Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Fiesta

QUOTE(Vitra @ 2006 12 04, 17:46)
Gink dieve, ne aš  unsure.gif

lotuliukas.gif Tikiu.
Atsakyti
Variklis ne 2,3 o 1,97(pagal auto pasą). Be to, yra dujų įranga. Lygiu keliu 100 km. 10 litrų užtenka.
O į darbščiųjų rankelių būrelį, jeigu ką, siųsiu savo vyrą biggrin.gif
Atsakyti
2.0 l vadinasi smile.gif parasyk, kiek mieste ima... Turetum sutilpt i 15 blink.gif
Atsakyti
Sveiki,va ir as pardavus masiniuka,ieskau kito.Siaip turiu broli,nusimananti apie visa tai,bet noreciau,kad ir jus man patartumet.Nes ka as issirenku,jis isvadina "vazinejanciu kibiru,triperiu ir pan.":)Pardaviau Audi TT,kuria be proto zavejausi,kabrio,2002metu,bet barsket pradejo labai,o ir taisymas kainavo nemazai visko.Dabar galvoju apie Vabala 2002metu kokiu,ar 4 golfa panasiu metu.na,pradekit pult ir jus:)Juk as mergaite,nepirksiu bumerio ar audi A6 smile.gif
Atsakyti
na taip..ne visiems patinka dideles masinos juk smile.gif Bet, jei jau maza - siulyciau issirinkt saugiausia.. beje, kodel nesvarstot VW Passat? Opel Vectra tokiu metu irgi labai moderni, gana moteriska masina. Man tos visos mazes - baisiai nesolidziai atrodo biggrin.gif o vabalas - isvis be rysio... Juk vaika reikia veziotis, ane? Tai kur patogumas?
Patinka man Audi a3.... va ax.gif arbe mercedes toks kaip mazas minivenas (vis modelis uzkrenta doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 06, 11:45)
na taip..ne visiems patinka dideles masinos juk smile.gif Bet, jei jau maza - siulyciau issirinkt saugiausia.. beje, kodel nesvarstot VW Passat? Opel Vectra tokiu metu irgi labai moderni, gana moteriska masina. Man tos visos mazes - baisiai nesolidziai atrodo biggrin.gif o vabalas - isvis be rysio... Juk vaika reikia veziotis, ane? Tai kur patogumas?
Patinka man Audi a3.... va  ax.gif arbe mercedes toks kaip mazas minivenas (vis modelis uzkrenta  doh.gif )

Aciu uz patarimus,isgirsti "vabalas tai isvis be rysio"yra zymiai geriau nei "tas bl... sup...vabalas vazinejantis lavonas juk":)passat man nepatinka,o ir vectra ne prie sirdies schmoll.gif As megstu tokias grazutes masinytes,issiskyriancias is kitu,dizainu ir net spalva.Taip,A3 ir man tinka biggrin.gif Bet kad nelabai kaina atitinka tikroves,na,6tukstancius euru moket uz audi a3,kai TT galima uz 7 paimt.nezinau.
Atsakyti
Aš noriu pirkti mašiniuką Peogeot 206. Tik nežinau ar benziną ar dyzelį g.gif
Atsakyti
biggrin.gif na, atleisk, negaliu pasakyt apie vabala taip ziauriai... biggrin.gif as megstu dideles masinas, tad man visos mazes - nelabai rolleyes.gif Koks poziuris i BMW? 1 ar 3 klases? nedidukai tokie, bet jau i masinas panasus biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 07, 11:06)
biggrin.gif na, atleisk, negaliu pasakyt apie vabala taip ziauriai... biggrin.gif as megstu dideles masinas, tad man visos mazes - nelabai  rolleyes.gif Koks poziuris i BMW? 1 ar 3 klases? nedidukai tokie, bet jau i masinas panasus biggrin.gif

smile.gif Na,bmw man patinka ir netgi tas didysis SIMAKAS smile.gif Turiu omeny,tas einantis po bumerio,teko su brolio vaziuoti,tai vienu momentu net buvau pamirsus visas savo simpatijas,skirtas mazulytem masinytem smile.gif O is trecios klases vat nezinau ka pasirinkciau.O ka blogo apie mazda 3 pasakytumete?Ar panasios sios susisiekimo priemones i auto biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 04, 15:39)
tipo "ubage"? Kur Tu ja paskui desi.. Vaje vaje... ir dar audi 90 (ne 80). Koks variklis? 2.3? kai as buvau zalia turejau 91 metu audi 90. Varge varge.. kuro sanaudos virsijo sveiko proto ribas.  doh.gif

85 metu tai perechodas , o ubage iki 85, normali masina kaip pirmai pradziai,tik va su dujom jos nedraugauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miksas: 09 gruodžio 2006 - 19:00
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 07, 11:06)
biggrin.gif na, atleisk, negaliu pasakyt apie vabala taip ziauriai... biggrin.gif as megstu dideles masinas, tad man visos mazes - nelabai  rolleyes.gif Koks poziuris i BMW? 1 ar 3 klases? nedidukai tokie, bet jau i masinas panasus biggrin.gif

Kur pradingo mano patarejas smile.gif ?
Atsakyti
ir ka daryt, likau be masinos g.gif kaip be ranku verysad.gif ir nusipirkt sansu ner, nors paimk ir nusisauk schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 16 gruodžio 2006 - 18:12