Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 20, 23:00)
idomu  g.gif  prie kai kuriu foto yra  mazytes rankytes  g.gif  tai reiskia ka nors ar ne  g.gif

Aišku, kad reiškia bigsmile.gif Kad tu už jas balsavai lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, mažos rankytės su nykštuku į viršų reiškia, kad tu už tą nuotrauką prabalsavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 12 20, 23:14)
Taip, mažos rankytės su nykštuku į viršų reiškia, kad tu už tą nuotrauką prabalsavai mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif aisku biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šita pasaka l. atitinka temą, pati mintis taikli 4u.gif
Atsakyti

i 
Kadangi balsavimas baigsis 24 d. (sekmadienį), o prieš akis dar bus 2 šventinės  25-26 dienos,  konkurso laimėtojus pasveikinsime 27 dieną, trečiadienį, ir apie prizų - CD Inga Valinskienė “Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS” - atsiėmimą taip pat parašysime jiems asmeniškai trečiadienį.
Atsakyti
O man ši labai graži ir tikrai atrodo kaip pasaka, ypač tas namelis smile.gif Ypač patinka, kad labai primena šiemetinę žiemą - be sniego tongue.gif
http://www.supermama...p...w&phid=9640
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 12 21, 08:24)
Šita pasaka l. atitinka temą, pati mintis taikli  4u.gif

aha, man šita irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
jau prabalsavau ir tikiuosi jiems pasiseks,juk Šv.Kalėdos-stebuklų metas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
vos nelikau nebalsavusi biggrin.gif
mano balsai atiteko naujokelems (as taip manau) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 21, 17:14)
vos nelikau nebalsavusi  biggrin.gif
mano balsai atiteko naujokelems (as taip manau)  rolleyes.gif

tongue.gif o iš ko taip nusprendei??? mirksiukas.gif

Nes aš irgi balsavau už nuoširdumą, mintį ir Kalėdų dvasią. O atlikimo sudėtingumas, technika kažkaip nusigrūdo į antrą planą - gal todėl, kad pati konkursui įdėjau patį pirmąjį savo darbelį ax.gif

Tiesiog niekad gyvenime nebuvau net atsidarius jokios programos, skirtos dirbti su nuotraukomis ar apveiksliukais, o vat užsispyriau per paskutinę naktį susikurti savo pasaką. doh.gif doh.gif visko buvo - ir sugadinau, ką padariusi ir padariau net nesupratusi kaip, bet mano pirmasis darbelis jau konkurse aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 20:49)
tongue.gif o iš ko taip nusprendei???  mirksiukas.gif

Nes aš irgi balsavau už nuoširdumą, mintį ir Kalėdų dvasią. O atlikimo sudėtingumas, technika kažkaip nusigrūdo į antrą planą - gal todėl, kad pati konkursui įdėjau patį pirmąjį savo darbelį  ax.gif

Tiesiog niekad gyvenime nebuvau net atsidarius jokios programos, skirtos dirbti su nuotraukomis ar apveiksliukais, o vat užsispyriau per paskutinę naktį susikurti savo pasaką.  doh.gif  doh.gif visko buvo - ir sugadinau, ką padariusi ir padariau net nesupratusi kaip, bet mano pirmasis darbelis jau konkurse aciuks.gif

o as si karta balsavau uz tas, kurios tik atidarius konkurso lapa krito i aki ir nereikejo gilintis i kiekviena cool.gif
Atsakyti
O man patinka tos, kurios ne tik atviruke sukuria pasaką, bet ir šalia parašo atitibkamą pasakėlę 4u.gif
Atsakyti