Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

[quote=Ingėnas,2011 10 05, 21:55]
Siūlau pabandyt pvz. Natura Siberica riebiems plaukams. Patį plauką jis labai švariai išplauna, bet neišsausina. O ir kaina nedidelė.
Kur yra jo pirkti ?
Atsakyti
[quote=*NeiDa*,2012 03 05, 13:24]
[quote=Ingėnas,2011 10 05, 21:55]
Siūlau pabandyt pvz. Natura Siberica riebiems plaukams. Patį plauką jis labai švariai išplauna, bet neišsausina. O ir kaina nedidelė.
Kur yra jo pirkti ?
[/quote]

Bet kuriam PC mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Natura Siberica nepadejo visai. Kaip riebalavosi saknys, o galai sausi, tai ir liko. Bandziau ir normalims plaukams, bet ir vel jokio efekto:(
Atsakyti
QUOTE(ingute555 @ 2012 07 25, 20:44)
Man Natura Siberica  nepadejo visai. Kaip riebalavosi saknys, o galai sausi, tai ir liko. Bandziau ir normalims plaukams, bet ir vel jokio efekto:(

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi nepadejo. geriausias sampunas man sante henna o galiukams dabar naudoju laveros mangu kauke- nepsunkina thumbup.gif
Atsakyti
mano plaukai irgi tokie, tai man geriausiai tinka drėkinantis šampūnas, man jis šiek tiek balansuoja (tie balansuojantys priešingai sausina), geras balzamas ir aliejukas, thumbup.gif kartais palepinu plaukus kauke, bet man tada jie labiau riebaluojas verysad.gif
seniau naudojau vsą galybę priemonių - rusiškų serumų, serumų šaknims, balzamų, bet tik smarkiai sumažinus naudojamų priemonių kiekį plaukai susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
Gal atradot kokia nebloga priemone kuri mazintu plauku riebalavimasi 4u.gif Kaip pavydu toms, kurios gali plauti galva tik pora kart i savaite verysad.gif
Atsakyti
Man urtekram nord birch ilgiausiai islaiko - 3 dienos smile.gif

user posted image

Faith in Nature smarkiai riebaluoja. Svarbiausia isplauti 2 kartus, o balzama ar kauke det tik ant galu. Galima actu perskalaut, purskiamas kond. irgi nededamas ant saknu.
Kazkaip ekologiski/naturalesni man ilgiau neriebaluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 01 15, 11:48)
Man urtekram nord birch ilgiausiai islaiko - 3 dienos smile.gif

user posted image

Faith in Nature smarkiai riebaluoja. Svarbiausia isplauti 2 kartus, o balzama ar kauke det tik ant galu. Galima actu perskalaut, purskiamas kond. irgi nededamas ant saknu.
Kazkaip ekologiski/naturalesni man ilgiau neriebaluoja 4u.gif

Čia šampūnas besiriebaluojantiems plaukams? blush2.gif Turbūt Lietuvoje tokio pirkti nėra, UK pirkote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 15, 20:02)
Čia šampūnas besiriebaluojantiems plaukams? blush2.gif Turbūt Lietuvoje tokio pirkti nėra, UK pirkote? g.gif

Yra visokiu - nuo pleiskanu, riebiems, normaliems, sausiems plaukams.
Kaune yra pries Mokescius parduotuve Holos, ten ir pirkau, aisku UK irgi yra 4u.gif
As butent turiu sausiems plaukams, nors mano saknys riebios, bet bandziau ir normaliems-riebiems irgi tiko. Nevelia, nesausina plauko, kas buvo aktualu, nes po kitu sampunu kol kondicionieriaus neuzdedi, tai baisu ir paliest plauka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 01 15, 20:25)
Yra visokiu - nuo pleiskanu, riebiems, normaliems, sausiems plaukams.
Kaune yra pries Mokescius parduotuve Holos, ten ir pirkau, aisku UK irgi yra 4u.gif
As butent turiu sausiems plaukams, nors mano saknys riebios, bet bandziau ir normaliems-riebiems irgi tiko. Nevelia, nesausina plauko, kas buvo aktualu, nes po kitu sampunu kol kondicionieriaus neuzdedi, tai baisu ir paliest plauka schmoll.gif

Įdomu, ar Vilniuje kur būtų įmanoma rasti tokį dalykėlį g.gif Aš vis dar bandau atrasti savo šampūną, o jeigu nesausina plauko, tai smalsu išmėginti biggrin.gif O kaip sudėtis, gera? bigsmile.gif Čia turbūt ekologiškas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 15, 21:08)
Įdomu, ar Vilniuje kur būtų įmanoma rasti tokį dalykėlį g.gif Aš vis dar bandau atrasti savo šampūną, o jeigu nesausina plauko, tai smalsu išmėginti biggrin.gif O kaip sudėtis, gera? bigsmile.gif Čia turbūt ekologiškas? bigsmile.gif

Yra ir Vilniuj tta parduotuve, va cia apacioj raso adresus:

http://www.tik-ekolo...8/Apie-mus.html

Sudėtis: vanduo, kokosų ir kukurūzų cukraus muilai, alavijų gelis*, beržų lapų ekstraktas*, asiūklių ekstraktas*, augalinis glicerinas, glicerilo kaprilatas, lizolecitinas, ksantano derva, hidrolizuotas simondsijų aliejus, citrinos rūgštis, natūralūs kvapai, citralis, limonenas, linaliolis, chitinas, natūralus vitaminas E (tokoferolis).
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 01 15, 21:14)
Yra ir Vilniuj tta parduotuve, va cia apacioj raso adresus:

http://www.tik-ekolo...8/Apie-mus.html

Sudėtis: vanduo, kokosų ir kukurūzų cukraus muilai, alavijų gelis*, beržų lapų ekstraktas*, asiūklių ekstraktas*, augalinis glicerinas, glicerilo kaprilatas, lizolecitinas, ksantano derva, hidrolizuotas simondsijų aliejus, citrinos rūgštis, natūralūs kvapai, citralis, limonenas, linaliolis, chitinas, natūralus vitaminas E (tokoferolis).

Dėkui biggrin.gif
Atsakyti