Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

Viena kirpeja sake kad tokiems plaukams, kurių galai sausi, o šaknys riebaluojasi, reikia 2 šampūnų -vieno riebiems plaukams, su kuriuo plaut tik šaknis ir kito sausiems galiukams, ir balzamu tepti tik galus ir jokiu budu nedeti ant šaknų, nu ir kuo šaltesniu vandeniu plauti galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 11 15, 14:26)
Viena kirpeja sake kad tokiems plaukams, kurių galai sausi, o šaknys riebaluojasi, reikia 2 šampūnų -vieno riebiems plaukams, su kuriuo plaut tik šaknis ir kito sausiems galiukams, ir balzamu tepti tik galus ir jokiu budu nedeti ant šaknų, nu ir kuo šaltesniu vandeniu plauti galva smile.gif

Tai kad sausu galiuku apskritai nerekomenduojama trinti sampunu, jiems uztenka ir tu putu, kur nubega nuo saknu g.gif Bet vel gi- juk tas samuno likutis, kuris nubegs nuo saknu, pasiekia ir galiukus- tai juos dar labiau sausins. O del balzamo tepimo ant galu- tai gal cia ir tiesa. g.gif
Atsakyti
daznas atvejis,kad reikia pasikirpti galiukus,o tada naudoti...
nors aisku buna ir taip,kad kirpk kiek nori, o galai sausi,nors tu ka...

Atsakyti
Paskutiniu metu i sampuno (bet kokio)lazdyno riesuto dydzio kieki, ilasinu eterinio aliejaus-arbatmedzio 5-7 lasus ir praskiedziu su vandeniu. Parasyta, kad reguliuoja riebalavimasi. man tai liuks. Istrinu su sampunu ir kokia minute lengvai pamasazuoju. Is bedos net antra diena galiu neplauti. nebeatrodo taip baisiai, kaip anksciau.Ir pats plaukas kitoks. Net kai tiesinu,geriau atrodo, nei kitados. Reiks dar bandyt levandu,nes ju kvapas geresnis :-), nors isdziuvus arbatmedzio nesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2008 11 29, 16:27)
Paskutiniu metu i sampuno (bet kokio)lazdyno riesuto dydzio kieki, ilasinu eterinio aliejaus-arbatmedzio 5-7 lasus ir praskiedziu su vandeniu. Parasyta, kad reguliuoja riebalavimasi. man tai liuks. Istrinu su sampunu ir kokia minute lengvai pamasazuoju. Is bedos net antra diena galiu neplauti. nebeatrodo taip baisiai, kaip anksciau.Ir pats plaukas kitoks. Net kai tiesinu,geriau atrodo, nei kitados.  Reiks dar bandyt levandu,nes ju kvapas geresnis :-), nors isdziuvus arbatmedzio nesijaucia.

tai misinys turi buti toks: sampunas+aliejus eter. +vanduo?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 29, 16:48)
tai misinys turi buti toks: sampunas+aliejus eter. +vanduo?

Taip, bet ne bonkutej, o grynai pries plovima sumaisyti
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2008 11 29, 17:27)
Paskutiniu metu i sampuno (bet kokio)lazdyno riesuto dydzio kieki, ilasinu eterinio aliejaus-arbatmedzio 5-7 lasus ir praskiedziu su vandeniu. Parasyta, kad reguliuoja riebalavimasi. man tai liuks. Istrinu su sampunu ir kokia minute lengvai pamasazuoju. Is bedos net antra diena galiu neplauti. nebeatrodo taip baisiai, kaip anksciau.Ir pats plaukas kitoks. Net kai tiesinu,geriau atrodo, nei kitados.  Reiks dar bandyt levandu,nes ju kvapas geresnis :-), nors isdziuvus arbatmedzio nesijaucia.

o tai kur gauti pirkti to eterinio aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(meja4 @ 2008 12 05, 20:50)
o tai kur gauti pirkti to eterinio aliejaus?

vaistinej, buna ivairiu firmu.
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2008 11 29, 16:27)

O tai jus naudojat sia formule nuo plauku riebalavimosi? blink.gif Nes visgi nors ir arbatmedziu, bet tai yra ALIEJUS ir ,mano manymu, jis kaip tik rieina plaukus... Na as tai girdejau toki recepta, kad i pati sampuno buteliuka reikia ilasinti 15-0 lasu ir atseit padeda nuo pleiskanu. Plaukai isplovus minkstuciai svelnuciai, bet mano riebiai galvai nlb tinka... Nes kita diena jau vel plauti reikia.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2008 12 05, 21:19)
O tai jus naudojat sia formule nuo plauku riebalavimosi?  blink.gif Nes visgi nors ir arbatmedziu, bet tai yra ALIEJUS ir ,mano manymu, jis kaip tik rieina plaukus... Na as tai girdejau toki recepta, kad i pati sampuno buteliuka reikia ilasinti 15-0 lasu ir atseit padeda nuo pleiskanu. Plaukai isplovus minkstuciai svelnuciai, bet mano riebiai galvai nlb tinka... Nes kita diena jau vel plauti reikia.

tai yra ETERINIS aliejus visu pirma. visu antra, jus ka nezinojot, kad kuo labiau sausinsi oda, tuo labiau ji riebaluosis? veido odai riebiaodems yra specialus ALIEJAUS misinys, skirtas reguliuoti sebumo issiskyrima, lygiai taiop pat su galvos oda.
Atsakyti
taigis kad buna eteriniu alieju ir riebiai odai. as pati tepdavau savo riebia veido oda su arbatmedzio alieju, pasizyminciu antibakteriniu poveikiu
Atsakyti
Va man irgi aktuali tema, bet rodos jau išsprendžiau ją ax.gif
Kosmetologė mano sakė, kad tarkim ir veido odą, kuo daugiau sausinsi visokiomis priemonėmis, kurios atseit reguliuoja riebalų išskistykimą ir pan - ji dar labiau protestuos. Čia vos ne kaip su jo jo efektu besidietinančioms. Tas pats ir su plaukais. Jei jau plaukai labai linkę riebaluotis, tai kaip tik reikia juos plauki kiek įmanoma švelnesniu šampūnu ir neleisti išsausėti ir drėkinti kartu, tada jie nejaus streso ir nesiriebaluos greit. Beje, minėjo, kad dažnai naudojamas plaukų džiovintuvas irgi gali būt didesnio riebalavimosi priežastimi.

O dabar iš savo patirties: Vengiu priežiūros priemonių su silikonu visokių apsunkinančių plauką.
Atsakyti