QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 22, 00:21)
oj, tikrai nenorejau, kad nuskambetu kaip kazkoks "namiokas"
tiesiog stereotipiskai gera finansine padeti palaikantys zmones, paprastai yra uzimti ir forumuose nedalyvauja... aj, ne mano reikalas. gero vakaro ir labanakt visiems.. Ryt karstiligiskai ieskosiu dovaneliu.. tikiuosi rast stovejimo vieta parduotuviu aikstelese
Beje, ar bus sniego siemet? O tai mano sipuotos padangos labai vargsta!
Kitas dalykas - gal kas esat isbande kuro prieda dizeliniams varikliams? man priliurlino vyras kazko..tai biski graziau vedasi, ir taip saltas nesipurto rytais
Nemėgstu stereotipų
Bus sniego. Atvešim su Kamaz`ais iš kaimynės Rusijos glūdumos. Gal padovanos keletą šimtų tonų.
O jei rimtai, tai per Kalėdas lyg ir pranašauja sniegelio
Va va, prisipirkote šipuotų padangų - o naudos nulis. Ne be reikalo aš prieš žiemą taip visiems siūliau pirkti nešipuotas žiemines padangas
Hmm, dėl to priedo dyzeliams, tai akių dūmimas. Kiek girdėjau iš atsiliepimų, tai nieko ten jis nepadeda. O yra jų visokių ir begalė. Geriausias mano (ir ne tik mano) išbandytas dalykas:
Labai gerai dyzeliams į kurą įpilt dvitakčių variklių tepaliuko (labiausiai tam tinka Husqvarna dvitaktė alyva High Performance). Reikia naudoti raudoną, kuris skirtas grandininiams pjūklams. Kuro siurblio tepimas labai pagerėja, tas tepaliukas sudega nepalikdamas nagaro. Variklis net murkia. Į 80 litrų reikia pilti 50 gramų. Tačiau tas tepaliukas brangus. Tik va nebepamenu kainos