Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

Bent jau man asmeniskai, tai tikrai nera labiau riebaluotesni plaukai, nei anksciau.Netgi atvirksciai-galiu pasakyt,kad neblogai atrodo ir antra diena po plovimo.O ir kai susibiebaluoja, tai nebuna tokie sulipe, nuguleti, beformiai,jie vistiek islieka elastingi ir graziai krenta. Plius graziau plaukai modeliuojasi.
Ir grazus nuo saknu iki plauku galiuku thumbup.gif . Anksciau issiplovus prie saknu tokie neblogi budavo, bet galai tokie pasisiause, nors ir tepdavau aliejiuku.
Dabar daznai net kas antra diena plaunu. Plius- zymiai zymiai sumazejo iskrentanciu plauku.
Taigi man sis receptas yra liuks. Ir uz prieinama kaina mirksiukas.gif . Dabar turiu tokius plaukus,kokiu visada norejau. Aisku, jei isliktu svarus ir grazus visa savaite, tai is viso butu liuks lotuliukas.gif va, kiek prisigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 11 15, 12:26)
Viena kirpeja sake kad tokiems plaukams, kurių galai sausi, o šaknys riebaluojasi, reikia 2 šampūnų -vieno riebiems plaukams, su kuriuo plaut tik šaknis ir kito sausiems galiukams, ir balzamu tepti tik galus ir jokiu budu nedeti ant šaknų, nu ir kuo šaltesniu vandeniu plauti galva smile.gif

is savo patirties galiu pasakyt, kad riebiems plaukams skirtas sampunas jokiu budu netinka - jis plaukus kaip tik dar labiau suriebina nei bet kuris kitas sampunas. kai pirma karta isbandziau riebiems plaukams skirta sampuna. ir tikrai jau ne viena toki isbandzius esu, bet visi dar labiau riebina plaukus doh.gif
as sende issiploviau su apimti didinanciu sampunu, galvoju jei jie nebus taip priglude prie galvos, gal ne taip greit susiriebluos g.gif

QUOTE(aferizmas @ 2008 11 29, 14:27)
Paskutiniu metu i sampuno (bet kokio)lazdyno riesuto dydzio kieki, ilasinu eterinio aliejaus-arbatmedzio 5-7 lasus ir praskiedziu su vandeniu. Parasyta, kad reguliuoja riebalavimasi. man tai liuks. Istrinu su sampunu ir kokia minute lengvai pamasazuoju. Is bedos net antra diena galiu neplauti. nebeatrodo taip baisiai, kaip anksciau.Ir pats plaukas kitoks. Net kai tiesinu,geriau atrodo, nei kitados.  Reiks dar bandyt levandu,nes ju kvapas geresnis :-), nors isdziuvus arbatmedzio nesijaucia.

ir as taip bandziau, bet tik ne tiek daug. i sauja ipilus sampuno arbatmedzio lasindavau tik pora lasu, sumaisydavau siek tiek ir istrinkdavau slapius plaukus. man atrodo kad man nelabai sureguliavo ta riebalavimasi, bet gal per trumpai naudojau, reiktu vel pradet bigsmile.gif
viena mergina SM rase, kad i visa sampuno buteli (bet nauja, dar nepradeta naudot), ilasina 20 lasu arbatmedzio eterinio aliejaus, sumaiso ir plauna tokiu maisytu sampu, nereikia kaskart maisyt pries plaunant.
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 12 15, 23:39)
is savo patirties galiu pasakyt, kad riebiems plaukams skirtas sampunas jokiu budu netinka - jis plaukus kaip tik dar labiau suriebina nei bet kuris kitas sampunas. kai pirma karta isbandziau riebiems plaukams skirta sampuna. ir tikrai jau ne viena toki isbandzius esu, bet visi dar labiau riebina plaukus  doh.gif
as sende issiploviau su apimti didinanciu sampunu, galvoju jei jie nebus taip priglude prie galvos, gal ne taip greit susiriebluos  g.gif

