Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Fiesta

QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 21, 15:02)
Nieko nesakyciau, bet nesusilaikau smile.gif Niekad netikejau, kad zmones galintys ipirkt naujo modelio S8 sedi Supermamoj per dienas  smile.gif

Neturiu ką veikti tiesiog doh.gif Darbe laisvu laiku visada forumuose dalyvauju, vakarais namuose prie kavos puodo irgi ax.gif Patinka dalintis patirtimi bei patarimais mirksiukas.gif
Atsakyti
oj, tikrai nenorejau, kad nuskambetu kaip kazkoks "namiokas" smile.gif tiesiog stereotipiskai gera finansine padeti palaikantys zmones, paprastai yra uzimti ir forumuose nedalyvauja... aj, ne mano reikalas. gero vakaro ir labanakt visiems.. Ryt karstiligiskai ieskosiu dovaneliu.. tikiuosi rast stovejimo vieta parduotuviu aikstelese biggrin.gif
Beje, ar bus sniego siemet? O tai mano sipuotos padangos labai vargsta! doh.gif
Kitas dalykas - gal kas esat isbande kuro prieda dizeliniams varikliams? man priliurlino vyras kazko..tai biski graziau vedasi, ir taip saltas nesipurto rytais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 22, 00:21)
oj, tikrai nenorejau, kad nuskambetu kaip kazkoks "namiokas" smile.gif tiesiog stereotipiskai gera finansine padeti palaikantys zmones, paprastai yra uzimti ir forumuose nedalyvauja...  aj, ne mano reikalas. gero vakaro ir labanakt visiems.. Ryt karstiligiskai ieskosiu dovaneliu.. tikiuosi rast stovejimo vieta parduotuviu aikstelese biggrin.gif
Beje, ar bus sniego siemet? O tai mano sipuotos padangos labai vargsta!  doh.gif
Kitas dalykas - gal kas esat isbande kuro prieda dizeliniams varikliams? man priliurlino vyras kazko..tai biski graziau vedasi, ir taip saltas nesipurto rytais smile.gif

Nemėgstu stereotipų lotuliukas.gif
Bus sniego. Atvešim su Kamaz`ais iš kaimynės Rusijos glūdumos. Gal padovanos keletą šimtų tonų.
O jei rimtai, tai per Kalėdas lyg ir pranašauja sniegelio mirksiukas.gif
Va va, prisipirkote šipuotų padangų - o naudos nulis. Ne be reikalo aš prieš žiemą taip visiems siūliau pirkti nešipuotas žiemines padangas lotuliukas.gif
Hmm, dėl to priedo dyzeliams, tai akių dūmimas. Kiek girdėjau iš atsiliepimų, tai nieko ten jis nepadeda. O yra jų visokių ir begalė. Geriausias mano (ir ne tik mano) išbandytas dalykas:
Labai gerai dyzeliams į kurą įpilt dvitakčių variklių tepaliuko (labiausiai tam tinka Husqvarna dvitaktė alyva High Performance). Reikia naudoti raudoną, kuris skirtas grandininiams pjūklams. Kuro siurblio tepimas labai pagerėja, tas tepaliukas sudega nepalikdamas nagaro. Variklis net murkia. Į 80 litrų reikia pilti 50 gramų. Tačiau tas tepaliukas brangus. Tik va nebepamenu kainos doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 20, 15:13-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 20, 15:13)
Aš asmeniškai geriau A6 imčiau, nei TT. Turėjau B4, C4, V8, A3, A4, A6, A8,  dabar turiu S8. Į kitus automobiliukus net nesidairau. Labai labai patenkintas. Dabar pradėjau naujesnės S8 paieškas  ax.gif

Man s8 labai patinka,bet juk as mergaite,smulki ir neissivaizduoju saves prie jos vairo.O be to labai megstu dauzyti auto galine dali,tai jau mazyle tt buvau aptrankius gerokai,o didziules a6 ar a8 tikrai nejausciau blush2.gif Man reikia to dalyko kur pypsi ,kai pajaucia man gresianti pavoju biggrin.gifO kaip golfai ketvirti,koki dyzeli paimt geru metu gal nieko,na,aisku,man ne tt,pamatau ir silpna darosi.
Papildyta:
QUOTE(Miksas @ 2006 12 20, 19:32)
as irgi vazineju su audi, bet mersai vaziuoja maloniau.cia lyginant tos pacios klases ir panasiu metu

Uz Audi TT tai tikrai mersai maloniau vaziuoja,bet uz a6 ar a8 kad maloniau,drisciau priestarauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2006 12 23, 18:06)
Man s8 labai patinka,bet juk as mergaite,smulki ir neissivaizduoju saves prie jos vairo.

