Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas doh.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:09)
tik del ribos tarp atviruko ir pasakos manau cia dar bus pilna gincu  mirksiukas.gif , kas sake, kad atviruku siuzete nebuna pasakos? o is kitos puses pasaka, tai nereiskia, kad tai tik daug personazu ir "fejerverku"... 

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Tai ir norėjau pasakyti biggrin.gif

Kažkas komentuodami nuotrauką su kiškiu kalbėjo, kad per daug panašu į atviruką - bet ten yra mintis, siužetas.

O kai kurios nuotraukos, kurios labiau pretenduoja į pasakas, yra truputį perkrautos per daug spalvingais veikėjais 4u.gif Saldu rolleyes.gif

O dėl tų akių tai net nesupratau iš pradžių, apie ką šnekat, nes ta nuotrauka man nelabai priimtina dėl kitų priežasčių - mažo vaiko veidas įpaišytas į didesnio kūną schmoll.gif Panašiai, kaip paveiksluose būdavo vaizduojamas kūdikėlis Jėzus - kūdikio veidu ir neproporcingai dideliu kūnu unsure.gif Juk išsaugoti mintį ir nupaišyti angeliuką buvo galima ir iš originalios vaiko nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2006 12 05, 19:51)
Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas  doh.gif 
blush2.gif

http://www.supermama...09c5e97a760d3a6
Atsakyti
Ačiū, Stebukle 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais lotuliukas.gif ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio
Na bet dar nevakaras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 05, 17:23)

Man patinka si
user posted image

QUOTE(lempecka @ 2006 12 05, 19:54)
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais  lotuliukas.gif  ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio
Na bet dar nevakaras  ax.gif

MAn sitos dvi nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man labai patiko vaikiukas uz lango toks mielas .ir visos kitos nuotraukytes idomios gaila as nemoku padaryt tokiu savo leliuko
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2006 12 05, 14:44)
http://www.supermama...p...w&phid=9394 man sita faina ,linksmuoliska ,ir tie nykstukeliai tokie  wub.gif

man sita pati graziauia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o bigsmile.gif nauju foto atsirado bigsmile.gif ir angelas dingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 06, 12:02)
bigsmile.gif nauju foto atsirado  bigsmile.gif ir angelas dingo  blush2.gif

Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim biggrin.gif biggrin.gif

Mamyte gal kita ides wub.gif ,nors manau kad labai nemalonu kaip tavo foto apkalba ne is geros puses verysad.gif ,as asmeniskai nekreipciau demesio i kritika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 06, 12:11)
Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim  biggrin.gif  biggrin.gif

Mamyte gal kita ides  wub.gif ,nors  manau kad labai nemalonu kaip tavo foto  apkalba  ne is geros puses verysad.gif ,as asmeniskai  nekreipciau demesio i kritika  cool.gif

na kritika nera malonu, bet tai suteikia sansa pasitaisyti, pasitobulinti mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau jei pradetu aptarinet mano vaiko isvaizda tipo blink.gif ,tai tikrai noras dingtu det fotkes
Atsakyti