus namo visa pasisiausus nuo jo buvau.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 11 07, 07:19)
Gal tikrai nuo vandens Jums taip,esu pastebejus,kad naudojant tas pacias priemones skirtingose vietose plaunant plaukus jie visai kitokie buna...daugiausiai jauciasi plauku minkstumo,glotnumo atzvilgiu. Karta Palangoje besiilsedama nusipirkau pigu kazkoki plauku balzama...dziaugiausi ,kaip gerai atrodo plaukai smile.gif Gryzus namo visa pasisiausus nuo jo buvau.

Vat, vat blush2.gif
O taip buvo dziugu kai visi sampunai ir kondicionieriai tiko.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 11 06, 22:20)
Ziurejau Dr. Oz laida kazkada ,sake,kad reiktu tokiu atveu bandyti vartoti daugiau vitamino A . Siaip jo naturaliai nemazai gaunu suvalgydama 3 minkstai virtus kiausinius ryte,tuo metu isgeriu sauksta linu semenu aliejaus. Ne taip senai pradejau isgerti jau 2 saukstus linu semenu aliejaus per pusrycius ir vakariene...net nezinau ka galvoti,bet plaukai visai neblogai atrodo jau 4 dienas o anksciau vos dvi atlaikydavo. Dar tiesa kelis kartus isploviau plaukus i sauja sampuno ilasinus kelis lasus arbatmedzio eterinio aliejaus. Nezinau kas vyksta ir butent nuo ko,bet tos 4 dienos tai man jau kaip stebuklas...tie pokyciai stebina mane labai pacia,tikiuosiu taip bus ir toliau.

Ooo, 4 dienos nesuriebalavusiais plaukais būtų pasaka bigsmile.gif Bet aš A vitamino lyg ir pakankamai gaunu g.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte deguto muilą?
Kuo toliau, tuo labiau manau, jog šampūnai tik skatina plaukų riebalavimąsi. Ypač spec, riebiems plaukams. Apsidžiaugiau, jog radau tinkamą, užsisakiau du butelius, bet matyt per ilgai naudoju ir vėl riebaluojasi. Dabar kišk kur nori. doh.gif Geriausiai nėštumo metu nestuke.gif , labai džiugino nustoję riebaluotis plaukai. smile.gif
Atsakyti