Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(elge @ 2006 12 05, 14:53)
Atvirukas ar pasaka - štai kur esminė šio konkurso mįslė  biggrin.gif 

Aš tai dar vertinu ir tai, kiek prie tos nuotraukėlės yra padirbėta  mirksiukas.gif  Viena yra įpaišyti vaikutį ant kokio nors atviruko, kita - sukurti kokį nors siužetą, padėlioti montažiuką iš atskirų detalių.
Šia prasme net ir kiškis balansuoja ant pasakos ir atviruko ribos - lyg ir portrečiukas, bet turi ir labai subtiliai išreikštą siužetinę mintį  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
tik del ribos tarp atviruko ir pasakos manau cia dar bus pilna gincu mirksiukas.gif , kas sake, kad atviruku siuzete nebuna pasakos? o is kitos puses pasaka, tai nereiskia, kad tai tik daug personazu ir "fejerverku"...
as irgi uz minti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:04)
taigi pasaku visokiu buna bigsmile.gif

Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 18:04)
Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios...

Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo ax.gif

na nemanau, kad tos vaiko akys tokios, tik nuotraukoje taip isejo, bet as asmeniskai tada kita foto buciau panaudojus blush2.gif na gerai, as nebesikabinesiu prie to...
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:04)

cia gi kaledu pasaka mirksiukas.gif man asmeniskai tai labai grazi pasaka turetu but, silta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:13)
Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:04)
Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios...

Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo ax.gif

atsiprasau, bet cia maketavimo subtilybes, jau kaip pateiksi taip ir bus. tikiu, kad naturoje sio vaikelio akutes pasakiskai grazios mirksiukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 17:04)

tada truputi pavadinimas netinka g.gif
Atsakyti
Matet, dar vienas fotokonkursas thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:13)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokiu net nesukursi ir neparosdysi lotuliukas.gif
Man patinka si
user posted image
Atsakyti
Labai išradingos ir kūrybingos mamytės wub.gif O tokie konkursai puiki proga patobulinti darbo kompiuteriu įgūdžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:19)
Matet, dar vienas fotokonkursas thumbup.gif:

Aga, turėtų būti įdomus rolleyes.gif
Kaip kokia bezdžioniukų diskoteka (būdavo tokios mano jaunystėje laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:27)
Aga, turėtų būti įdomus rolleyes.gif
Kaip kokia bezdžioniukų diskoteka (būdavo tokios mano jaunystėje laugh.gif )

Mano jaunystej irgi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:31)
Mano jaunystej irgi hihihi.gif

blink.gif o daba senatve ania user posted image tada mano laikais dar nieko nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 16:59)
nu man asmeniskai jos kaip is siaubo filmo atrodo, todel ir prikibau  blush2.gif

aš manau, jei būtų ta nuotrauka spalvota visai kitaip atrodytų, šiaip siužetas visai fainas rolleyes.gif

man šitas konkursas patinka dar ir tuo, kad nuotraukų griūties nebus.
bus lengviau išsirinkti favoritus mirksiukas.gif
Atsakyti