na kaip keista, nes man riebiems plaukams skirti sampunai tikrai neskatindavo riebalavimo, dabar pamainom naudoju margaritos dilgelini ir himalaya, abu skirti riebiems plaukams. margarita gerai isplauna bet gal truputi galus sausina, o himalaya tikrai labai gerai isplauna, galu nesausina ir sio sampuno deka galu taip daznai plauku neplauti (anksciau plaudavau kasdien, o dabar galiu kas 2-3 dienas).
o apimti didinantys sampunai man kazkokia nesamone, kaip tik nuo ju visu man greiciau plaukai riebaluojasi, nes issiplovus plaukai tokie lyg papure buna, bet i vakara tik dar labiau sukrinta ir susiriebaluoja.
Atsakyti
reikia pirkti sampunus ne"riebiems palukams" o "riebiai galvos odai" tai du skirtingi dalykai ir tokie sampunai dazniausiai parduodami vaistines ar specializuotose parduotuvese(kirpejams ir t.t.) ne prekybcentriuose.gi riebaluojasi oda,o tik po to susiriebalina plaukas,reikia padet odai stabilizuoti jos barjerine funkcija ir apsisaugot nuo greito plauku susiriebalavimo smile.gif paprasti sampunai nepades tikrai,kad ir kaip juos reklamuoja schmoll.gif arba kaip kazkas cia minejo reikia pirkt itin svelnius sampunus,dar greit susiriebaluojancius plaukus patartina dazniau dazyt,bet galiu pasakyt is patirties,stebuklu nebuna schmoll.gif as dirbu visa gyvenima su plaukais ir pati turiu riebia oda,kad ir kiek ko naudojau,vistiek ta oda riebaluojasi,na gal tik siek tiek maziau unsure.gif
Papildyta:
o sausus galiukus atskirai pateplioju aliejuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 12 16, 14:33)
reikia pirkti sampunus ne"riebiems palukams" o "riebiai galvos odai" tai du skirtingi dalykai ir tokie sampunai dazniausiai parduodami vaistines ar specializuotose  parduotuvese(kirpejams ir t.t.) ne prekybcentriuose.gi riebaluojasi oda,o tik po to susiriebalina plaukas,reikia padet odai stabilizuoti jos barjerine funkcija ir apsisaugot nuo greito plauku susiriebalavimo  smile.gif  paprasti sampunai nepades tikrai,kad ir kaip juos reklamuoja  schmoll.gif  arba kaip kazkas cia minejo reikia pirkt itin svelnius sampunus,dar greit susiriebaluojancius plaukus patartina dazniau dazyt,bet galiu pasakyt is patirties,stebuklu nebuna  schmoll.gif  as dirbu visa gyvenima su plaukais ir pati turiu riebia oda,kad ir kiek ko naudojau,vistiek ta oda riebaluojasi,na gal tik siek tiek maziau  unsure.gif
Papildyta:
o sausus galiukus atskirai pateplioju aliejuku smile.gif

kokius sampunus jus naudojate savo riebioms saknis?

as irgi tepu galiukus aliejuku, stengiuosi tai daryti kasdien, nes plaukas ilgas, todel labai siursta galai. kaukes ir balzamus tepu tik nuo puses plauku ilgio, niekada netepu ant saknu, tik taip isvengiu greitesnio riebalavimosi.
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 17, 00:42)
kokius sampunus jus naudojate savo riebioms saknis?

as irgi tepu galiukus aliejuku, stengiuosi tai daryti kasdien, nes plaukas ilgas, todel labai siursta galai. kaukes ir balzamus tepu tik nuo puses plauku ilgio, niekada netepu ant saknu, tik taip isvengiu greitesnio riebalavimosi.

as daznai keiciu sampunus,vis dar ieskau "savojo" naudojau "AEGENA" ,"ALPECIN"(labai patiko) dar naudojau "LAKME" bet sio kiekis didelis visas litras ir kaina virs70lt. doh.gif dabar daug pasiulos yra,galima internete paieskot sampunu pavadinimu,tai tikrai bus is ko pasirinkt rolleyes.gif dar svarbiausia nenaudot sampunu "du viename" kur su kondicionieriumi kartu schmoll.gif as ir pati landzioju po saitus,ieskau naujoviu rolleyes.gif
Atsakyti
Kirpeja patare ir sekmingai naudoju "O RISING" sampuna "riebiai galvos odai ir sausiems plaukams" skirta sampuna ir kauke.
Rezultatas labai pastebimas.. Su kitais sampunais isbunu puse dienos svariais plaukais .. :/
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 16, 11:00)
na kaip keista, nes man riebiems plaukams skirti sampunai tikrai neskatindavo riebalavimo, dabar pamainom naudoju margaritos dilgelini ir himalaya, abu skirti riebiems plaukams. margarita gerai isplauna bet gal truputi galus sausina, o himalaya tikrai labai gerai isplauna, galu nesausina ir sio sampuno deka galu taip daznai plauku neplauti (anksciau plaudavau kasdien, o dabar galiu kas 2-3 dienas).
o apimti didinantys sampunai man kazkokia nesamone, kaip tik nuo ju visu man greiciau plaukai riebaluojasi, nes issiplovus plaukai tokie lyg papure buna, bet i vakara tik dar labiau sukrinta ir susiriebaluoja.

