QUOTE(naitas @ 2010 09 18, 23:58)
pritariu dėl darželio 100 proc. Vedžiau vaiką nuo 3 metų - katastrofiškai nepatiko. Atsiėmiau. Leidžiu nuo 4 metų - pusė bėdos... bet ketinu irgi pristabdyti. Peršalo
peršalo tik dėl to, kad pats neapsirengia, o kaip žinia, grupėje 12 vaikų, tai visų nesužiūri
Į darželį vaiką leisti tik nuo kokių 5 ar 6 metų verta...
Pritariu visom keturiom...as buvau "naminis" vaikas, i pirma klase ejau ne tik kad neatsilikusi nuo darzeliniu vaiku bet ir mokanti daugiau uz juos- skaityti nuo 4 metu ir kazkiek rasyti, skaiciuoti.
Mano 4 metu vaikas neeina i darzeli ir greiciausiai eis tik nuo 5. Moka jis ne maziau nei darzeliniai o manau ir daugiau..taip kad kaip kazkas cia rase darzelis nebutinas tam kad lavintu igudzius ir man idomu kaip galima islavinti 12-15 vaiku igudzius vienai aukletojai...Vaiku darzelio pliusas nebent bendravimas su vaikais, taciau mano vaikas bendrauja ir taip pakankamai su vaikais. tad nematau reikalo savaite vesti, 3 sirgti ir nuolat girdyti antibiotikus. ( Praeitais metais kai jam buvo 3 metai, 3 menesius ejom i darzeli, sirgom nuolat, atsiemiau is darzelio per metus pora kartu slogavo tik)..
Atsakant i tema, kaip Kaune nezinau, o as nuo rugsejo savo 4 meti leidziu i Pepe Ilgakojine mokyklele Vilniuje. Mokykleleje grupeje 5-6 vaikai, demesio gauna pakankamai, lavinimo manau nemaziau nei darzelyje. einame i mokyklele 3 kart per savaite.