Man mintis
Labai labai
Pakritikuokit sita
<...>
jei ka cia pirmasis blynas dailinant fotkes su kompu
<...>
jei ka cia pirmasis blynas dailinant fotkes su kompu
o dieve atsiprasau, is kur man zinot
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 17:24)
Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok . Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema.
Neprieštarauju Minėtoje nuotraukytėje į šią temą žiūrima vaikų akimis ir subtiliai, susiejant su pasaka, taigi čia dar viskas ok
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 17:24)
O šiame konkurse viskas pripaišyta.
Turėjau omenyje žodį "primesti" Bet ir čia viskas tvarkoj - ką primetame, tą pripaišome Juokauju
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 18:33)
o dieve atsiprasau, is kur man zinot
Pirmoje žinutėje yra nuoroda į bendras fotokonkursų taisykles, rods 11 taisyklė.
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 19:38)
Pirmoje žinutėje yra nuoroda į bendras fotokonkursų taisykles, rods 11 taisyklė.
nu tada pasalinkit ta nuotrauka, neperskaicau, nusizengiau
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 19:53)
nu tada pasalinkit ta nuotrauka, neperskaicau, nusizengiau
teks tau ją keisti
ai sudalyvausiu kitam konkurse kada nors, tiek to
nuo zioplumo vaistu ner
nuo zioplumo vaistu ner
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 19:35)
gaila, kad taip išėjo, bet labai kviečiame sudalyvauti su kita nuotrauka-pasaka. Juk laiko dar yra. Galbūt ji bus dar šaunesnė ir laimės mažyliui šventinį prizą
O visas taisykles rasite va čia:
Man kiekviena pasaka-nuotrauka yra savotiškai graži. Žinoma kai kurios neatitinka šios temos pavadinimo, tiesiog padarytas labai gražus atvirukas. Šį konkursą aš įsivaizduoju taip, kad būtent nuotraukoje turi atsispindėti pasakos motyvai, kažkoks fragmentas iš pasakos, arba dominuoti pasakos veikėjai. Šioje temoje norisi spalvingumo, mažiau rimtumo, daugiau šmaikštumo. Arba, kitaip sakant, vaikas turi atsidurti pasakoje, tarp pasakos personažų.... Man asmeniškai labiau patinka splavingos nuotraukos. Pvz. ši
arba ši
Nuotrauka kur mergytė laiko varlytę labai graži ir gal būt atspindi pasaką, bet ji man nedvelkia Kaledomis.
Man patinka kai nuotraukose, kaip Jūs rašot, yra ,,saldumo". Manau, kad šioje temoje to ,,saldumo" tikrai negali būti per daug. Jau vien tik žodis pasaka-saldus.
arba ši
Nuotrauka kur mergytė laiko varlytę labai graži ir gal būt atspindi pasaką, bet ji man nedvelkia Kaledomis.
Man patinka kai nuotraukose, kaip Jūs rašot, yra ,,saldumo". Manau, kad šioje temoje to ,,saldumo" tikrai negali būti per daug. Jau vien tik žodis pasaka-saldus.
QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 06, 23:12)
Man kiekviena pasaka-nuotrauka yra savotiškai graži. Žinoma kai kurios neatitinka šios temos pavadinimo, tiesiog padarytas labai gražus atvirukas. Šį konkursą aš įsivaizduoju taip, kad būtent nuotraukoje turi atsispindėti pasakos motyvai, kažkoks fragmentas iš pasakos, arba dominuoti pasakos veikėjai. Šioje temoje norisi spalvingumo, mažiau rimtumo, daugiau šmaikštumo. Arba, kitaip sakant, vaikas turi atsidurti pasakoje, tarp pasakos personažų.... Man asmeniškai labiau patinka splavingos nuotraukos. Pvz. ši
arba ši
arba ši
pati nebuciau geriau parasius