Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Na ir groziu prideta wub.gif ....Sunku pasakyti kurios paims pirmas vietas... bigsmile.gif ....Nes ne viena ir ne dvi isskirtines.....
Atsakyti
na as jau balsavau, tiesa, uz nuotraukas, kurios tikrai mena pasaka, ne uz atvirutes schmoll.gif: nors ir pastarosios labai grazios...
Atsakyti
as balsavau uz tai kas man patiko ,nesvarbu ar pasaka ar atvirute wink.gif
Atsakyti
Laaabai jau fainos nuotraukos thumbup.gif
Ir tikrai sunkai buvo tik trys geriausias išrinkti smile.gif
Mamytės, šaunuolės !!! 4u.gif
Atsakyti
kiekviena nuotrauka savaip graži ir savaip išreiškia tą Kalėdinę pasaką, negali visų vertinti pagal vieną kurpalių......
bet noriu paklausti, gal kuri man padės, kur dingo nuotraukytė, tokia kur senis šaltis važiuoja su rogėm ir įmontuota vaikučio nuotraukėlė (kažkas panašaus), ir labai jau gražūs žodžiai ten buvo priderinti, pirmose eilutėse kažkas apie Kalėdas, o paskui vaikučio lūpom kalbama kad jis skuba ar ateina pas mamytę (nu lyg kažkas taip). Ji man labai patiko, o kai įlindau prabalsuoti, žiū jau nebėra verysad.gif
Atsakyti
aš irgi jau balsavau. thumbup.gif
už tas, kurios man gražios, šiltos, ir neprakrautos dekoracijomis.
man dar labai svarbu, kad pavadinimas atitiktų nuotrauką.

oi kaip laukiu rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 12 19, 11:33)
aš irgi jau balsavau. thumbup.gif
už tas, kurios man gražios, šiltos, ir neprakrautos dekoracijomis.
man dar labai svarbu, kad pavadinimas atitiktų nuotrauką.

oi kaip laukiu rezultatų  rolleyes.gif

as dar nebalsavau blush2.gif bet irgi laaabai laukiu rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
jau tiek daug graziu nuotrauku,kad net sunku issirinkti pacia paciausia bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as jau prabalsavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 19, 11:39)
jau tiek daug graziu nuotrauku,kad net sunku issirinkti pacia paciausia  bigsmile.gif

čia tai tikrai rolleyes.gif peržiūrėjau kelis kartus tai dar nežinau už ką reiks balsuot rolleyes.gif sunku kai tiek daug grozio smile.gif
Atsakyti
prabalsavau thumbup.gif yra už ką balsuoti, norėčiau dar porą balselųi gauti blush2.gif
Atsakyti
Na as irgi ruosiuosi balsuoti.Daug graziu foto,bet manes tai tos kur paimtas vaizdelis ir tik vaikucio veidukas ikeltas tai kazkaip nesuzavejo schmoll.gif .
Atsakyti