Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 12:52)
Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man dar šita patinka, bet ji labiau į atviruką panaši
Faina
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 13:46)
Man dar šita patinka, bet ji labiau į atviruką panaši
Faina

drinks_cheers.gif sita verta demesio rolleyes.gif
Atsakyti
Man visai patinka, kaip išreikšta šitos nuotraukėlės mintis - žiburiukai aplink varlytę ir veidukas, ryškėjantis fone:
http://www.supermama...061_0009433.jpg
Tikrai matai, kaip vyksta stebuklas thumbup.gif
Bet... Be to, kad ji galėtų būti truputį kalėdiškesnė, man labiau norėtųsi tokioje nuotraukėlėje matyti mamytę ir tėvelį, o ne tokio amžiaus vaikus blush2.gif
Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę unsure.gif
Na bet čia dar, sakyčiau, nuosaikus variantas 4u.gif

Šitoje nuotraukoje Sniego karalienės įvaizdis man visiškai nedera su vaikiška vaizduote unsure.gif
http://www.supermama...061_0009435.jpg
Sorry 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio 4u.gif Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 14:16)
Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę  unsure.gif 

Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne? bigsmile.gif Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia tongue.gif ) irgi per anksti suaugusiais daromi?
Atsakyti
Manau si paskaite super thumbup.gif ....Pries ja nieko pries as neturiu..... wub.gif
user posted image
Dar labai grazu sitie vaizdeliai..... wub.gif
user posted image wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 06 gruodžio 2006 - 14:59
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 14:27)
Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne?  bigsmile.gif Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia  tongue.gif ) irgi per anksti suaugusiais daromi?

Pasakos - tinka biggrin.gif
Bet manau, kad tai, ką vaikai žaidžia, žaisdami imituoja, ir ką jie svajoja, kaip jie tai supranta yra skirtingi dalykai. Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 15:16)

O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio
  4u.gif  Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos mirksiukas.gif
Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi:
1. Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks lotuliukas.gif
2. Per mazai padirbeta
3. Pasirinkta negera foto

Bet cia dzin smile.gif

Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 12 06, 17:34)
*Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos  mirksiukas.gif
Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi:
1.  Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks  lotuliukas.gif
2. Per mazai padirbeta
3. Pasirinkta negera foto

Bet cia dzin smile.gif

**Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :

user posted image

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

** man ji irgi labai grazi, bet man labiau atviruka primena 4u.gif
Atsakyti
Dar va grazia radau (tai jau dvi smile.gif )

user posted image

Graziai mazylis miega, rankytes taip sudetos..... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 16:32)
Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome  mirksiukas.gif  4u.gif

Ai tingiu komentuot...Kiekvienas sprendžiam pagal savo sugedimo laipsnį tsakant. Aš pvz. asmeniškai vaikystėj galvodavau ir apie princus ir dar daržely simpatiją turėjau tongue.gif Niekas kažkokia besarmate nelaikė. Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok . Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema. smile.gif
O šiame konkurse viskas pripaišyta. Kalėdų senis irgi suaugęs personažas, bet nekliūva biggrin.gif

Man kol kas pati pačiausia ta kurią jau ir minėjau
user posted image
Atsakyti