QUOTE(Becky @ 2008 11 15, 12:26)
Viena kirpeja sake kad tokiems plaukams, kurių galai sausi, o šaknys riebaluojasi, reikia 2 šampūnų -vieno riebiems plaukams, su kuriuo plaut tik šaknis ir kito sausiems galiukams, ir balzamu tepti tik galus ir jokiu budu nedeti ant šaknų, nu ir kuo šaltesniu vandeniu plauti galva
is savo patirties galiu pasakyt, kad riebiems plaukams skirtas sampunas jokiu budu netinka - jis plaukus kaip tik dar labiau suriebina nei bet kuris kitas sampunas. kai pirma karta isbandziau riebiems plaukams skirta sampuna. ir tikrai jau ne viena toki isbandzius esu, bet visi dar labiau riebina plaukus
as sende issiploviau su apimti didinanciu sampunu, galvoju jei jie nebus taip priglude prie galvos, gal ne taip greit susiriebluos
QUOTE(aferizmas @ 2008 11 29, 14:27)
Paskutiniu metu i sampuno (bet kokio)lazdyno riesuto dydzio kieki, ilasinu eterinio aliejaus-arbatmedzio 5-7 lasus ir praskiedziu su vandeniu. Parasyta, kad reguliuoja riebalavimasi. man tai liuks. Istrinu su sampunu ir kokia minute lengvai pamasazuoju. Is bedos net antra diena galiu neplauti. nebeatrodo taip baisiai, kaip anksciau.Ir pats plaukas kitoks. Net kai tiesinu,geriau atrodo, nei kitados. Reiks dar bandyt levandu,nes ju kvapas geresnis :-), nors isdziuvus arbatmedzio nesijaucia.
ir as taip bandziau, bet tik ne tiek daug. i sauja ipilus sampuno arbatmedzio lasindavau tik pora lasu, sumaisydavau siek tiek ir istrinkdavau slapius plaukus. man atrodo kad man nelabai sureguliavo ta riebalavimasi, bet gal per trumpai naudojau, reiktu vel pradet
viena mergina SM rase, kad i visa sampuno buteli (bet nauja, dar nepradeta naudot), ilasina 20 lasu arbatmedzio eterinio aliejaus, sumaiso ir plauna tokiu maisytu sampu, nereikia kaskart maisyt pries plaunant.