Įkraunama...
Įkraunama...

Riebios šaknys, sausi galai

taigi taigi....atsibodo kiekviena ryta isplovus ir graziai isdziovinus galva nusivilt savo darbu kai tik praeina pora valandu ar net maziau doh.gif unsure.gif

neisivaizduoju kokias priemones naudot, kad plaukai butu purus, o galai svelnus ir lygus. kasdien naudoju sampuna, gliss kur balzama ir kelis kartus per savaite plaukus palepinu henna plius aliejumi arba gliss kur kauke,o pries dziovinima galus tepu loreal tiesinamuoju, nuo karscio apsauganciu kremu. bet tik iseinu i lauka, kur dregna, ir visas virsugalvis susiploja, o galai ishsipucia verysad.gif doh.gif
nebegaliu....gelbekit drinks_cheers.gif
noriu jaust kad plaukai svarus ir neapsunke.
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
o ką tamstai mažai info forume? dry.gif
Atsakyti
temu 8puslapiai. ir ka tu, tamsta, man siulai daryt? knistis kiekvienoj temoj kur bent kiek uzsiminta apie tai? ieskojau. nieko gero neradau tongue.gif
Atsakyti
prastai ieškojai tamsta wink.gif
nemėgstu tinginių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 02, 22:01)
prastai ieškojai tamsta wink.gif
nemėgstu tinginių ax.gif

tai mestelk pavyzdziu, kur kalbama apie sia problema, tamsta biggrin.gif
tada jau ziuresim
Atsakyti
as ir turiu sita problema....todel mielai pasiskaityciau sprendimo budus...
Atsakyti
Manyciau pirmiausia reiktu isigyti sampuna, kuris skirtas riebioms saknims ir sausiems galiukams mirksiukas.gif o del plauku putimosi, tai pvz. pas mane si problema sunkiai sprendziama, nes plauku daug, o jie labai plonyciai tai del dregno oro labai puciasi, nieko cia jau nepakeisi, tokia plauku struktura..
Atsakyti
Man kirpėja siūlė naudoti šampūną normaliems plaukams, o balzamą sausiems, bet balzamą tepti labiau ant plaukų, stengtis, kad nekliūtų šaknims. Tada dar galiukams naudoti aliejuką.

Riebių plaukų šampūnai dar labiau nuriebina šaknis ir taip viskas tęsiasi be galo.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 12 04, 11:22)
Man kirpėja siūlė naudoti šampūną normaliems plaukams, o balzamą sausiems, bet balzamą tepti labiau ant plaukų, stengtis, kad nekliūtų šaknims. Tada dar galiukams naudoti aliejuką.

Riebių plaukų šampūnai dar labiau nuriebina šaknis ir taip viskas tęsiasi be galo.

as taip ir stengiuosi daryti, pries plovima istepu plauku galiukus aliejuku 4u.gif
Atsakyti
o galima tuos plauku aliejus tepti ant visu plauku, jei saknys riebios? smile.gif

mane nervina, kad pastoviai man sukrenta tie plaukai belekaip, uzsiraito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 12 04, 15:20)
o galima tuos plauku aliejus tepti ant visu plauku, jei saknys riebios? smile.gif

mane nervina, kad pastoviai man sukrenta tie plaukai belekaip, uzsiraito unsure.gif

Aš aliejuką tepu taip - du tris lašus išspaudžiu ant delnų, patrinu juos tarp delnų ir tada švelniai pamaigau delnais plaukų galiukus, šiek tiek visus plaukus. Aš naudojų sėmenų aliejuką iš AlfaPhar, sorry jei blogai pavadinimą užrašiau, tingiu eiti žiūrėti blush2.gif

Gal tu vakarais plauni tuos plaukus?
Atsakyti
newyear.gif

aš irgi turiu šia problemą, bet nelabai jau randu išeiti kažkokią... kaip sunku..
aš galva plaunu kasrytą, ir jau per pietus mano galiukai piestu stojasi i o pakaushis kaip spilipes... verysad.gif
plauku plaukučius stiprinančiais šampunais, maitinančiomis kaukėmis - nes labai slenka ir nieko neauga, o plaukų galiukus tepu sausu plaukų balzamu - poveikis O. kaip bebutu gaila... na plaukai mažiau slenka...jau pagaliau
Atsakyti