Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:09)
tik del ribos tarp atviruko ir pasakos manau cia dar bus pilna gincu , kas sake, kad atviruku siuzete nebuna pasakos? o is kitos puses pasaka, tai nereiskia, kad tai tik daug personazu ir "fejerverku"...
Visiškai sutinku Tai ir norėjau pasakyti
Kažkas komentuodami nuotrauką su kiškiu kalbėjo, kad per daug panašu į atviruką - bet ten yra mintis, siužetas.
O kai kurios nuotraukos, kurios labiau pretenduoja į pasakas, yra truputį perkrautos per daug spalvingais veikėjais Saldu
O dėl tų akių tai net nesupratau iš pradžių, apie ką šnekat, nes ta nuotrauka man nelabai priimtina dėl kitų priežasčių - mažo vaiko veidas įpaišytas į didesnio kūną Panašiai, kaip paveiksluose būdavo vaizduojamas kūdikėlis Jėzus - kūdikio veidu ir neproporcingai dideliu kūnu Juk išsaugoti mintį ir nupaišyti angeliuką buvo galima ir iš originalios vaiko nuotraukos
Ačiū, Stebukle
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio
Na bet dar nevakaras
Na bet dar nevakaras
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 05, 17:23)
QUOTE(lempecka @ 2006 12 05, 19:54)
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio
Na bet dar nevakaras
Na bet dar nevakaras
MAn sitos dvi nuotraukos
man labai patiko vaikiukas uz lango toks mielas .ir visos kitos nuotraukytes idomios gaila as nemoku padaryt tokiu savo leliuko
QUOTE(GELALA @ 2006 12 05, 14:44)
http://www.supermama...p...w&phid=9394 man sita faina ,linksmuoliska ,ir tie nykstukeliai tokie
man sita pati graziauia
o nauju foto atsirado ir angelas dingo
QUOTE(mama22 @ 2006 12 06, 12:02)
o nauju foto atsirado ir angelas dingo
Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim
Mamyte gal kita ides ,nors manau kad labai nemalonu kaip tavo foto apkalba ne is geros puses ,as asmeniskai nekreipciau demesio i kritika
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 06, 12:11)
Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim
Mamyte gal kita ides ,nors manau kad labai nemalonu kaip tavo foto apkalba ne is geros puses ,as asmeniskai nekreipciau demesio i kritika
na kritika nera malonu, bet tai suteikia sansa pasitaisyti, pasitobulinti
na nezinau jei pradetu aptarinet mano vaiko isvaizda tipo ,tai tikrai noras dingtu det fotkes