Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

QUOTE(Uodegyte @ 2011 10 05, 19:49)
jokiu kondicionieriu,balzamu nenaudoju ,del palaikymo pabandysiu.bet dar problema niekaip neissirenku sampuno,po plovimo slapi plaukai kaip zvitriniai ,sausi.

Siūlau pabandyt pvz. Natura Siberica riebiems plaukams. Patį plauką jis labai švariai išplauna, bet neišsausina. O ir kaina nedidelė.

Man irgi panašu, kad tau reiktų kokio valomojo g.gif , gal pats plaukas apsinešęs (pvz. man taip kartais pasitaikydavo nuo netinkamų šampūnų). Dar labai švariai išplauna tie, kurie sudėtyje turi citrusinių vaisių ekstrakto.
Atsakyti
tokiai problemai spresti naudoju herbaflor nenplaunoma tonika galvos riebiai galvos odai.
Atsakyti
Labukas ka naudot kad sumazint galvos riebaluotuma nes galva plaut reik kas diena verysad.gif nes issiplaunu o vakare atrodo kaip slapi jau pavargau doh.gif gal zinot kokiu priemoniu kaip ta riebaluotuma sumazint? 4u.gif
Atsakyti
Jums reiketu naudoti Sulfex sampuna ir Uritinol ampules wink.gif
Atsakyti
O kur jo gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 12 14, 19:28)
Labukas ka naudot kad sumazint galvos riebaluotuma nes galva plaut reik kas diena verysad.gif nes issiplaunu o vakare atrodo kaip slapi jau pavargau doh.gif gal zinot kokiu priemoniu kaip ta riebaluotuma sumazint? 4u.gif

Na, mano situacija analogiška, tik aš jau praradau viltį, kad gali būti kitaip. biggrin.gif Mano ir oda labai riebi, tad net nieko keisto, kad plaukai taip riebaluojas, nors šiaip patys plaukai yra ploni ir sausi. Ryte išplovus galvą, vakare jau vaizdas nekoks, ir jei kur eit reikia, kartais tenka plaut dar kartą. doh.gif
Po kai kurių šampūnų ir kondicionierių ryte plaukai būna tiek įsiriebalavę, kad galima šukuoseną formuot. doh.gif
Bet aš po tiek metų jau nelabai įsivaizduoju, kaip būtų, jei kasdien galvos neplaučiau, nes plaukai ryte būna labai sukritę..

Priemonių plaukams išbandžiau labai daug. Dabar naudoju Awapuhi Mango šampūną, tai jis man labai gerai išplauna, bet, aišku, tik vienai dienai, nes kitą plaukai jau būna sukritę. doh.gif

4u.gif

Atsakyti
http://premium.daily...Clay-150ml.html
pabandykit kazka panasaus galvos odai,man atrodo vien sampunas nelabai pades issprest tokias problemas
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 12 14, 19:54)
O kur jo gaut? g.gif

salonuose,paziurekite Dikson psl turetu buti daugiau info
Atsakyti
Plauti plaukus reiketu vos siltu vandeniu, o isplovus greitai (kad nesusalti) nuskalauti su saltu..Skalavimai zoleliu nuoviru irgi labai padeda, galite isbandyti medetkas, metas, ramuneles
Atsakyti
turiu tokia problema, is ties tik vos apmazinti susiriebalavima pavyko naturaliais sampunais. naudoju sampuna su biotinu , o galiukus maitinu kaukemis ir balzamais, po kiekvieno plovimo tepu galiukus macadamia aliejuku, bet nesu patenkinta 100% savo plaukais....
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 07, 22:56)
turiu tokia problema, is ties tik vos apmazinti susiriebalavima pavyko naturaliais sampunais. naudoju sampuna su biotinu , o galiukus maitinu kaukemis ir balzamais, po kiekvieno plovimo tepu galiukus macadamia aliejuku, bet nesu patenkinta 100% savo plaukais....

O koks tikslus šampūno pavadinimas,nes vieną su biotinu atradau,bet jis skirtas sausai galvos odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2012 01 09, 16:05)
O koks tikslus šampūno pavadinimas,nes vieną su biotinu atradau,bet jis skirtas sausai galvos odai g.gif

sis:
http://www.iherb.com...mp;rcode=dap639
Atsakyti