ir pati dabar pastebejau, kad nuo to apimti didinancio sampuno plaukai greiciau riebaluojas. vel keisiu kitu. bet manau buvo verta isbandyt, kuo daugiau bandau, manau, tuo didesne tikimybe, kad rasiu tai ko man reikia ir kas man tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano plaukai ypac paauglysteje eme labai riebaluotis. Tai is nezinojimo juos plaudavau kas antra diena sampunu riebiems plaukams. Ir ka jus manot? Nualinau savo plaukucius doh.gif Ir jau kokie 4 metai kaip niekaip negaliu atgaivinti savo plauku galiuku, nes jie labai luzineja, sakojasi doh.gif Tai ypac paskutiniu metu dedu vsas pastangas juos atgaivinti rolleyes.gif Valgau maziau riebaus masto (ypac kiaulienos), daugiau krupu ir beveik nebegeriu kavos (nebent per diena koki 1 puodeli). Ir plaukai po truputi taisosi thumbup.gif Nors saknys dar daznokai riebaluojasi, bet pastebejau, kad man visa itaka daro maistas doh.gif Turiu dabar DOLIVA sampuna ir plauku kaukesu alyvuogiu aliejumi sausiems ir luzinejantiems plaukams, tai net nustebau, kad man plaukai kaip tik maziau riebaluojasi (aisku, jei riebaus maisto nevalgau) thumbup.gif Be to kaskart pries plaudama plaukus lepinu juos ivairiomis naminemis kaukemis ir aliejais (alieju tepu tik nuo tos vietos, kur kasa susirisa, iki plauku galu). Ir pakolkas rezultatais esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasela @ 2009 01 05, 17:05)
Mano plaukai ypac paauglysteje eme labai riebaluotis. Tai is nezinojimo juos plaudavau kas antra diena sampunu riebiems plaukams. Ir ka jus manot? Nualinau savo plaukucius doh.gif Ir jau kokie 4 metai kaip niekaip negaliu atgaivinti savo plauku galiuku, nes jie labai luzineja, sakojasi doh.gif Tai ypac paskutiniu metu dedu vsas pastangas juos atgaivinti rolleyes.gif Valgau maziau riebaus masto (ypac kiaulienos), daugiau krupu ir beveik nebegeriu kavos (nebent per diena koki 1 puodeli). Ir plaukai po truputi taisosi thumbup.gif  Nors saknys dar daznokai riebaluojasi, bet pastebejau, kad man visa itaka daro maistas doh.gif Turiu dabar DOLIVA sampuna ir plauku kaukesu alyvuogiu aliejumi sausiems ir luzinejantiems plaukams, tai net nustebau, kad man plaukai kaip tik maziau riebaluojasi (aisku, jei riebaus maisto nevalgau) thumbup.gif Be to kaskart pries plaudama plaukus lepinu juos ivairiomis naminemis kaukemis ir aliejais (alieju tepu tik nuo tos vietos, kur kasa susirisa, iki plauku galu). Ir pakolkas rezultatais esu patenkinta thumbup.gif

man panaši problema yra.. nuo paauglystės plaunu galvą kiekvieną dieną, o dabar negaliu sustoti, nes kitaip jie riebaluoti tampa jau kitą dieną schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif galiukus tepam aliejuku
Atsakyti
kadangi ano plaukai lb ilgi, tai galiukai linke sauseti ir skylineti verysad.gif daznai keiciu sampunus, bet dbr apsistojus ties gliss kur sampunu, skirtu ilgiems plaukams, kuriu galiukai linke skylineti ir zinokit man jis lb patinka ir tinka thumbup.gif ir dar plaukus nuo puses ilgio tepu alyvuogiu kauke, kuri lb sudrekina ir padaro svelnius paluku galiukus thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti