Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 19:49)
tongue.gif o iš ko taip nusprendei???  mirksiukas.gif

na čia buvo gan nemažai komentuojama apie išbaigimus, profesionalumus ir t.t.t
tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus.
gal ir klystu, gal jos ir nenaujokėlės, bet bent jau darbeliai man pasirodi nuoširdžiausi rolleyes.gif ir tų darbelių nebuvo tarp aptariamųjų ax.gif ir šiaip pastebėjau kad retai kada man patinka tos nuotraukos, kurios būna aptarinėjamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 21, 09:39)
Kadangi balsavimas baigsis 24 d. (sekmadienį), o prieš akis dar bus 2 šventinės  25-26 dienos,  konkurso laimėtojus pasveikinsime 27 dieną, trečiadienį, ir apie prizų - CD Inga Valinskienė “Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS” - atsiėmimą taip pat parašysime jiems asmeniškai trečiadienį.

Aišku smartass.gif:
Bet balsavimo rezultatus automatiškai parodys? ar irgi trečiadienio reiks laukti? - labai jau knieti sužinoti, ką tauta geriausiai įvertins bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 22, 18:12)
tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus.

Išbaigimas ir profesionalumas (kas tai apskritai yra? g.gif ) nereiškia super duper pribombasų mirksiukas.gif Man asmeniškai gražu tai, kas paprasta, aišku, neperkrauta, su mintim.
Be to, tokių "super duper" ir nemačiau nė vienoje nuotraukoje unsure.gif Kaip ir nemačiau nė vienos nenuoširdžios g.gif Manau, kad nuoširdžios yra visos, ar techniškai įmantriau, ar paprasčiau atliktos. Žmogus juk viską daro nuoširdžiai - ir kuria, ir džiaugiasi, ir pyksta, ir klysta nuoširdžiai tikėdamas tuo, ką daro smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vienas graziausiu foto konkursu - daug nuostabiu nuotrauku, net sunku isrinkt geriausias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 22, 19:12)

gal ir klystu, gal jos ir nenaujokėlės, bet bent jau darbeliai man pasirodi nuoširdžiausi  rolleyes.gif ir tų darbelių nebuvo tarp aptariamųjų  ax.gif ir šiaip pastebėjau kad retai kada  man patinka tos nuotraukos, kurios būna aptarinėjamos  biggrin.gif 

Manau su tais "super duper pribombasais " naujokeles butent ir persistenge. O gal ir klystu. Bet vistiek labai saunus konkursas. Ir labai smagu, kad mamos emesi kurybos.
Nugaletojos turbut esam visos sitam konkurse blush2.gif . biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš nežinau. Man visai gražios nuotraukos taip Jūsų vadinamo perkrautos. Spalvingos, nuotaikingos, šmaikščios gal net ir juokingos. Man gražu daug veikėjų, daug herojų. Žinoma labai gražios ir tos rimtesnės. Manau, kad visos nuotraukos turi mintį, kitaip jos nebūtų pagamintos ir atsidūrusios šiame konkrse. Tik kieviena mes savaip suprantam, interpretuojam ir tai normalu biggrin.gif

Linskmų švenčių m 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 23 gruodžio 2006 - 13:07
O aš noriu palinkėti visoms, kad tos pasakos, kurias čia sukūrėte, pamalonintų jus ir realybėje 4u.gif

Sušilkim prie žmogiškumo - šv. Kalėdų laužo
Ir tie, kurie liūdni, ir tie, kurie linksmi.
Ir šilumos, lyg duonos atsikandę,
Pabūkim linksmesni, pabūkim geresni.

Paprasti, žinomi žodžiai, bet labai prasmingi... ax.gif

SU ŠVENTĖM newyear.gif
Atsakyti
Tik kieviena mes savaip suprantam, interpretuojam ir tai normalu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, laukiu aš tų rezultatų kaip kažin kas lotuliukas.gif Pribalsavau ir perbalsavau ir dar kartą perbalsavau lotuliukas.gif Ech... Turbūt todėl, kad tai pirmas toks konkursas ir čia dalyvauja pirmas mano darbelis smile.gif Kiek prisikankinau, jau buvau bepradedanti keikti tą "fotošopą" doh.gif Bet staiga atėjo nušvitimas bigsmile.gif O dabar jau noriu tobulinti savo įgūdžius ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojams 4u.gif
Aciu kas balsavot uz mus 4u.gif esu labai apsipatenkinus rezultatais thumbup.gif:
Atsakyti
sveikinu nugalėtojus wub.gif pirmą vietą užėmė už kurią balsavau ax.gif
Atsakyti
Sveikiname nugaletojus thumbup.gif Pirma vieta taip ir jauciau, kad laimes si nuotrauka first.gif Labai thumbup.gif

Taip pat dekojame ir uz mums skirtus balsus ax.gif thumbup.gif

Su sv. Kaledom visas mamytes ir vaikucius newyear.gif 000054.gif
Atsakyti