Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 12:52)
Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 13:46)
sita verta demesio
Man visai patinka, kaip išreikšta šitos nuotraukėlės mintis - žiburiukai aplink varlytę ir veidukas, ryškėjantis fone:
http://www.supermama...061_0009433.jpg
Tikrai matai, kaip vyksta stebuklas
Bet... Be to, kad ji galėtų būti truputį kalėdiškesnė, man labiau norėtųsi tokioje nuotraukėlėje matyti mamytę ir tėvelį, o ne tokio amžiaus vaikus
Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę
Na bet čia dar, sakyčiau, nuosaikus variantas
Šitoje nuotraukoje Sniego karalienės įvaizdis man visiškai nedera su vaikiška vaizduote
http://www.supermama...061_0009435.jpg
Sorry
O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms
http://www.supermama...061_0009433.jpg
Tikrai matai, kaip vyksta stebuklas
Bet... Be to, kad ji galėtų būti truputį kalėdiškesnė, man labiau norėtųsi tokioje nuotraukėlėje matyti mamytę ir tėvelį, o ne tokio amžiaus vaikus
Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę
Na bet čia dar, sakyčiau, nuosaikus variantas
Šitoje nuotraukoje Sniego karalienės įvaizdis man visiškai nedera su vaikiška vaizduote
http://www.supermama...061_0009435.jpg
Sorry
O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 14:16)
Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne? Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia ) irgi per anksti suaugusiais daromi?
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 14:27)
Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne? Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia ) irgi per anksti suaugusiais daromi?
Pasakos - tinka
Bet manau, kad tai, ką vaikai žaidžia, žaisdami imituoja, ir ką jie svajoja, kaip jie tai supranta yra skirtingi dalykai. Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 15:16)
Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos
Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi:
1. Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks
2. Per mazai padirbeta
3. Pasirinkta negera foto
Bet cia dzin
Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 12 06, 17:34)
*Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos
2. Per mazai padirbeta
Bet cia dzin
**Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :
2. Per mazai padirbeta
Bet cia dzin
**Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :
*
** man ji irgi labai grazi, bet man labiau atviruka primena
Dar va grazia radau (tai jau dvi )
Graziai mazylis miega, rankytes taip sudetos.....
Graziai mazylis miega, rankytes taip sudetos.....
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 16:32)
Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome
Ai tingiu komentuot...Kiekvienas sprendžiam pagal savo sugedimo laipsnį tsakant. Aš pvz. asmeniškai vaikystėj galvodavau ir apie princus ir dar daržely simpatiją turėjau Niekas kažkokia besarmate nelaikė. Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok . Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema.
O šiame konkurse viskas pripaišyta. Kalėdų senis irgi suaugęs personažas, bet nekliūva
Man kol kas pati pačiausia ta kurią jau ir minėjau