www.autoplius.lt
QUOTE(nijolaite @ 2006 12 01, 21:50)
man siūlo 1991 m. Ford Fiestą. Išrudijusi arka, šiaip parudijus truputį. Techninė būklė gera, dyzelis, 2 durų. Gal kas žinot rinkos kainą?
Kam tau reikalingas senas Fordas,surūdijęs,ir dar dviejų durų??? Iki pavasario tikrai subyrės,jei ne iki šio,tai iki sekančio tikrai O tikra mašinos techninė būklė paaiškės porą tūkstančių km.nuvažiavus,arba kai degalų naują porciją pati užpilsi Patikėk,nepirk,gali netyčia bėdą nusipirkti.Dar vienas draugiškas patarimas-nepirk,ką siūlo,rinkis pati
ačiū . šiaip autoplius'e žiūrėjau, tokios nebuvo.
Papildyta:
šiaip giminaitis siūlo, tik dėl kainos neaišku.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2006 12 01, 22:34)
Kam tau reikalingas senas Fordas,surūdijęs,ir dar dviejų durų??? Iki pavasario tikrai subyrės,jei ne iki šio,tai iki sekančio tikrai O tikra mašinos techninė būklė paaiškės porą tūkstančių km.nuvažiavus,arba kai degalų naują porciją pati užpilsi Patikėk,nepirk,gali netyčia bėdą nusipirkti.Dar vienas draugiškas patarimas-nepirk,ką siūlo,rinkis pati
QUOTE(nijolaite @ 2006 12 01, 22:43)
ačiū . šiaip autoplius'e žiūrėjau, tokios nebuvo.
Papildyta:
Papildyta:
Tokių metų fiesta gerame stovyje daugiau 1700Lt neverta. O jei dar pupuvus, tai daugiau 1400Lt. tikrai neverta mokėti, ypač kai čia trečioji fiesta... Už trečiąją jau geriau antras Golf.
QUOTE(Vitra @ 2006 12 04, 16:00)
Na aš tai Audi 90 Quatro 1991 m. prisimenu su nostalgija. labai geras mašiniukas buvo... Tik va, atėjo laikas kitai...
Kažkada ir aš tokią turėjau. Pavogė
QUOTE(nijolaite @ 2006 12 03, 22:16)
kadangi esu dar visai ''zalia''vairuotoja ,tai nusipirkau Audi 90 85 m.,nes gera bijau sukulti .?
Sveika atvykusi i darbciųjų rankų būrelį! Tikiuosi mes tave daznai pamatysim 'norinciom viska zinoti apie savo auto' skyrely
+2006 12 04, 17:15-->
Gink dieve, ne aš
QUOTE(Vytautas @ 2006 12 04, 17:15)
Kažkada ir aš tokią turėjau. Pavogė
Gink dieve, ne aš