Kas jau kas, bet S8 tikrai vyriškas automobilis. Tačiau įdomu būtų pamatyti moterį už S8 vairo (neteko dar matyt) ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 23, 17:32-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 23, 17:32)
Kas jau kas, bet S8 tikrai vyriškas automobilis. Tačiau įdomu būtų pamatyti moterį už S8 vairo (neteko dar matyt)  ax.gif

Gal ir nieko butu,su a8 teko vaziuoti smile.gif Patiko...net labai
Papildyta:
QUOTE(abc @ 2006 12 24, 21:46)

Tiesa,siandien vazinejau su septintu bmw 2006m,aisku,ne mano kisenei,bet tas jos dydis man pasirode ne kliutis,tikrai faina masina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2006 12 24, 22:55)

Na bet su S8 tai malonumas kokį 100 kartų didesnis thumbup.gif Vien dėl sportinės pakabos ir galingesnio variklio biggrin.gif
P.S. O koks malonumas paspaudus aksceleratoriaus pedalą, matyti (ir jausti), kai spidometro rodyklė kyla iki 100km/h per 5 sekundes... Mmm bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 25 gruodžio 2006 - 00:12
smile.gif+2006 12 25, 00:05-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 25, 00:05)
Na bet su S8 tai malonumas kokį 100 kartų didesnis  thumbup.gif  Vien dėl sportinės pakabos ir galingesnio variklio  biggrin.gif
P.S. O koks malonumas paspaudus aksceleratoriaus pedalą, matyti (ir jausti), kai spidometro rodyklė kyla iki 100km/h per 5 sekundes... Mmm  bebe.gif  lotuliukas.gif

blink.gif per 5 sekundes??Geras!!!!O cia tai masina,o jei ne paslaptis,kiek benziuko sunaudoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2006 12 25, 16:05)
blink.gif per 5 sekundes??Geras!!!!O cia tai masina,o jei ne paslaptis,kiek benziuko sunaudoja? biggrin.gif

Labai tiksliai nematavau, bet į šešias sekundes sutelpu.
Benzino, tai labai daug. Neskaičiuoju, tiesą sakant, bet tikrai nemažai. Vistik 8 cilindrai...
Atsakyti
Pasvajot galima visiems... bet realiai as (pasyvi naujos masinos ieskotoja) dabar pereinu prie aktyviu ieskotoju. Ir jau sugalvojau, ko noriu.. Labai paprasta buvo apsisprest: Audi, BMW, VW, Mercedes atkrenta, nes jau nusibodo kasdien kulniuot i aikstele..noriu masina laikyt po langais ir kaskart nebijot ryte pazvelgt pro langa smile.gif Tai, tsakant, Vectra B (sedanas, automatas) patapo galutiniu ieskomu objektu smile.gif Su tuo save is sveikinu smile.gif
Atsakyti

Uz Audi TT tai tikrai mersai maloniau vaziuoja,bet uz a6 ar a8 kad maloniau,drisciau priestarauti g.gif
[/quote]

tai nedrysk smile.gif aisku koks nors a klases uz A6 ar A8 nevaziuos maloniau taciau as juk sakiau tos pacios klases.kaip pvz butu A4 ir c klases mersai nuo kokiu 93metu.kadangi vazinejau ir su viena ir su kita tai mersas tikrai minksciau vaziuoja.tik va stabilumo neturi,bet zvyrkeliu atrodo kad asfaltu vaziuoji.o A8 tai p reiktu lyginti su S klases mersu,tai manau pastarasis irgi toli grazu nenusileidziai.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 26, 17:20-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 26, 17:20)
Labai tiksliai nematavau, bet į šešias sekundes sutelpu.
Benzino, tai labai daug. Neskaičiuoju, tiesą sakant, bet tikrai nemažai. Vistik 8 cilindrai...

Siulo man audi A8,o gal S8.kaina tai sakyciau kosmine.10000euriuku nori.Su telikais,visais bajeriais ten,ratai 19,ir po kapotu sake kazkas nerealaus,jau visai svarstau ta varianta,o ko ne, o ko man sau zveriuko neikirtus biggrin.gif Va ir pamatysit mergaite uz vairo tos grazuoles biggrin.gif
Atsakyti