Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

as jau prabalsavau uz ta kuria pirmaja atkreipiau demesi biggrin.gif
Atsakyti
O man gražiausia nuotraukytė su devyniais mažiukais nykštukais
Atsakyti
Visos nuotraukytes labai grazios, o be to, svarbiausia sudalyvauti, o ne laimeti ax.gif
Noreciau ir as prabalsuoti, ale esu tik Naujoke ir neturiu balsavimo teises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2006 12 19, 17:18)
Visos nuotraukytes labai grazios, o be to, svarbiausia sudalyvauti, o ne laimeti  ax.gif
Noreciau ir as prabalsuoti, ale esu tik Naujoke ir neturiu balsavimo teises  doh.gif

taigi ne tiek daug tau jau liko mirksiukas.gif dar spėsi parašyti 4 žinutes ir kai turėsi 20 - jau galėsi balsuot.

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 19, 18:29)
taigi ne tiek daug tau jau liko  mirksiukas.gif  dar spėsi parašyti 4 žinutes ir kai turėsi 20 - jau galėsi balsuot.

tongue.gif

drinks_cheers.gif balsavimui keletas dienu skirta, tai tikrai spesi parasyt tas kelias zinutes ir galesi pabalsuot mirksiukas.gif
Atsakyti
mano balsiukai jau atiduoti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O kur balsuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2006 12 20, 14:05)
O kur balsuoti?  blush2.gif

Paspausk ant nuotraukos ir apačioje pamatysi mygtuką "man ši nuotrauka gražiausia" (kažkas panašaus) ir spausk ant to mygtalo (jei ta nuotrauka patinka) mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokių grožių mamops pridėjo, savo 3 favourites išsirinkau, ir lauksiu rezultatų ax.gif
Atsakyti
Kokios gražios nuotraukytės bigsmile.gif Kiek mamos turi fantazijos bigsmile.gif O kokie gražūs vaikiukai wub.gif
Atsakyti
tikra teisybe, mamytes tikrai pasistenge thumbup.gif saunuoliu saunuoles 4u.gif
Atsakyti
idomu g.gif prie kai kuriu foto yra mazytes rankytes g.gif tai reiskia ka nors ar ne g.gif
Atsakyti