Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Atvirukas ar pasaka - štai kur esminė šio konkurso mįslė biggrin.gif

Aš tai dar vertinu ir tai, kiek prie tos nuotraukėlės yra padirbėta mirksiukas.gif Viena yra įpaišyti vaikutį ant kokio nors atviruko, kita - sukurti kokį nors siužetą, padėlioti montažiuką iš atskirų detalių.
Šia prasme net ir kiškis balansuoja ant pasakos ir atviruko ribos - lyg ir portrečiukas, bet turi ir labai subtiliai išreikštą siužetinę mintį wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 13:54)
pabalsavau, tik kodel nerodo balsavimo rezultatu?  g.gif  blush2.gif

kad nebūtų "bandos" principu balsuojama biggrin.gif pastebėjom, kad kai rezultatai yra matomi, daug kas pasiduoda kitų įtakai tongue.gif ima ir balsuoja už tą, už kurį balsuoja dauguma, arba jei pamato, kad vos keliais balsais skiriasi lyderiai - lenktyniauti pradeda palaikymo komandos. Geriau jau nematyti rezultatų iki balsavimo pabaigos bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Nuotrauka labai graži. Bet ar čia pasaka?
Atsakyti
Vienas paveikslėlis tikrai baugiai atrodo. Vieną kartą pažiūrėjau ir daugiau nesiryžtu žiūrėti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 05, 17:41)
kad nebūtų "bandos" principu balsuojama  biggrin.gif  pastebėjom, kad kai rezultatai yra matomi, daug kas pasiduoda kitų įtakai  tongue.gif  ima ir balsuoja už tą, už kurį balsuoja dauguma, arba jei pamato, kad vos keliais balsais skiriasi lyderiai - lenktyniauti pradeda palaikymo komandos. Geriau jau nematyti rezultatų  iki balsavimo pabaigos  bigsmile.gif

nu aisku, aciu uz atsakyma 4u.gif o kada baigsis balsavimas? blush2.gif
QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 05, 17:44)

Nuotrauka labai graži. Bet ar čia pasaka?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 17:47)
Vienas paveikslėlis tikrai baugiai atrodo. Vieną kartą pažiūrėjau ir daugiau nesiryžtu žiūrėti fear.gif

tu gal apie angela su tokiom akim blink.gif ?
Atsakyti
Ko prikibot prie vaiko akių mad.gif Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis umn.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 17:54)

tu gal apie angela su tokiom akim  blink.gif ?

Apie tą patį blush2.gif
Net nesiryžau įmesti čia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:53)
Ko prikibot prie vaiko akių  mad.gif  Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis umn.gif

Neprikibom, o tiesiog sakom, kad bijom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:53)
Ko prikibot prie vaiko akių  mad.gif  Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis umn.gif

nu man asmeniskai jos kaip is siaubo filmo atrodo, todel ir prikibau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 16:53)

kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:03)
kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka  blush2.gif

Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios...

Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 05 gruodžio 2006 - 17:06
QUOTE(she @ 2006 12 05, 18:03)
kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka  blush2.gif

taigi pasaku visokiu buna bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai šita tokia idomi pasirodė
user posted image
Tarsi vaikelis sapną matytų ax.gif
Atsakyti