Atvirukas ar pasaka - štai kur esminė šio konkurso mįslė
Aš tai dar vertinu ir tai, kiek prie tos nuotraukėlės yra padirbėta Viena yra įpaišyti vaikutį ant kokio nors atviruko, kita - sukurti kokį nors siužetą, padėlioti montažiuką iš atskirų detalių.
Šia prasme net ir kiškis balansuoja ant pasakos ir atviruko ribos - lyg ir portrečiukas, bet turi ir labai subtiliai išreikštą siužetinę mintį
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 13:54)
pabalsavau, tik kodel nerodo balsavimo rezultatu?
kad nebūtų "bandos" principu balsuojama pastebėjom, kad kai rezultatai yra matomi, daug kas pasiduoda kitų įtakai ima ir balsuoja už tą, už kurį balsuoja dauguma, arba jei pamato, kad vos keliais balsais skiriasi lyderiai - lenktyniauti pradeda palaikymo komandos. Geriau jau nematyti rezultatų iki balsavimo pabaigos
Nuotrauka labai graži. Bet ar čia pasaka?
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 05, 17:41)
kad nebūtų "bandos" principu balsuojama pastebėjom, kad kai rezultatai yra matomi, daug kas pasiduoda kitų įtakai ima ir balsuoja už tą, už kurį balsuoja dauguma, arba jei pamato, kad vos keliais balsais skiriasi lyderiai - lenktyniauti pradeda palaikymo komandos. Geriau jau nematyti rezultatų iki balsavimo pabaigos
nu aisku, aciu uz atsakyma o kada baigsis balsavimas?
QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 05, 17:44)
Papildyta:
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 17:47)
Vienas paveikslėlis tikrai baugiai atrodo. Vieną kartą pažiūrėjau ir daugiau nesiryžtu žiūrėti
tu gal apie angela su tokiom akim ?
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 17:54)
Apie tą patį
Net nesiryžau įmesti čia
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:53)
Ko prikibot prie vaiko akių Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis
Neprikibom, o tiesiog sakom, kad bijom
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:53)
Ko prikibot prie vaiko akių Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis
nu man asmeniskai jos kaip is siaubo filmo atrodo, todel ir prikibau
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 16:53)
kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:03)
kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka
Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios...
Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo
QUOTE(she @ 2006 12 05, 18:03)
taigi pasaku visokiu buna
Man tai šita tokia idomi pasirodė
Tarsi vaikelis sapną matytų
Tarsi vaikelis sapną matytų